Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lassan bebuknám a fiatalságomat? Vagy most, hogy is
van ez?
Figyelt kérdés
Helyzet a következő. 20 éves vagyok és még soha nem volt barátnőm, tudom lerágott a kérdés, de valahogy érdekelne, hogy, hogy is van ez! Ott kezdődik a dolog, hogy úgy érzem, hogy köd vagyok a nők számára, mintha ott se lennék, szó szerint kell venni, fellöknek ha elmegyek mellettük, mintha nem kívánt teher lennék. (Pedig nem is nagyon értem a kiváltó okot, gyúrok minden nap keményen, hála Istennek pénzem is van, valahogy ki is nézek, igényes embernek tartom magam, bulizni is járok sokat, sok barátom is van, főiskolán is bírnak, tehát nem is vagyok antiszociális) Amikor ezzel megbarátkoztam akkor eldöntöttem, hogy akkor már én magam kerülöm el a nőket. De valaki azt mondta, hogy belefogok őrülni, és a fiatalságom megy tönkre. Tehát amit tudni szeretné, vajon az a dolog ha az embernek soha nem lesz csaja és már rá is szánta magát, hogy ez így is marad, akkor beleőrülhet? Előre is köszönöm. X Polgár™
2009. szept. 22. 20:56
1/9 anonim válasza:
Szia
Szerintem nem kell,hogy kigyúrt légy meg ilyenek ha nyitsz a csajok felé meg jó fej vagy velük akkor észre fognak venni.De ha elzárkozol a lányoktól nem lesz valami szép életed!!!
2009. szept. 22. 21:03
2/9 anonim válasza:
Nem őrülhetsz bele elvileg.Nagyon egyszerű a dolog, próbálkozz a csajoknál, szólíts le minél többet, ha mondjuk 20szor egymás után nem sikerül akkor többször, annyiszor amennyiszer nem sikerül legalább egyszer, ha nem flörtölsz csajokkal, ha nem szólítod le őket akkor soha nem lesz barátnőd, gyúrhatsz akármennyit.
2009. szept. 22. 21:06
3/9 anonim válasza:
konkrétan bármibe beleőrülhetsz
különben is ha mindezzel együtt is eddig kiegyensúlyozott életet éltél nem hiszem h különösebben nagyobb probléma lenne ez számodra
viszont én azt mondom h csak akkor jutsz el arra a szintre h nem érdekel ha nem kerülöd őket hanem tudomást se veszel arról h tudomást se vesznek rólad
(most hogy így leírtamlehet h azért nem vesznek tudomást rólad mert azon az alapon h nem fognak tudomásul venni nem veszel tudomást róluk...XD)
2009. szept. 22. 21:07
4/9 anonim válasza:
úgyvan ahogy a 2. mondja. próbálkozz náluk. szólítsd le őket, és legyél jófej. hiába vagy kigyűrt, ha síkhülye vagy és idegesítő. és a pénz nem minden, ha eccer ronda vagy:D reméljük nemvagyaz?:D
2009. szept. 22. 21:08
5/9 anonim válasza:
Szia!
Ne vedd rossz értelembe kérlek-de lehet, hogy valamilyen szinten különc vagy, más mint a többi. Ez megnyilvánulhat mind az öltözködés terén vagy akár észbelileg is...az írásod alapján intelligensnek tűnsz.
Azt vettem észre, hogy azok a lányok/fiúk akik nem futószalag szerűek, egy picivel is eltérnek az átlagtól nehezen találnak társat.
Lehet, hogy eddig rossz lányoknál próbálkoztál. Legközelebb legyél céltudatos-bár ez nem azt jelentheti, hogy nem hívhatod el pl egy italra, aztán ott eldől úgyis, hogy szimpatikus-e. Nagyjából azonos stílusú, érdeklődési körű lányokkal kezdeményezz, hátha nagyobb lesz a sikered. Hidd az ellentétek vonzzák egymást elv nem mindig jön be hosszú távon, bár biztos abban is valami.
Sok sikert és fel a fejjel:)
L/17
2009. szept. 22. 21:26
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem igazából érzem magam különcnek, mert közvetlen vagyok... csak valahogy nem igazából kerülök a nők látóterébe. Amúgy meg nem érzem magam rondának, de, hogy őszinte legyek, jóképű srácnak tartom magam. (És nem nagyzolni szeretnék.)
2009. szept. 22. 21:38
7/9 anonim válasza:
Könyörgöm még csak 20 éves vagy.Szerintem semmi baj nincs veled,barátkozz a csajokkal,ne arra utazz,hogy barátnőd legyen,ha jóképű vagy ez tuti könnyen megy majd utána ugyis alakul valami.Amúgy a konditerembe is szoktak helyes csajok járni.Vanna csajok akik a kigyúrt pasikat kedvelik,habár nem ez a lényeg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!