Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tavasszal házasodtunk össze,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tavasszal házasodtunk össze, mégsem akar összeköltözni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tavasszal házasodtunk össze a feleségemmel, a családnak van egy lakása, aminek a felújításába belefogtunk. Az árnövekedés miatt nehézkes volt a felújítás befejezése, de befejeztük. Annyi baj van, hogy sajnos a konyhabútorra már nem jutott pénz. Így nincsen komplett konyhánk, van egy rezsónk amin tudok főzni, így igen kicsit puritán a konyha, de sajnos ennyi pénz jutott. Az új konyhát már megrendeltük, de nem érkezett még meg.

A feleségem szüleinél laktunk, de mivel hétvégén készen lett a lakás én beköltöztem. Úgy volt megbeszélve, hogy költözünk, de mivel nincs konyha ő nem költözött és azt mondta, hogy amíg nincsen készen a konyha nem költözik. Ezen kívül minden készen van, van fürdőnk, minden gépünk(mikró, hűtő, mosógép, stb.). Nehezen meggyőztem, hogy jöjjön ő is. Azt mondta, hogy rendben, de mégsem jön, mert mindig kitalál valamit. Nincs ideje össze pakolni, a rezsó nem jó, rendeljünk kaját, csak akkor jön ha megrendeltük a bútort, de most mégsem jön.

Próbálok erőn felül teljesíteni mind pénzügyileg, mind emberileg, de sajnos a teljesítő képességem határához értem, leginkább pénzügyileg.

Szerintetek ez normális egy házaspárnál, hogy ő inkább otthon lakik, mint velem?

2022. dec. 16. 10:06
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Még egy megbeszélt dátum telt el tegnap este úgy, hogy nem költözött. Annyi a különbség, hogy nem válaszolt az üzenetemre se.

Szuper karácsonynak nézek elébe.

2022. dec. 19. 06:57
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom! Rohadt kedves a feleséged! Dobd ki! Remélem nem az ő családjának a házát újjitottad fel! Ha igen, akkor remélem van számla mondenről a neveden. Válási papírokat intézd, keress egy jó ügyvédet.
2022. dec. 19. 08:28
 33/42 A kérdező kommentje:
Egy új kérdésem lenne. Eddig nagyjából nyugodt voltam, viszont hiába hívom, írok ki nem veszi fel a telefont, nem reagál vissza. Sajnos úgy érzem kezd elfogyni a türelmem, de én még mindig szeretném az egészet. Hogyan érjem el vagy mit tegyek szerintetek? Már arra is gondoltam, hogy írok a szüleinek, hogy azért mégis csak reagáljon már a lányuk a férjének, mert ezt így tarthatatlan.
2022. dec. 19. 10:42
 34/42 anonim ***** válasza:
84%
Ne írj nekik , hanem hívd fel a szüleit. Mondd el nekik mi történik. És azt, hogy legyenek kedvesek a telefonhoz hívni ezt a szerencsétlent.
2022. dec. 19. 10:55
 35/42 anonim ***** válasza:
82%

Nőként mondom én nem írnék a helyedben. Ez már átmegy a részedről "pincsikutyaféle" alázkodásba.

Röhej, hogy azért kell irkálnod, meg könyörögnöd, hogy a feleséged beköltözzön veled a közös otthonotokba? Szerinted ez normális???? Szülőknek is könyörögni? Milyen dolog már ez.

Szerintem ne írj, ne hívj senkit. Járj el dolgozni, tedd a napi dolgaidat. Majdcsak észreveszi magát a feleséged. Én nem mennék le kutyába azért, mert a saját lakásomba be mertem költözni, ő meg hisztizik.

Ha megcsinálják a szakik az elmaradt bútorokat, akkor max. írd meg neki hogy minden kész van. Persze ő szerintem akkor sem fog oda menni. Egy drámakirálynő az egész csaj, már elnézést a kifejezésért.

Aki gyerekesen viselkedik az ne kössön házasságot!

Olvastam a családi kapcsolatok kategóriában egyszer egy olyan házasságról ahol ugyan különköltöztek a fiatalok, de a csaj minden nap hazajárt a szüleihez, és hétvégente még ott is aludt. Vannak akik képtelenek egészségesen leszakadni a szüleikről, az első nehézség láttán azonnal visszaszaladnak a szüleikhez. Akkor hogy lesz jövője így ennek a házasságnak?

Azokat sem értem akik a kérdezőt akarják "rákényszeríteni" hogy lakjon az anyóséknál. Én sem laknék ott, ha már lakható állapotban van a saját lakásom.

2022. dec. 19. 11:31
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el hozzájuk személyesen és próbáld szóban rendezni.
2022. dec. 19. 14:59
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Nah van valami , kérdező?
2022. dec. 19. 15:40
 38/42 anonim ***** válasza:
84%
De mi az kérdező, hogy nem veszi fel a telefont meg nem válaszol, és akkor mit csinálj? Talán menj el hozzá. Az nem jutott eszedbe?
2022. dec. 20. 07:26
 39/42 anonim ***** válasza:
49%

Minek elmenni? Minek kuncsorogni?

Egyszerűen kiderült az, amit már korábban írtam (#15. hozzászólásomban), hogy a feleséged megbánta, hogy összeházasodott veled. Ennek már nem lesz folytatása. Innen miféle visszaút lenne lehetséges?

Ma kedd van, én még karácsony előtt felvenném a kapcsolatot egy válóperes ügyvéddel.

2022. dec. 20. 08:27
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Eltűntél? Mi a helyzet? Sikerült elérned?
2022. dec. 20. 08:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!