Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek a mai szülőkről?
Szerintem nem normális,hogy visszahallom,hogy sok tinilánynak (gondolok itt 14-16 évesekre)2 hét járás után megengedik,hogy egyedül legyen a 16-18 éves barátjával lakásban.Természetesen ehhez a szülő hozzájárulása kell,amivel én nem értek egyet,nekem ennyi idősen nem engedtek meg ilyeneket,plána nem hogy 2 hét után szobára vigyem az aktuális páromat.
Csak szerintem gusztustalan ez a szülői felfogás,hogy "nem érdekel,hogy mit csinálnak,legalább el van foglalva a gyerek"? Nektek mi a véleményetek erről?
Normális válaszokat!Köszi
Eddigi megnyilvánulásaid alapján te vagy az emberi hülyeség megtestesítője. Úgyhogy ne toleráld magad tovább.
Miért, szerinted jobb lesz a gyereknek, ha teljesen lekorlátozod? Azzal csak azt fogod elérni, hogy lázadni fog ellened, csak azért is alapon.
Szexelni ugyan úgy fog tudni, ha akar, abba pedig nincs beleszólásod.
31-es: De legalább nem lesz kiélt nő a gyerekből, a tiéddel ellentétben :D
32-es: Ezért remélem, hogy fiú lesz. Ha lázad, akkor költözhet ahova akar.
Én nő vagyok, tőlem senki nem lesz kiélt, de attól igen, hogy az anyja asszisztál ahhoz, hogy gyerekként felnőtt dolgokat tegyen.
"Manapság már a 14 évesek testileg eléggé fejlettek a szexhez, de lelkileg nem, ami komoly traumákhoz vezethet. A pszichés sérülések rendszerint nem az aktus közben, hanem utána jelentkeznek. A túl korai vagy nem megfelelő körülmények között kezdett nemi élet következménye lehet az intimitásra való képesség elvesztése, vagyis hogy a szexet csupán gépies mozdulatsorként, testedzésként élik meg. Felmérések szerint a 16 évesek fele már túl van a szüzessége elvesztésén."
Dr. Vizi János pszichiáter, szexológus
33-as.
Kétlem. Szerintem a te nevelési elveid miatt lesz a gyerekedből egy kiélt k**rva, csak azért, mert teljesen lekorlátozod.
De nem azért éretlenek hozzá lelkileg, mert fiatalok, hanem a prűd felfogás és a tabuk miatt, mert sok szülő nem képes a szexualitásról nyíltan beszélgetni a gyerekével.
Amennyiben a szülő asszisztál hozzá, az igenis megfelelő körülménynek számít. Egyébként van egy ázsiai ország, talán Vietnam vagy Thaiföld, sajnos nem emlékszem pontosan, ahol a lányoknak 14 éves korukban az apjuk épít egy külön kunyhót, ahol együtt lehetnek akivel szeretnének. Szóval Dr. Vizi János pszichiáter úr menjen ki szépen oda, és ott okoskodjon a korai szex veszélyeiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!