Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elszalasztom a fiatalságomat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszalasztom a fiatalságomat? Jól csinálom?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat, rengeteget tanulok. Fontos számomra a jövőm, maximalista vagyok, nekem kitűnő kell, jobb akarok lenni mindenkinél tanulmányilag. Lenézem azokat, akik nem tanulnak, hiszen nincs más dolhunk. Nem bulizok, nem cigizek, nem szexelek, nem pasizok össze-vissza. Ez általánosban be is jött, jól éreztem magam így. Viszont bekerültem a gimibe, ahol az osztálytársaim már nem néznek fel rám emiatt. Azt hittem, hogy a gimi attól lesz gimi, hogy mindenki sokat tanul és segítsük egymást a tananyagban, esetleg délutánonként is összejövünk tanulni. De ehelyett mi van? Mindenki bulizik, cigizik, csajozik-pasizik, mindenki kint van a folyosón, és incselkedik mindenféle ellenkező neművel. Emiatt érzek egyfajta hiányt, lehet, hogy nem jól csinálom? Anno kilencedikben megvetettem azokat, akik nem jöttek tanulni szombatonként, meg nincs rendszerezett életük. A 4-es tanulók is folyton buliznak meg szexelnek, ahelyett, hogy kihoznák magukból a legjobbat, és ötösök legyenek. Mi a véleményetek erről? Ki csinálja jól? Mi a véleményetek rólam? Máshogy kellene tennem? Sokak szerint - a kemény cigisek meg bulisok közül - lazítanom kellene, mert emellett is lehet tanulni. De én nem értem, hogy vasárnap, másnaposan hogyan tanulnak? Én szombaton jól kipihenem magam, hogy a héten fogjon az agyam. Szerintetek?
2014. febr. 6. 18:11
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
91%

A képesség fejlesztés ezer más dolgot is jelent.

Egy tanács: a tananyag 80% droid képző! ÉS később fogod látni, hogy ez a 80% kuka, a bü*ös életben nem fogod használni. Kiváló révai lexikon leszel, barátok,élet tapasztalat, bölcsesség,élmények,élet nélkül.

És k. nem fogod érteni, hogy az adott állást miért az tölti majd be, aki kettes volt. Megmondom: mert ezer más dolgot tud jobban ami az élethez kell.

Kreativitás, kommunikáció, közös élmények,vagy saját élmények ami beszédtéma, tapasztalat, "dörzsöltség" (amihez bizony kell, hogy megélt az életet, és átverjenek párszor) stb... És a tanulmányi eredményed max egy egész szám lesz, és annyit is ér.

2014. febr. 6. 18:21
 22/46 anonim válasza:
38%

na nagy bulis, piás, cigis meg nem tudom én milyen brigád már rögtön le is pontozta a válaszom

de nem baj, akkor is úgy gondolom, ahogy

nem hinném, hogy egyedül maradna...

2014. febr. 6. 18:22
 23/46 anonim ***** válasza:

"és miért ne barátkozzon mindenkivel? :D lol.... ja, igaz is, az ilyen maguknakvaló emberekkel úgyse akarna senki szóbaállni :D"

Nem azt mondtam, hogy senkivel ne barátkozzon, hanem, hogy találja meg a barátait, akik hasonlítanak hozzá, és velük lazítson, tanuljon, beszélgessen stb. sokat.

2014. febr. 6. 18:22
 24/46 anonim ***** válasza:
Mikor a 2 véglet talákozik.Egyik rosszabb mint a másik.
2014. febr. 6. 18:23
 25/46 anonim ***** válasza:
a 12-es válaszoló mindent elmondott, gondolkozz el rajta...
2014. febr. 6. 18:23
 26/46 A kérdező kommentje:

Szoktam beszélgetni. Mindenkivel jóban vagyok, a züllöttekkel is, de sulin kívül nem hívnak sehová.

Hogyan kezdjek bele ebbe a bizonyos "középútba"? :S

És ha nem vagyok jó tanuló, nem is vesznek fel sehová, és akkor esélyem sem lesz jó munkát kapni, nem hogy bizonyítani ott, nem? Elég a négyes az egyetemhez?

Köszike a válaszokat!

2014. febr. 6. 18:25
 27/46 anonim ***** válasza:

Abban viszont egyetértek, hogy nem lesz ettől jobb munkád felnőttkorodban, ha egyfolytában tanulsz. Órán próbálj meg minél többet megjegyezni, akkor otthon nem kell annyit tanulnod, és úgyis ötös tanuló lehetsz.

Azokkal az emberekkel, akik nem szimpatikusak, néha beszélj, viccelődhetsz is velük, ne maradj ki mindenből, de ne is válj olyanokká teljesen mint ők. De nagyon fontos, hogy találj egy barátod legalább, aki hasonlít hozzád hozzáállásában, akivel beszélhetsz mindig, mert nem jó barát nélkül, az biztos.

2014. febr. 6. 18:27
 28/46 anonim ***** válasza:
drága szivem, elárulom... az egyetem után se tuti h lesz munkád, mellesleg senki se fogja nézni a büdös életben, h milyen jegyeid voltak... a középútba elsősorban úgy kezdj bele, h nem nézel le másokat. elfogadod, h ez az a kor, amikor ennek az ideje van. hidd el, ha most nem ismerkedsz a másik nem képviselőivel, később nem lesz tapasztalatod, és az nem jó... majd meglátod, az egyetemen milyen jó, ha van, aki vár otthon, és akivel szex-szel le lehet vezetni a felgyülemlett feszkót. :)
2014. febr. 6. 18:29
 29/46 anonim ***** válasza:

Először is vegyél emberszámba másokat is, azokat is, akik nem akarják végigpedálozni az életüket.

Aztán ne állandóan a könyvek fölött ülj, hanem keress valami kikapcsolódási formát, ami érdekel téged és ami esetleg érdekel másokat is, amivel máris megvan egy vagy több adott emberrel a közös hang. Ha ez megvan, akkor fognak hívni ide-oda és fogsz tudni barátságokat is.

És egyébként igen, a nem kitűnőeket is felveszik az egyetemre. És az egyetemet végzett emberek sem boldogulnak mindig a munkahely tekintetében.

Szóval javaslom, hogy nézz körbe a környezetedben, hogy egy diplomás ember is seperhet az utcán és egy nem kitűnőre diplomázott vagy egyáltalán nem diplomázott, csak szakmával rendelkező embernek is lehet tisztességes és jól fizető állása.

2014. febr. 6. 18:30
 30/46 anonim ***** válasza:

A másik nemmel kapcsolatban meg:

Ismerkedj, a másik nemben is biztos vannak olyanok, akik hasonlóak, akikkel összeillenél.

2014. febr. 6. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!