Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavasszal házasodtunk össze, mégsem akar összeköltözni. Mit tegyek?
Tavasszal házasodtunk össze a feleségemmel, a családnak van egy lakása, aminek a felújításába belefogtunk. Az árnövekedés miatt nehézkes volt a felújítás befejezése, de befejeztük. Annyi baj van, hogy sajnos a konyhabútorra már nem jutott pénz. Így nincsen komplett konyhánk, van egy rezsónk amin tudok főzni, így igen kicsit puritán a konyha, de sajnos ennyi pénz jutott. Az új konyhát már megrendeltük, de nem érkezett még meg.
A feleségem szüleinél laktunk, de mivel hétvégén készen lett a lakás én beköltöztem. Úgy volt megbeszélve, hogy költözünk, de mivel nincs konyha ő nem költözött és azt mondta, hogy amíg nincsen készen a konyha nem költözik. Ezen kívül minden készen van, van fürdőnk, minden gépünk(mikró, hűtő, mosógép, stb.). Nehezen meggyőztem, hogy jöjjön ő is. Azt mondta, hogy rendben, de mégsem jön, mert mindig kitalál valamit. Nincs ideje össze pakolni, a rezsó nem jó, rendeljünk kaját, csak akkor jön ha megrendeltük a bútort, de most mégsem jön.
Próbálok erőn felül teljesíteni mind pénzügyileg, mind emberileg, de sajnos a teljesítő képességem határához értem, leginkább pénzügyileg.
Szerintetek ez normális egy házaspárnál, hogy ő inkább otthon lakik, mint velem?
Vagy nagyon kényes a feleséged, vagy nem akar elszakadni a szüleitől. De amit csinál az nem normális.
Van egy ismerősöm, ők úgy költöztek az új lakásba, hogy nem voltak még bútoraik, bőröndből, dobozokból öltözködtek és egy matracon aludtak jó sokáig, amíg összegyűjtötték a pénzt egy új ágyra. A legnagyobb szerelemben, megértésben éltek minden nap. Menüt ettek valahol, vacsorára meg csináltak egy szendvicset. Eszük ágában sem volt a szülőkkel lakni.
A feleséged nagyon furcsán viselkedik.
Ráadásul elvileg a házasságkötéskor megfogadod, hogy jóban, rosszban, szegénységben, gazdagságban.......
Akkor mi lenne ha évek múltán kicsit rosszabbul menne a sorotok? Azonnal visszamenne a szüleihez, mert mondjuk lesz valami nehézség amit együtt kellene átvészelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!