Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek a mai szülőkről?
Szerintem nem normális,hogy visszahallom,hogy sok tinilánynak (gondolok itt 14-16 évesekre)2 hét járás után megengedik,hogy egyedül legyen a 16-18 éves barátjával lakásban.Természetesen ehhez a szülő hozzájárulása kell,amivel én nem értek egyet,nekem ennyi idősen nem engedtek meg ilyeneket,plána nem hogy 2 hét után szobára vigyem az aktuális páromat.
Csak szerintem gusztustalan ez a szülői felfogás,hogy "nem érdekel,hogy mit csinálnak,legalább el van foglalva a gyerek"? Nektek mi a véleményetek erről?
Normális válaszokat!Köszi
Azért költözzön oda, hogy lássa meg azt, hogy milyen az, ha az ember felnőtt akar lenni. Ha gyerek akar maradni, akkor lakhat nálam, de akkor az van neki, amit én mondok. Ha felnőtt akar lenni, akkor meg költözz össze a pasijával, mert könnyű szerelmes tininek lenni, ha anya mindent a segge alá tol. Na nem.
Nekem eddig még senkivel nem volt jó a szex, tehát érzelmek nélkül miért is feküdnék le bárkivel?
Az egy balf_sz, ne ő legyen a mérce
"Nekem eddig még senkivel nem volt jó a szex..."
Jó, hogy ezt leírtad, mert most megtaláltuk a problémáid gyökerét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!