Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nektek milyen érzés volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen érzés volt először összeköltözni a párotokkal? Sok nehézségetek volt?

Figyelt kérdés

Eddig folyamatosan azon izgultam hogy összejöjjön a dolog, ma lett biztos, és valahogy úgy érzem hogy már nem akarom az egészet. Nem vágyom másra csak a gyerekszobámra, anyámék házára, ahol minden békés és nyugis. Szeretem a párom, de most valahogy olyan furcsán érzem magam. Szerintetek normális hogy beparáztam és belefogok tanulni? Vagy ha ezt érzem akkor tényleg nem kéne erőltetni a dolgot?

20/L

2015. aug. 19. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Nehezen mozdulsz ki a komfortzónádból pedig muszáj lesz, nem lehet örökké otthon.
2015. aug. 19. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Én már azelőtt sem a szüleimnél laktam, mielőtt a férjemmel összeköltöztünk, de még így is nehezen szoktam meg az új helyet. Ráadásul mi nagyon hamar összeköltöztünk úgy, hogy sok téren nagyon más az egyéniségünk, sokáig tartott összecsiszolódni is.

Ha tényleg szeretitek egymást és hajlandóak vagytok együttműködni, odafigyeltek egymásra, akkor ne aggódj, menni fog ez. :)

2015. aug. 19. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:
fél éve költöztünk össze, tehát elég friss a dolog. 24 éves voltam, addig csak a szüleimmel éltem. Elég hirtelen zajlott az egész, 10 nap alatt talaltunk lakást, gkndolkodni sem volt időm. Teljesen normális, hogy fura lesz a nyugis, kényelmes, anyu úgyis megcsinálja közegből átállni. Viszont cserébe az lesz a ti saját otthonotok, saját szokásokkal és mindennel :)
2015. aug. 19. 14:34
 4/7 anonim ***** válasza:
21 évesen költöztem el otthonról, az akkori párommal költöztem össze. Féltem hogy majd milyen nehéz lesz, hogy mindent nekem kell csinálni, de elég könnyen belejöttem. Ha már otthon is megcsinálsz ezt-azt, és tisztában vagy vele, mivel jár egy háztartást vezetni, és lelkiekben felkészülsz rá, szerintem akkor nem érhet nagy meglepetés. Az a kapcsolatom aztán tönkre ment, 2 és fél éve 31 évesen költöztünk össze a mostani párommal, -ő költözött hozzám- és ennyi idősen már sokkal nehezebb volt alkalmazkodni. Én nagyon nem bántam meg hogy akkor 21 évesen elköltöztem otthonról. Nem volt rossz a viszonyom a családdal, sőt nehéz volt eljönni, de ha újra kezdhetném ugyanígy, huszonegy-két évesen eljönnék. 34/L
2015. aug. 19. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugi... reggelre már jobb lesz!
2015. aug. 19. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem voltak nehézségeink, csodálatos, kb. idilli volt :D

AMikor beköltöztünk, akkor bútoroztuk még a lakást, rengeteg minden hiányzott. Imádtunk közösen dolgozni rajta, alakítgatni, a kanapén meg egy matracon aludni, a földön tv-zni, valahogy romantikus volt :)

2015. aug. 19. 19:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez a kis para természetes ne pánikolj. :) Nem éltél még külön a szüleidtől, teljesen természetes, hogy nem látod még előre, hogy milyen lesz kettesben. Megsúgom: Csodálatos. Csak ahhoz az emberhez kell alkalmazkodnod akit te választottál. :)

Érezzétek jól magatokat együtt és legyetek boldogok a közös kis fészketekben. :)

2015. aug. 23. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!