Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a szülőkről akik citrommal, erős paprikával meg ilyenekkel etetik a gyereket felveszik videóra hogy mások röhögjenek rajtuk?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=CumIj-NH5RA

Mert szerintem vicces és ettől még nem rossz szülők, persze nekem nincs gyerekem így máshogy látom a dolgokat.

2014. máj. 31. 16:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%
Én nem szeretem ezt. Több tisztelet! Ahogy az idióta állattulajdonosokat sem szeretem, amikor pl. kutyusok vannak beöltöztetve és kinevetve. Szerintem attól, hogy valaki kisebb, gyengébb, magatehetetlenebb, mint mi, még lehet tisztelve szeretni. Sajnálatot érzek irántuk. Nem tartom viccesnek.
2014. máj. 31. 20:34
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Ha annyira rossz lenne a gyereknek nem venné 2x, 3x is a szájába hanem az első után elkezdene sírni, de ezek a gyerekek a videón rötyögnek is sokszor utána és élvezik, hogy savanyú attól függetlenül, hogy vágják a pofákat. Nekem is összeszalad a nyál a számba ha a citromra csak rágondolok mégis szeretem.
2014. máj. 31. 21:06
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
szerintem ezzel semmi gond egyszer meg kell kóstolni de azért a paprikát azt biztos nem adnám azért az durva
2014. máj. 31. 21:30
 14/16 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon cukik.Holnap meg is kostóltatom a màsfèl èvesemmel a citromot. :)

Szerintem az ìzvilàg megismerèse hozzàtartozik a èlethez...semmi rossz nincs benne ha megkostolja.Az lenne gàz ha valaki beletömnè ès azzal etetnè miközben nem szereti.

2014. máj. 31. 22:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekünk is van citromos videónk. Állati helyes. Elkérte, odaadtuk neki. Most magyarázzam meg egy 1 évesnek, hogy kisfiam, az savanyú? Megtapasztalta, de a mai napig elnyalja a citromot. Kapott már tündérszárnyat is, de nem csak mi csinálunk belőle "hülyét" azóta ő is magából, meg mi is. Nem marad ki belőle senki. Ettől még nem nézzük le a másikat.
2014. jún. 1. 18:22
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Szerintem is helyesek és aki nem így látja ingerszegény környezetből jöhetett.

2014. jún. 1. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!