Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek a mai szülőkről?
Szerintem nem normális,hogy visszahallom,hogy sok tinilánynak (gondolok itt 14-16 évesekre)2 hét járás után megengedik,hogy egyedül legyen a 16-18 éves barátjával lakásban.Természetesen ehhez a szülő hozzájárulása kell,amivel én nem értek egyet,nekem ennyi idősen nem engedtek meg ilyeneket,plána nem hogy 2 hét után szobára vigyem az aktuális páromat.
Csak szerintem gusztustalan ez a szülői felfogás,hogy "nem érdekel,hogy mit csinálnak,legalább el van foglalva a gyerek"? Nektek mi a véleményetek erről?
Normális válaszokat!Köszi
"őt használják"
Igen, ez a nyugati típusú hozzáállás a szexualitáshoz. Nem csak használni lehet egy nőt, de ezt nyilán neked kéne jobban tudod. Ha téged eddig csak használtak, akkor sajnállak. Ha pedig egy pszichiáter azt mondja, hgy zöld az ég és kék a fű, akkor nem hiszem, hogy helyeslően bólogatnom kéne rá.
Szerintem senki nem lesz attól kiélt,mert 16 évesen van egy barátja,akivel lefekszik,ha szeretik egymást,miért ne?
Nyíltan kell beszélgetni a szexualitásról és a szex veszélyeiről,ha tiltod akkor az ellenkezője fog történni,a hátad mögött csinálja,mivel egy 16 éves is ember,neki is vannak vágyai.
Egyébként mondjál már nekem olyan 16 évest,akinek ha tiltja a szülő,akkor ő szót fogad neki,és ha a barátjával van együtt csak mesét néznek,mert "anyám csak ezt engedi"..természetesen ha én lennék a szülő akkor sem engedném rögtön,csak fokozatosan.
Jajj, jó hogy nem állítod azt, hogy egy ember csak egy emberrel legyen egész életében, mert ha ez nem így történik, akkor egy kiélt idióta lesz.
És hidd el, a férfiak is lehetnek kiéltek, csak ez a k**va mérce...
Az, hogy az egyik kommentelő 16 éves lánya már szexel, az az ő dolga, de valószínűleg felelősségel csinálja.
A te gyereked majd olyan lesz így, hogy semmit nem fog tudni a dologról, mert te nem asszisztálsz hozzá, aztán majd titokban felcsináltatja magát.
Meg mi az a szöveg, ha már szexel, akkor költözzön is oda? Te mindenkihez odaköltözöl, akivel lefeküdtél, vagy mi?
Komolyan, ne vállalj gyereket, mert csak tönkre tennél egy életet a szar felfogásoddal.
"Nektek megy az érzelem nélküli szex, nekünk nem. Éppen ezért nem kellene minden partnerrel lefeküdni, mert a végén nagyrészt megbánja az ember lánya, de akkor már késő."
Sőt, képzeld, én férfi létemre érzelmek nélkül is képes vagyok odafigyelni a szexuális partneremre, hogy ne csak használjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!