Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni az a nyomasztó érzés ellen, miszerint a párunk nem akar összeköltözni velünk, pedig de?
A párom próbálkozik. Sokszor túlórázik, látom, hogy tényleg igyekszik.
Ugyanakkor én már szinte belepusztulok a magányba. És folyamatosan vannak olyan gondolataim, hogy nem akar velem lenni, hogy nem vesz komolyan, vagy hogy nem velem tervezi a jövőjét.
Én szobát bérlek, ő a szüleivel él. Saját lakásra gyűjt (én nem tudok besegíteni mert diák vagyok) és a szülei támogatnák anyagilag. De folyamatosan később és későbbre mondja, hogy mikorra lesz végre saját lakása.
Közös albérletbe nem költözhetünk, mert a szülei akkor nem támogatnák tovább.
"De folyamatosan később és későbbre mondja"
Ennek oka inkább az, hogy a fizetéseink reálértéke általában egyre-egyre szarabb. De más okai is lehetnek. Mi van akkor, ha mondjuk ő nem nagyon tud együtt élni mással egy lakásban, mert tudja, hogy mások számára elviselhetetlen (én ezért nem költöznék össze senkivel pl)
A szülei az albérletet ellenzik, mert szerintük kidobott pénz.
Én nem költözhetnék hozzájuk, mert ismeretlen okok miatt nem kedvelnek engem.
Mi az hogy a szülei nem engednek el egy dolgozó, 20+os férfit?
És ha nem támogatják akkor mi van?
Dolgozol majd te is, ő is, egy albérletre csak futni fogja :)
Oké, hogy nem tud spórolni, de legalább együtt lesztek és idővel tud majd félretenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!