Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek a mai szülőkről?

Figyelt kérdés

Szerintem nem normális,hogy visszahallom,hogy sok tinilánynak (gondolok itt 14-16 évesekre)2 hét járás után megengedik,hogy egyedül legyen a 16-18 éves barátjával lakásban.Természetesen ehhez a szülő hozzájárulása kell,amivel én nem értek egyet,nekem ennyi idősen nem engedtek meg ilyeneket,plána nem hogy 2 hét után szobára vigyem az aktuális páromat.

Csak szerintem gusztustalan ez a szülői felfogás,hogy "nem érdekel,hogy mit csinálnak,legalább el van foglalva a gyerek"? Nektek mi a véleményetek erről?

Normális válaszokat!Köszi

2014. jún. 25. 14:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
Nekem se engedték meg anno, mégis dugtunk. Nem csak sötétben lehet.
2014. jún. 25. 15:55
 22/74 anonim ***** válasza:
Hol? Csak azt ne mondd, hogy kiosontatok az iskola wc-jébe, és ott. De ha nem hagyom őket egyedül, akkor nem is történhet semmi.
2014. jún. 25. 15:56
 23/74 anonim ***** válasza:
A szüleink dolgoztak du. 5-ig, így gimi után miénk volt az egész délután. Anyuka még fel is hívta a lányát, hogy otthon van-e időben és írja-e a leckét -- meg is beszélték, miközben a lányát nyaltam a családi fekete bőrkanapén. :)
2014. jún. 25. 15:58
 24/74 anonim ***** válasza:
Ha 16 évesen dugdosnák a lányomat, akkor szépen közölném vele, hogy mehet a faszijához, de addig húzzon el otthonról, amíg haza nem jövök melóból.
2014. jún. 25. 16:00
 25/74 anonim ***** válasza:
Nagyon boldog gyermekkora lehet a lányodnak. Az enyémnek meg vacak lehet -- hiszen szerelmes, éltanuló az ország egyik legjobb gimijében, sportol, boldog család veszi körül, és nagyon jóban van az apjával. Én is sajnálom őt nagyon.
2014. jún. 25. 16:04
 26/74 anonim ***** válasza:
Nincs lányom, de ha lenne, akkor megértetném vele, hogy ha felnőttet akarunk játszani, akkor nem csak az előnyeit kell vállalni, hanem a hátrányait. Remélem, hogy fiam lesz, mert azoknak mindegy, hogy hány lányt húznak meg, de a korszellem alapján ha lányom lesz, akkor csak kis k***@ lehet majd belőle.
2014. jún. 25. 16:06
 27/74 anonim ***** válasza:
Ja értem akkor az a legfőbb különbség kettőnk között, hogy én gyakorló szülő vagyok, te pedig képzeletbeli. Így már világos.
2014. jún. 25. 16:09
 28/74 anonim ***** válasza:
Nem, te demokratikus szülő vagy, én pedig diktatórikus szeretnék lenni.
2014. jún. 25. 16:10
 29/74 anonim ***** válasza:

28!

És ezzel fogod elb**szni a gyereked gyerekkorát.

2014. jún. 25. 16:15
 30/74 anonim ***** válasza:
De legalább magamnál tartom a kontrollt. Igazából akkor lesz háború, ha nem rám fog hasonlítani a gyerek személyiségre. Nem tolerálom az emberi hülyeséget.
2014. jún. 25. 16:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!