Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszalasztom a fiatalságomat? Jól csinálom?
Tényleg ritka, de a válaszoló akinek írtál, a válasza alapján nem tűnik éretlennek. Persze egy válasz alapján nem lehet azt mondani, hogy valaki érett, de azt se, hogy éretlen, és biztos, hogy ő a tipikus tinik közé tartozik.
Egyébként meg én is 14 éves vagyok.
Én nem állítottam egy szóval se, hogy tapasztalt lennék, csupán annyit mondtam, hogy én felnézek rá. Nem szeretek antiszociális lenni, se lenézni másokat, de szeretnék kitűnő lenni és szeretnék rendszerezettebb lenni.
14/L
Nos 100 szónak is egy a vége, ez az elzárkózás, és "nagyon tanulás" idővel nagyon meg fogja bosszulni magát. Ezt az "öregebbek" (bocs srácok) nagyon jól látják.
És nem meglepő ha 14,15,16... évesen ti nem látjátok.
Mindegyikünk tud ezer olyan esetet mondani az életéből amikor kifejezetten arra az élet tapasztalatra volt szüksége, amit nem az iskola padban szedett fel, hanem az életből.
(35F)
:DDDD
3-as 4-es jegyekkel (jó, inkább 4-es) simááán bejutottam eltére, amire nem lehet mondani hogy sz.r egyetem. :D
Szüleim sose jártak egyetemre, mégis marha jó állásuk van...
Az életben nem igazán fognak számítani a jegyek, inkább az hogy mennyire vagy talpraesett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!