Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszalasztom a fiatalságomat? Jól csinálom?
#1: Miféle stílus ez?
#2: Szombat délelőtt szoktam tanulni, délután nem, mert kell a pihenés. Hamar le is fekszem, mert vasárnap kell az agykapacitás. A többiek eközben otthon fetrengenek vagy hánynak...
szerintem nem szabad CSAK a jövőre koncentrálni. gonosz vagyok hogy ezt felvetem, de mi van ha holnap elüt egy kocsi, vagy bármi ilyen? akkor hogy vetnél számot az életedről?
nem azt mondom, hogy ne tanulj és csak a jelenre koncentrálj, sőt. de szerintem fontos kikapcsolódni kicsit barátaiddal lenni. és nem muszáj szombaton annyira bebaszni, hogy vasárnap délután/este tanulni se tudsz.
én azt mondom, hogy kéne találj egy arany középutat, az a nyerő.
Én is elszalasztom a fiatalságom.
Most itthon tevékenykedek de utazok ki az USA-ba családegyesítés céljából ott ott lépek majd be a seregbe.Eddig se volt barátnőm most se igen töröm magam.Ott meg egy jó darabig nem lesz.
Ez van.Most így jól érzem magam
szerintem te csinálod jól a dolgokat
én is átestem ezen
ők csak legyenek a nagylányok meg fiúk közben meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!