Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek a mai szülőkről?
Szerintem nem normális,hogy visszahallom,hogy sok tinilánynak (gondolok itt 14-16 évesekre)2 hét járás után megengedik,hogy egyedül legyen a 16-18 éves barátjával lakásban.Természetesen ehhez a szülő hozzájárulása kell,amivel én nem értek egyet,nekem ennyi idősen nem engedtek meg ilyeneket,plána nem hogy 2 hét után szobára vigyem az aktuális páromat.
Csak szerintem gusztustalan ez a szülői felfogás,hogy "nem érdekel,hogy mit csinálnak,legalább el van foglalva a gyerek"? Nektek mi a véleményetek erről?
Normális válaszokat!Köszi
Nekem túl szigorúak
nem engedhetek meg mindent magamnak
Tuti nem aludhatnek ott a pasimnal pedig 17 vagyok már gimis
De majd leülők dumalni velük
Érintett vagyok, mert van egy 16 éves lányom.
Én magam kezdeményeztem, hogy a vele egyidős pasija aludjon nálunk, azóta törzsvendég a kissrác is nálunk és a lányom is a srácéknál. Simán együtt alszanak, szerelmeskednek. A lányom velem vetetett egy doboz óvszert. És én javasoltam azt is nekik, hogy menjenek el kettesben nyáron nyaralni, fizetem a szállodát.
A lányommal napi kapcsolatban vagyok mint egy baráttal. Megkérdezem, boldogok-e, szeretik-e egymást stb. Nem igaz, hogy nem foglalkozom a lányommal, sőt.
Viszont azt is én mondtam neki, hogy egyszer vagy fiatal, élvezd ki. Mivel én is voltam 16 éves, ugye, és én legalábbis élveztem...
Mivel csak egy sráccal jár, és csak vele fekszik le, így nyilván mindenkivel lefekszik, mind az eggyel.
Nem látom be, miért lenne szexuálisan kiégettebb, ha 16 évesen kezdi el, mint ha 18. De ez nem is az én dolgom, megakadályozni úgyse tudom. Az én szülői feladatom, hogy szeressem, támogassam a lányomat, és ezt meg is teszem.
Igen, de szerinted élete végéig együtt lesznek? Nem gondolhattad komolyan, hogy annyira hülye vagyok, hogy nem tudom, hogy egyszerre egy fiúval jár...
Az egy dolog, hogy testileg érett, de még gyerek 16 évesen. Ha 20-22 lenne, akkor komolyabban tudnám venni, de így...
És mit akarsz tenni 65% egy 16 éves lánnyal, aki összejött egy sráccal és zsizseg? Erényövet raksz rá? Hagyjuk már...
Én nem akarom a lányom életét helyette leélni. Próbálok számára szeretetteljes, elfogadó családi légkört biztosítani, ahol jól érzi magát és boldog. Ez sokkal több, mint kereteket szabni neki, hogy mikor és kivel kefélhet. Úgyis megoldja a hátam mögött, ha "tüzel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!