Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenki életében van ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki életében van ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés
Amiben boldog volt, kevés vita volt csak elszúrta. Utána már csak olyan kapcsolatok alakultak ahol nem kapott annyi megbecsülést, tisztelet mint a másik kapcsolatában. Tehát az újnak ő csak egy a sok közül de nem az igazi.
ma 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
az enyémbe nincs. Amiben boldog vagyok, azt nem rontom el.
ma 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Nem szoktam feleslegesen generálni a feszkót. Akikkel szakítottunk, nem voltam már boldog. A mostanival az vagyok, bár még az elején vagyunk, nyilván ott a többiekkel sem volt gond, de ő racionálisan nézve is sokkal jobb és jobban passzol hozzám, kb mindig ilyet akartam, csak nem ilyenek “jöttek”, de bennük is megtaláltam a jót, szóval bizakodó vagyok. Olyan viszont tényleg sosem volt, hogy egy következő kapcsolatom rosszabb lett volna, mint az előző, visszafele nem haladok.
ma 18:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Hála a jó égnek elkerült az ilyen.
ma 18:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan pasim is, aki jol bánt velem, meg olyan is, aki rosszul, és nem becsült meg.

Én még soha nem csesztem el kapcsolatot pláne azt nem amiben boldog vagyok, ők szokták elcseszni. Vagy megcsalnak lelépnek stb, vagy olyan szemét gyökér szakítást provokálók, hogy nekem kell kitenni.

Talán egy két srácnak okoztam én magam csalódást. Mert úgy szeretett meg, hogy mást hitt rólam. (Le akartam rázni mert egy alfa es nekem nem kellenek jópasik machok alfák meg ilyenek. De ő ezekre csak azt hitte hogy én nem vagyok olyan könnyű, van tadtásom, nekem nem lóg a nyelvem utána ahogy a többi csajnak, és mivel nagypofával határozottan oltottam is le mindig, ez miatt még vmi vagány nőnek is hitt. Aztán kb lehozta már a csillagos eget is macska egér harc meg minden lefolyt. És csak akkor kezdtem neki hinni hogy van szive is mikor megláttam rajta hogy ez pasi basszus szerelmes tényleg. Na onnan elvesztem. És nem kellett volna. Összejöttünk és megismert hogy nem vagyok vagány nagyszájú, ha rámszállnak mások nem tudok 10 szemét pasit is leoltani mert kiröhögnek csak és a többi hasonlók. És láttam a szemében kontextusokban hogy meglepődik, csalódik bennem. Kb ekkor kezdett nekem összeállni mit is hihetett rólam korábban.

Valójában ezt a kapcsit se én csesztem el, hanem csak nem tudtam az lenni, amit hitt rólam, ami neki kell.

Valojaban sok pasinak nem tudok megfelelni.

Másnak az volt a baja hogy amolyan életképtelenebb voltam egyik alacsony bérezésű melom után a másik se lett fényesebb és igy tovább. Ő meg pont az a pénzre törtető karrierista meg pluszmaszekoló fajta. Eleinte ő is hitt bennem mert kimentem külföldre is és próbáltam mindent is, de ő is csak csalódott bennem. Hogy inkább vagyok én vmi ágról szakadt szerencsétlen mint egy törtető sikeres nő. Kiábrándult ő is.)velük komoly kapcsolataim voltak és családi terveik voltak velem. Aztán elhagytak.

ma 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:
71%
Nincs ilyen. Mindnek okkal lett vége és egyiket sem sírok vissza.
ma 18:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem az első házasságom volt ilyen. Nagyon elrontottam. De azt bánom a legjobban, hogy annyira megbántottam, hogy azóta nem is akar kapcsolatot, már lassan 7 éve a vállásunknak. Gyakran beszélünk a gyerekünk miatt. Sose volt bátorságom bevallani, hogy rájöttem, hogy én hibáztam.
ma 20:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!