Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem akar velem összekö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akar velem összeköltözni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párommal másfél éve távkapcsolatban élünk, 150km-re lakunk egymástól, viszont nekem ez már kezd nagyon fárasztó lenni, főleg hogy én is és ő is dolgozom így csak a hétvége marad amit mindig elutazok, vagy pedig ő jön. Ezt fel is hoztam neki viszont ő tök jól el van ebben a távkapcsolatban. Pedig semmi akadálya nem lenne hogy az ő városában találjak munkát ott sokkal több lehetőség van viszont ő ezt az egészet úgy képzeli el hogy ő is külön albérletben lakok és én is (így viszont nekem egyáltalán nem éri meg a költözés anyagilag nem beszélve arról hogy érzelmileg is nagyon bántana) azt mondta ő még nem áll készen az elköteleződésre, de szeret engem. Viszont én így nem tudom hányadán all a dolog vagy van e ennek így értelme.

24/L 25/F

tegnap 19:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%
Nem ment el a józan esze. Van kivel megélni az intimitást, van szex is, de nem fog rátelepedni egy másik ember, megmarad a szabadsága. A lehető legjobb megoldást választotta.
tegnap 19:55
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Neki ez a kapcsolat ennyi, nem akar veled közös jövőt.
tegnap 19:58
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Én minden komolyabb párommal fél éven belül összeköltöztem (pediv egyikükkel sem volt köztünk ekkora táv). Mit mond a párod, konkrétan miért nem akarja az összeköltözést?
tegnap 20:01
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Szakíts vele.
tegnap 20:07
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is volt hasonló, 2 év után se akart összeköltözni.

Szakítottam.

Az utánam lévő csajjal 3 hét után költözött össze...

Ugyhogy erről ennyit. Nem szeret igazán.

tegnap 20:15
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Ő nem tervez veled hosszú távon.
tegnap 20:15
 7/14 A kérdező kommentje:
#3 azt mondja hogy ő még fiatal és nem all készen az elköteleződésre
tegnap 20:21
 8/14 anonim ***** válasza:
92%
#7 ezt még évekig mondogathatja
tegnap 20:22
 9/14 anonim ***** válasza:
85%
Így van, ahogy előttem mondták. Erre évekig lehet még hivatkozni. Lehet, hogy tényleg nem áll rá készen, és akkor mi van? Meddig vársz és szenvedsz? Én a helyedben szakítanék és a jövőben olyanokkal ismerkednek, akik belathato távolságban vannak. Eleinte izgalmas a tavkapcsolat, de aztán ha nem lesz belőle osszekoltozes, akkor nem működik.
tegnap 20:47
 10/14 anonim ***** válasza:
89%
Ez egy szexkapcsolat. Ha mást szeretnél, akkor most kell váltani.
tegnap 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!