Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen érzés volt először összeköltözni a párotokkal? Sok nehézségetek volt?
Eddig folyamatosan azon izgultam hogy összejöjjön a dolog, ma lett biztos, és valahogy úgy érzem hogy már nem akarom az egészet. Nem vágyom másra csak a gyerekszobámra, anyámék házára, ahol minden békés és nyugis. Szeretem a párom, de most valahogy olyan furcsán érzem magam. Szerintetek normális hogy beparáztam és belefogok tanulni? Vagy ha ezt érzem akkor tényleg nem kéne erőltetni a dolgot?
20/L
Én már azelőtt sem a szüleimnél laktam, mielőtt a férjemmel összeköltöztünk, de még így is nehezen szoktam meg az új helyet. Ráadásul mi nagyon hamar összeköltöztünk úgy, hogy sok téren nagyon más az egyéniségünk, sokáig tartott összecsiszolódni is.
Ha tényleg szeretitek egymást és hajlandóak vagytok együttműködni, odafigyeltek egymásra, akkor ne aggódj, menni fog ez. :)
Nem voltak nehézségeink, csodálatos, kb. idilli volt :D
AMikor beköltöztünk, akkor bútoroztuk még a lakást, rengeteg minden hiányzott. Imádtunk közösen dolgozni rajta, alakítgatni, a kanapén meg egy matracon aludni, a földön tv-zni, valahogy romantikus volt :)
Ez a kis para természetes ne pánikolj. :) Nem éltél még külön a szüleidtől, teljesen természetes, hogy nem látod még előre, hogy milyen lesz kettesben. Megsúgom: Csodálatos. Csak ahhoz az emberhez kell alkalmazkodnod akit te választottál. :)
Érezzétek jól magatokat együtt és legyetek boldogok a közös kis fészketekben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!