Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek a mai szülőkről?

Figyelt kérdés

Szerintem nem normális,hogy visszahallom,hogy sok tinilánynak (gondolok itt 14-16 évesekre)2 hét járás után megengedik,hogy egyedül legyen a 16-18 éves barátjával lakásban.Természetesen ehhez a szülő hozzájárulása kell,amivel én nem értek egyet,nekem ennyi idősen nem engedtek meg ilyeneket,plána nem hogy 2 hét után szobára vigyem az aktuális páromat.

Csak szerintem gusztustalan ez a szülői felfogás,hogy "nem érdekel,hogy mit csinálnak,legalább el van foglalva a gyerek"? Nektek mi a véleményetek erről?

Normális válaszokat!Köszi

2014. jún. 25. 14:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 anonim válasza:
87%
Szerintem inkáb csak békén kéne hagyni őket! A szerelembe nem szabad beleavatkozni! És hogyha megtiltjuk nekik a sex-et akkor csak mégjobban akarni fogják! Érted?
2014. jún. 25. 14:05
 2/74 anonim ***** válasza:
Szerintem az a baj, hogy gyerek az élet középpontjában áll, nem csak kiskorában, hanem úgy mindig, és emiatt nem tanulja meg azt, hogy vannak helyzetek, mikor kb. senkit nem érdekel az, hogy mit akar.
2014. jún. 25. 14:05
 3/74 anonim ***** válasza:
100%
Abba bele sem gondolsz, hogy pár szülő pl annyira megbízik a gyerekében, hogy nem gondolja, hogy hülyeséget csinál?
2014. jún. 25. 14:07
 4/74 anonim ***** válasza:

A leírástól elvonatkoztatva, szerintem ez a legnagyobb baj a szülőkkel:

Magukkal törődnek és nem a gyerekeikkel. Ha az apukának vagy anyukának valami baja van a házasságon belül, akkor túl könnyen hagyja ott az egészet.

Az emberek szülőként túl önzőek, pedig szülőként nem szabad annak lenni.

Nem a gyerekeik mentális jólétével törődnek első sorban, hanem a sajátjukkal. Nem megoldani akarják a házasságon belüli problémákat, hanem kitérni előlük.

2014. jún. 25. 14:08
 5/74 anonim ***** válasza:
Tinikről van szó, tehát a hülyeségcsinálási tényezőjük sokkal, sokkal, sokkal nagyobb, mint egy felnőtté. Másrészt lehet, hogy felvilágosítanám arról, hogy ha terhes lesz, akkor rám ne számítson, onnantól kezdve azt csinál, amit akar.
2014. jún. 25. 14:08
 6/74 A kérdező kommentje:
Igen,a gyerekében megbízik kedves utolsó,de abba bele sem gondolsz,hogy egy 14 éves kislány mellett ott van a 18 éves FÉRFI barátja,akik szerelmesek,avagy a 14 éves lány fejét simán elcsavarhatja a fiú és a szerelem,és hiába a bizalom.:-)
2014. jún. 25. 14:10
 7/74 anonim ***** válasza:
Van a normális meg a hülye szülő és van a normális meg a hülye gyerek.
2014. jún. 25. 14:11
 8/74 anonim ***** válasza:
100%
És?A szülő hiába tiltja a gyereket, az annál jobban fogja akarni.
 9/74 anonim ***** válasza:
Egy 18 éves még minden, csak nem férfi, kérdező. Mondjuk a 14 éves lányka gyerek, a 18 éves meg már fiatal felnőtt. A korszellem ellen nem sokat lehet tenni szerintem.
 10/74 anonim ***** válasza:
100%
A "nem érdekel, hogy mit csinálnak, legalább el van foglalva a gyerek" hozzáállás szerintem sem jó. Ugyanakkor nem értem, miért ne lehetne ezt megengedni. Ha a szülők tudnak kommunikálni a gyerekkel, és időben elmagyarázzák neki amit kell tabuk nélkül, akkor nem lehet probléma.
2014. jún. 25. 14:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!