Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszalasztom a fiatalságomat? Jól csinálom?
Én felnézek rád. Én is ilyen szeretnék lenni, kitűnő és rendszerezett. De nincs elég akaratom, mindig itt kötök ki gyakorin. Erős gimibe járok én is (6 osztályos), nagyon nehéz, és nem vagyok büszke magamra, hogy minden jegyet kaptam már ebben a tanévben. Èn nem járok bulizni, nem iszok, cigizek, szexelek; kevés barátom van.
Nem vesztesz semmit. Maximum annyit kéne tenned, hogy szombat délutánonként esetleg ki kéne mozdulni valahova, oda, ahol ki tudsz kapcsolódni a barátaiddal. Sport center, múzeum, akármi.
#4: pont azt ribizlizted le, aki nem az. Ha nem vagy tisztában a szó jelentésével, ne használd!
Sok sikert! :)
14/L
jaj, te 14 éves, majd te fogod megmondani másoknak, hogy mit hogy használjanak.. hát a tojáshéj még a fenekeden van :D
inkább ne akarj antiszociális lenni, mert senki se fog szeretni!
"jaj, te 14 éves, majd te fogod megmondani másoknak, hogy mit hogy használjanak.. hát a tojáshéj még a fenekeden van :D"
Miért baj neked, hogy 14 éves? Nem kor, hanem érettség kérdése, hogy értelmes választ ír-e.
úgy is lehet tanulni, hogy mellette szexelsz és cigizel! én úgy gondolom, hogy a középiskolát keményen végig kell tanulni, de azért lazítani is muszáj! kell két középfokú, de jobb ha felsőfokú nyelvvizsga és akkor a főiskolán már orrba-szájba ba*szathatod magad, mert ott már lesz időd.
work hard, play hard!
" így azt is tudom, hogy aki lenéz másokat, és nem haverkodik, azt kiközösítik, és az senkinek se jó"
Ebben egyetértek veled.
Viszont még mindig azt mondom, hogy egy 14 éves néha (elég ritkán) érettebb, mint pl. egy huszonéves. Nem rád értettem, ne vedd magadra hanem néhány idősebb de éretlen emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!