Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek a mai szülőkről?

Figyelt kérdés

Szerintem nem normális,hogy visszahallom,hogy sok tinilánynak (gondolok itt 14-16 évesekre)2 hét járás után megengedik,hogy egyedül legyen a 16-18 éves barátjával lakásban.Természetesen ehhez a szülő hozzájárulása kell,amivel én nem értek egyet,nekem ennyi idősen nem engedtek meg ilyeneket,plána nem hogy 2 hét után szobára vigyem az aktuális páromat.

Csak szerintem gusztustalan ez a szülői felfogás,hogy "nem érdekel,hogy mit csinálnak,legalább el van foglalva a gyerek"? Nektek mi a véleményetek erről?

Normális válaszokat!Köszi

2014. jún. 25. 14:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:

Eddigi megnyilvánulásaid alapján te vagy az emberi hülyeség megtestesítője. Úgyhogy ne toleráld magad tovább.

2014. jún. 25. 16:21
 32/74 anonim ***** válasza:

Miért, szerinted jobb lesz a gyereknek, ha teljesen lekorlátozod? Azzal csak azt fogod elérni, hogy lázadni fog ellened, csak azért is alapon.

Szexelni ugyan úgy fog tudni, ha akar, abba pedig nincs beleszólásod.

2014. jún. 25. 16:21
 33/74 anonim ***** válasza:

31-es: De legalább nem lesz kiélt nő a gyerekből, a tiéddel ellentétben :D

32-es: Ezért remélem, hogy fiú lesz. Ha lázad, akkor költözhet ahova akar.

2014. jún. 25. 16:28
 34/74 anonim ***** válasza:
Nem sok olyan embert ismerek, aki szép emlékektől lett volna kiélt. De ha olyan partnerei lesznek, mint te, akkor lehet egy is elég lesz a kiégéshez.
2014. jún. 25. 16:29
 35/74 anonim ***** válasza:

[link]

Én nő vagyok, tőlem senki nem lesz kiélt, de attól igen, hogy az anyja asszisztál ahhoz, hogy gyerekként felnőtt dolgokat tegyen.

2014. jún. 25. 16:31
 36/74 anonim ***** válasza:

"Manapság már a 14 évesek testileg eléggé fejlettek a szexhez, de lelkileg nem, ami komoly traumákhoz vezethet. A pszichés sérülések rendszerint nem az aktus közben, hanem utána jelentkeznek. A túl korai vagy nem megfelelő körülmények között kezdett nemi élet következménye lehet az intimitásra való képesség elvesztése, vagyis hogy a szexet csupán gépies mozdulatsorként, testedzésként élik meg. Felmérések szerint a 16 évesek fele már túl van a szüzessége elvesztésén."

Dr. Vizi János pszichiáter, szexológus

2014. jún. 25. 16:32
 37/74 anonim ***** válasza:
Az a te hibád, kedves anyuka, hogy te felnőttnek nézed a gyerekedet. Nehogy már azt akard nekem bemagyarázni, hogy a te 16 éves lányod kapcsolata ugyanolyan, mint majd az lesz, amit 26 évesen fog megélni.
2014. jún. 25. 16:33
 38/74 anonim ***** válasza:

33-as.

Kétlem. Szerintem a te nevelési elveid miatt lesz a gyerekedből egy kiélt k**rva, csak azért, mert teljesen lekorlátozod.

2014. jún. 25. 16:36
 39/74 anonim ***** válasza:

De nem azért éretlenek hozzá lelkileg, mert fiatalok, hanem a prűd felfogás és a tabuk miatt, mert sok szülő nem képes a szexualitásról nyíltan beszélgetni a gyerekével.

Amennyiben a szülő asszisztál hozzá, az igenis megfelelő körülménynek számít. Egyébként van egy ázsiai ország, talán Vietnam vagy Thaiföld, sajnos nem emlékszem pontosan, ahol a lányoknak 14 éves korukban az apjuk épít egy külön kunyhót, ahol együtt lehetnek akivel szeretnének. Szóval Dr. Vizi János pszichiáter úr menjen ki szépen oda, és ott okoskodjon a korai szex veszélyeiről.

2014. jún. 25. 16:40
 40/74 anonim ***** válasza:
Még mindig ő a pszichiáter, nem te. Vagy tévedek? Amúgy pedig miért asszisztálnék egy olyan dologhoz a gyerekemnek, ami nekem nem szimpi? Ha dugni akar, akkor költözzön is össze a csávójával, és tapasztalja meg azt, hogy az élet nem mindig habostorta. Ha felnőtt akar lenni, akkor legyen önálló, és mutassa meg anyucinak, aki én leszek, hogy nem várja el azt, hogy mindent a segge alá toljak.
2014. jún. 25. 16:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!