Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy feministának ugye nincs sok esélye a pasiknál? Hogy gyógyulhatnék ki a feminizmusból?
Köszönöm, hogy elolvastad a linkemet és azt is, hogy még műelemzést is mellékeltél hozzá. De sajnos belátom, hogy téged még a Jó Isten sem fog tudni meggyőzni...
Egy dolgot véss csak bele az elmédbe. Úgy ahogy a nők nem alkotnak homogén egészet, úgy q férfiak sem. Ezerszer empatikusabb vagyok egyes nőknél...
Nem, általában nincs sok esélye.
De amit végigolvastam Rólad, kérdező, ez nem feminizmus, a nevelésedben van valami nem teljesen megszokott, sajnos az írásaidból a családi hátteredről nem derült ki semmi.
Nekem van egy nővérem, ő hasonló karakterű, mint Te lehetsz.
Hogy ő miért vált ilyenné, ez nagyban függ apánktól, lényege, ami számodra szomorú lehet, ő már lassan 50 éves, és egyedül van....sajnos egyedül is fog meghalni.
Szép, és jó dolog ez a büszkeség, de visszagondolva majd nem tudom, 70 évesen, amikor össze kell valami oknál fogva hasonlítanod magad egy korodbéli nővel, elég elszomorító lesz. És kénytelen leszel más megoldást találni a helyzetre, mint ami normális, megszokott, egészséges.
Idejében kezdj el változtatni önmagadon, egy jó pszichológusra lenne szükséged, mielőtt még késő lenne.
Végigolvastam a hozzászólásokat és ha nem is mindenben, de többségében nagyon is egyetértek a kérdezővel! Pontosan értem, hogy a kérdező miért van kiakadva még azon is, ha virágot kap egy férfitől. Nem a virággal van baj és azt kívánom, hogy az emögött húzódó gondolatmenetet bárcsak több férfi is megértené!
Egy valamit hozzátennék ehhez az egészhez. Én azért vagyok feminista, (és nem csak az, kiállok a melegek jogaiért is, a romák jogaiért stb.) mert úgy gondolom, hogy ha van egy embercsoport vagy akár csak egyetlen egy ember is, aki rosszul érzi magát bármi miatt, akkor a többi embernek kutya kötelessége megvizsgálni a problémát és a legjobb tudása szerint javítani rajta és nem csak a szőnyeg alá söpörni azt, azzal a felkiáltással, hogy minek érzed szarul magad, neked igazából minden vágyad takarítani és gyereket nevelni, hiába mondasz mást! Ez tulajdonképpen az adott nő meghazudtolása, pedig hogyan is lehetne valakit a saját érzelmeiben meghazudtolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!