Mi a véleményetek azokról a szülőkről akik citrommal, erős paprikával meg ilyenekkel etetik a gyereket felveszik videóra hogy mások röhögjenek rajtuk?
https://www.youtube.com/watch?v=CumIj-NH5RA
Mert szerintem vicces és ettől még nem rossz szülők, persze nekem nincs gyerekem így máshogy látom a dolgokat.
Szerintem is vicces arcokat tudnak vágni, olyan aranyosak. Nekem 2,5 éves a kisfiam, komolyan mondom, hogy imádja a csípős dolgokat. Persze nem tömöm erőspistával mindennap, de néhanapján kapott már apukám csípős gulyásleveséből. Vágja a pofákat, mégis kér még belőle.
A húgom meg egyszer adott neki egy kis darab wasabis mogyorót (ekkor még kisebb volt, másfél éves) és 1-2 hétig nem fogadott el tőle semmit. :D
Ezek a szülők is nyilván csak a videó erejéig etetik ilyennel a kicsiket, nem lesz ettől semmi bajuk.
Gondolom azért majd lesz aki szerint egy csepp citromlé is halálos és jól lepontoznak. :)
Ez olyan, mint amikor kapsz egy bohócszerű ruhát valakitől, ráadod a gyerekre és kiröhögöd.:D Unokahúgom baba volt még, mikor ráadtunk egy ilyen vicces bohócsapkát, annyira röhögtünk az anyjával, hogy a könnyünk kicsordult. De amikor a baba is elkezdett nevetni, akkor bűntudatunk lett, mert ő azt hitte, vele nevetünk, nem rajta:D
Ezek az arcok szerintem is nagyon viccesek:D Bár én adnék neki azonnal valamit, hogy kimenjen az az íz a szájából!
Na, mondtam, hogy megjelenik itt is a megsavanyodott mintaanya :)
A gyerekekben azt szeretem, hogy nem vesznek mindent ilyen vérkomolyan és humoruk is van.
Ha szerinted egy idegen íz kóstoltatása pár másodpercre (kiköpi a gyerek ha nem tetszik neki) ugyanaz, mint szart enni, akkor csak gratulálni tudok neked :)
Kicsit lazulj, mert így roppant nehéz életed lesz a továbbiakban (is)
én szeretek kísérletezni a gyerekem ízlésével :)
úgy gondolom, ez is a felfedezés része, nem is értem, hogy mi köze a citromkóstoláshoz a kaka evéshez, szerintem te beteg vagy :D
énis megkóstoltattam vele a citromot, erős paprikáért remeg a mai napig, pedig már nagy :) de sajtokat, olivabogyót, mustárt, stb. is kóstolt.
kifejezetten élvezte a kóstolgatást. ha nem ízlett neki, egyszerűen kiköpte.
de ha ettől rossz anya vagyok, vállalom :P
Annyira vicces a keserű anyuka, az ilyesmi embereken mindig szoktam röhögni. Nagyon. :D
Lazulj kicsit!:) Citromot sose fog enni a kölyök amúgy, mert szerinted nem fincsi? Én gyerekkorom óta kétpofára zabálom a citromot, ha sose adtak volna, kimaradtam volna egy tökjó dologból.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!