Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek a mai szülőkről?
Figyelt kérdés
Szerintem nem normális,hogy visszahallom,hogy sok tinilánynak (gondolok itt 14-16 évesekre)2 hét járás után megengedik,hogy egyedül legyen a 16-18 éves barátjával lakásban.Természetesen ehhez a szülő hozzájárulása kell,amivel én nem értek egyet,nekem ennyi idősen nem engedtek meg ilyeneket,plána nem hogy 2 hét után szobára vigyem az aktuális páromat.
Csak szerintem gusztustalan ez a szülői felfogás,hogy "nem érdekel,hogy mit csinálnak,legalább el van foglalva a gyerek"? Nektek mi a véleményetek erről?
Normális válaszokat!Köszi
2014. jún. 25. 14:01
41/74 anonim válasza:
Azért jobb asszosztálni hozzá, mert akkor is megteheti a hátad mögött, ha te ellenzed. Az pedig már tényleg nem megfelelő körülmény, és tényleg okozhat olyan problémákat, amiket a pszichiáter említett az intimitásra való képesség elvesztétésről, és a szex gépies mozdulatsorként való megéléséről. Ha viszont a szülők nyíltan beszélnek a gyerekkel a szexualitásról, és asszisztálnak is hozzá, akkor ennek a veszélye nem áll fenn. Az meg, hogy neked valami nem tetszik, az szubjektív dolog. Akkor gondolom ahhoz sem "asszisztálnál", hogy a gyereked olyan ételt egyen amit te nem szeretsz, vagy olyan zenét hallgasson, ami neked nem tetszik.
42/74 anonim válasza:
Nem érdemes veled többet foglalkozni, mert csak trollkodsz. Olyan nézeteket vallasz, mintha te magad se lennél több még 16-nál, és azon belül is egy troll lennél. Az én 16 éves lányom sokkal érettebb nálad. Na már csak ezért is van neki megengedve, hogy a pasija farkán élvezkedjék.
43/74 anonim válasza:
Mondjuk az étel pont nem olyan dolog, amibe beleszólnék, de ha zavarna a zene, amit hallgat, akkor csak fülessel. Amúgy pedig vannak olyan dolgok, amihez egyáltalán nem asszisztálnék, pl. a saját maga idő előtti tönkretétele a korai szexualitással, és a piálással, drogozással, stb.
44/74 anonim válasza:
A te lányod egy hülye, aki önként adja oda a p|n@ját agy kisfiúnak, akivel még nem is biztos, hogy jövőre együtt lesznek.
45/74 anonim válasza:
Jól van, én itt lezártam. Azt csinálsz, amit szeretnél, de ezzel a felfogással úgyis ráb*szol majd. De nem baj, van aki így tanul.
46/74 anonim válasza:
Van, aki meg úgy, hogy 25 évesen már kiélt lesz.
47/74 anonim válasza:
15 évesen nyaltam először puncit, az elmúlt 25 évben folyamatosan éltem nemi életet, mégsem vagyok kiélt. Erről ennyit.
48/74 anonim válasza:
Ezt ismételgeted már egy ideje, de nem így van. Nem lesz ettől kiélt. Ha évenként más barátja van, és minddel lefekszik, akkor sem.
49/74 anonim válasza:
Egy férfi nem lehet kiélt, csak egy nő, mert őt használják. De nem baj, biztos annak is örülsz majd, ha egy intimitásra képtelen görcs lesz majd a gyerekedből. Gratulálok, vastaps.
50/74 anonim válasza:
Mit kezdjek egy olyan emberrel, aki a pszichiáter véleményét sem fogadja el, aki márpedig szakmailag jobban tudja, mint te, kedves szülő, mert ebből végezte az orvosi tanulmányait. tipikus proli hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!