Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tavasszal házasodtunk össze,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tavasszal házasodtunk össze, mégsem akar összeköltözni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tavasszal házasodtunk össze a feleségemmel, a családnak van egy lakása, aminek a felújításába belefogtunk. Az árnövekedés miatt nehézkes volt a felújítás befejezése, de befejeztük. Annyi baj van, hogy sajnos a konyhabútorra már nem jutott pénz. Így nincsen komplett konyhánk, van egy rezsónk amin tudok főzni, így igen kicsit puritán a konyha, de sajnos ennyi pénz jutott. Az új konyhát már megrendeltük, de nem érkezett még meg.

A feleségem szüleinél laktunk, de mivel hétvégén készen lett a lakás én beköltöztem. Úgy volt megbeszélve, hogy költözünk, de mivel nincs konyha ő nem költözött és azt mondta, hogy amíg nincsen készen a konyha nem költözik. Ezen kívül minden készen van, van fürdőnk, minden gépünk(mikró, hűtő, mosógép, stb.). Nehezen meggyőztem, hogy jöjjön ő is. Azt mondta, hogy rendben, de mégsem jön, mert mindig kitalál valamit. Nincs ideje össze pakolni, a rezsó nem jó, rendeljünk kaját, csak akkor jön ha megrendeltük a bútort, de most mégsem jön.

Próbálok erőn felül teljesíteni mind pénzügyileg, mind emberileg, de sajnos a teljesítő képességem határához értem, leginkább pénzügyileg.

Szerintetek ez normális egy házaspárnál, hogy ő inkább otthon lakik, mint velem?

2022. dec. 16. 10:06
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
71%

Mondjuk abban van valami, hogy te is maradhattál volna vele, hogy együtt legyetek, de megértem, hogy alig vártad, hogy elköltözhess. Meddig kell még várni a konyhabútorra?

Mennyi pénzt raktál abba a lakásba ami nincs a neveden?

2022. dec. 16. 13:51
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy költöztünk be a házunkba, hogy egy darab asztalunk, egy darab kölcsönkért kanapénk volt, azon aludtunk, két darab szék, egy rezsonk és egy kávéfőzőnk volt. Három hónapig így éltünk, igazából izgi volt mert kreatívnak kellett lennünk. A feleséged vagy nagyon gyerek még, vagy nem szerelmes..
2022. dec. 16. 13:58
 23/42 anonim ***** válasza:
21%
Adj neki időt, vannak, akiknek nehezére esik egy költözés és egy új környezet. Elképzelhető, hogy semmi köze az egésznek hozzád, csak a körülmények zavarják.
2022. dec. 16. 17:10
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
A kerdezo azt irja, a felesege mindig kitalal valamit, miert nem megy, holott az elejen megbeszeltek, hogy mennek egyutt, de a no megsem akar. Itt az a baj, hogy csak igerget.
2022. dec. 16. 23:49
 25/42 anonim ***** válasza:
75%
Ha valaki igazán szeret az elmegy veled akárhova akkor amikor akarod!De ez nem azt jelenti hogy egy bizonyos életszinvonalat nem akar fenntartani akár ideiglenesen sem!De azért ne szaladjon el az a ló!Segítsen be ő is vagy a szűlei anyagilag,ha ez nem megy kár erőltetni az egészet!
2022. dec. 17. 06:46
 26/42 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem most már lakd le azt a pénzt, amit befektettél a lakásba, mielőtt elváltok. Ne foglalkozz vele, mikor költözik, ne idegeskedj ezen.
2022. dec. 17. 08:46
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hívnám telefonon innentől. Nem könyörögnék . Csak simán beadnám a válást . És kész .
2022. dec. 17. 09:00
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

"a családnak van egy lakása"

Melyik családnak?

2022. dec. 17. 09:02
 29/42 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem ha régen is a szülőknél laktatok, akkor menj te is oda a szülőkhöz lakni addig, amíg nincs kész a konyha. Egyáltalán te miért mentél el a szülőktől lakni, ha a feleséged nem akart. Maradj addig te is szülőknél. De azért megjegyzem, hogy ez nem szerelmi házasság volt.
2022. dec. 17. 12:55
 30/42 anonim ***** válasza:
0%
Ne hallgass azokra, akik ilyen hülyeség miatt válást emlegetnek!!! Ne csinálj pont karácsonykor ilyet. Annyira fontos, hogy egy hónappal előbb mentek abba a házba vagy egy hónappal később??? Eddig is a szülőknél laktatok, nem? Akkor bírd ki még egy kicsit.
2022. dec. 17. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!