Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy elszalasztom az életem "szerelmét"?
Mindig is álmodoztam egy srácról, biztos másnak is van egy "álompasi". És megismertem! Annyira vonzódok hozzá. Vannak közös ismerőseink. Csak bámuljuk egymást, ha találkozunk én nem merek lépni, már voltam férjnél és van egy kisbabám is. Mindig olyan érzésem van, hogy ha elszalasztom, akkor az nagy hiba. De lehetőségem sincs találkozni vele, csak hébe-hóba összefutunk.
Vagy csak bebeszélném magamnak és hülyeség az egész? De komolyan szerepel kiskorom óta egy szőke, kék szemű mosolygós srác az álmaimban és mikor vele találkoztam és váltottunk pár szót, tudtam ő az. Nincs olyan, hogy az "igazi"?
(A volt férjem barna hajú, barna szemű.)
Érdekes. Amúgy te nem lehet, hogy a szőke hercegről álmodtál, csak ezt most rá tudod valakire vetíteni? De, ha úgy érzed, hogy ő életed nagy szerelme akkor légy bátor és kezdeményezz ha újra látod. Hátha összejön.
Nem tudom, hogy létezik-e igazi. Én nem hiszek ebben.
M
Akkor ez tényleg komolynak tűnik. Hűha így már nem is csak érdekes, hanem izgalmas is. Még mindig azt mondom, hogy próbálj vele közelebbi kapcsolatba kerülni. Végülis csak így tudhatod meg, hogy tényleg ő az igazi vagy sem. (Bár megértem, hogy nem akarsz pofára esni, de az álmodozásból egyszer tovább kell lépni.)
Sok sikert, remélem tényleg megtaláltad álmaid férfiát.
M
Én is így érzek. Ha ennyire fontos neked keresd meg. Kérd el a számát mond, hogy szeretnél vele találkozni. A kevés találkozás is esélyt jelent. Én a lelkemet is eladnám ha vissza tudná forgatni az időt és lenne még esélyem.
Neked van. Mindent bele!!
Húú. Köszönöm a válaszokat, de nem merek lépni!!! Már kb 4 hónapja nem is láttam, csak az iwiw oldalát nézem meg néha.
Én 28, ő 27 éves. Lehet ez is feszélyez kicsit, hogy idősebb vagyok és gyerekkel.... Nem túl biztató, nem hinném, hogy engem akar. Nem is keres... Én felköszöntöttem a névnapján, neten, de ő engem nem a szülinapomon és ez kicsit visszahúz. Lehet mégis félreértettem őt eddig. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!