Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elszalasztom a fiatalságomat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszalasztom a fiatalságomat? Jól csinálom?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat, rengeteget tanulok. Fontos számomra a jövőm, maximalista vagyok, nekem kitűnő kell, jobb akarok lenni mindenkinél tanulmányilag. Lenézem azokat, akik nem tanulnak, hiszen nincs más dolhunk. Nem bulizok, nem cigizek, nem szexelek, nem pasizok össze-vissza. Ez általánosban be is jött, jól éreztem magam így. Viszont bekerültem a gimibe, ahol az osztálytársaim már nem néznek fel rám emiatt. Azt hittem, hogy a gimi attól lesz gimi, hogy mindenki sokat tanul és segítsük egymást a tananyagban, esetleg délutánonként is összejövünk tanulni. De ehelyett mi van? Mindenki bulizik, cigizik, csajozik-pasizik, mindenki kint van a folyosón, és incselkedik mindenféle ellenkező neművel. Emiatt érzek egyfajta hiányt, lehet, hogy nem jól csinálom? Anno kilencedikben megvetettem azokat, akik nem jöttek tanulni szombatonként, meg nincs rendszerezett életük. A 4-es tanulók is folyton buliznak meg szexelnek, ahelyett, hogy kihoznák magukból a legjobbat, és ötösök legyenek. Mi a véleményetek erről? Ki csinálja jól? Mi a véleményetek rólam? Máshogy kellene tennem? Sokak szerint - a kemény cigisek meg bulisok közül - lazítanom kellene, mert emellett is lehet tanulni. De én nem értem, hogy vasárnap, másnaposan hogyan tanulnak? Én szombaton jól kipihenem magam, hogy a héten fogjon az agyam. Szerintetek?
2014. febr. 6. 18:11
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Már most elég gusztustalan a stílusod, és egy beképzelt kis sznob vagy, ki sem jártad még a gimit. Mi lesz később, te atyaúristen... ne csodálkozz, ha majd egy frigid fapin.ának fognak gúnyolni felnőtt nő korodban.
2014. febr. 6. 18:32
 32/46 anonim ***** válasza:
88%

Én felnézek rád. Én is ilyen szeretnék lenni, kitűnő és rendszerezett. De nincs elég akaratom, mindig itt kötök ki gyakorin. Erős gimibe járok én is (6 osztályos), nagyon nehéz, és nem vagyok büszke magamra, hogy minden jegyet kaptam már ebben a tanévben. Èn nem járok bulizni, nem iszok, cigizek, szexelek; kevés barátom van.

Nem vesztesz semmit. Maximum annyit kéne tenned, hogy szombat délutánonként esetleg ki kéne mozdulni valahova, oda, ahol ki tudsz kapcsolódni a barátaiddal. Sport center, múzeum, akármi.

#4: pont azt ribizlizted le, aki nem az. Ha nem vagy tisztában a szó jelentésével, ne használd!

Sok sikert! :)

14/L

2014. febr. 6. 18:35
 33/46 anonim ***** válasza:

jaj, te 14 éves, majd te fogod megmondani másoknak, hogy mit hogy használjanak.. hát a tojáshéj még a fenekeden van :D

inkább ne akarj antiszociális lenni, mert senki se fog szeretni!

2014. febr. 6. 18:44
 34/46 anonim ***** válasza:

"jaj, te 14 éves, majd te fogod megmondani másoknak, hogy mit hogy használjanak.. hát a tojáshéj még a fenekeden van :D"

Miért baj neked, hogy 14 éves? Nem kor, hanem érettség kérdése, hogy értelmes választ ír-e.

2014. febr. 6. 18:48
 35/46 anonim válasza:
igen jó úton jársz, hogy elszalaszd a fiatalságod
2014. febr. 6. 18:52
 36/46 anonim ***** válasza:
azért, mert egy tizessel idősebb vagyok, és több dolgot megéltem már... ezért mondom. találkoztam sok emberrel életem során, így azt is tudom, hogy aki lenéz másokat, és nem haverkodik, azt kiközösítik, és az senkinek se jó. 14 évesen meg még gyerek az ember lánya, úgyhogy ne beszéljünk itt érettségről. ez igenis, ilyen esetekben, kor kérdése.
2014. febr. 6. 18:55
 37/46 Szergej55 ***** válasza:
Jól tennéd alapvetően, amit csinálsz, de segg vagy, és ez gond.
2014. febr. 6. 19:20
 38/46 anonim ***** válasza:

úgy is lehet tanulni, hogy mellette szexelsz és cigizel! én úgy gondolom, hogy a középiskolát keményen végig kell tanulni, de azért lazítani is muszáj! kell két középfokú, de jobb ha felsőfokú nyelvvizsga és akkor a főiskolán már orrba-szájba ba*szathatod magad, mert ott már lesz időd.

work hard, play hard!

2014. febr. 6. 19:33
 39/46 anonim ***** válasza:

" így azt is tudom, hogy aki lenéz másokat, és nem haverkodik, azt kiközösítik, és az senkinek se jó"

Ebben egyetértek veled.

Viszont még mindig azt mondom, hogy egy 14 éves néha (elég ritkán) érettebb, mint pl. egy huszonéves. Nem rád értettem, ne vedd magadra hanem néhány idősebb de éretlen emberre.

2014. febr. 6. 19:55
 40/46 anonim ***** válasza:
az sajnos elég ritka.... és igen, az idősebbek között is vannak éretlenek.
2014. febr. 6. 20:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!