Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy feministának ugye nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy feministának ugye nincs sok esélye a pasiknál? Hogy gyógyulhatnék ki a feminizmusból?

Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 00:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:

# 18:

Valamiért biztos kialakult nálad ez a védelmi mechanizmus... Igazából szinte az összes feministának van valami személyiségzavara, amiért teljesen megkergülnek.

Főleg, ha te magad is kijelented, hogy legbelül te is """csak""" egy törékeny nő vagy, ergo mégis megfelelsz a nemi szerepednek, csak nem szeretnéd kiadni magad. Igaz?

Úgyhogy erre azt mondom, hogy van esélyed, ha nem küldöd el a picsäba azt, aki bókol neked és nőként kezel. El kell fogadnod magad... De ez megint csak az én véleményem, lehet hogy közben orbitális baromságokat hordok itt össze...

2013. nov. 4. 01:30
 22/89 anonim ***** válasza:

# 21:

Nah, azt hiszem, hogy te sem vagy egy egyszerű eset.

2013. nov. 4. 01:30
 23/89 anonim ***** válasza:

Te nem akarod kihasználni a férfiakat és nem akarod, hogy kihasználjanak. Ez egy egyenes életmód. :) A háztartásbeli aki áldozatot csinál abból amit munka mellett mindannyian elvégzünk, az taszító.

A focit sajnos nem szeretem.

2013. nov. 4. 01:31
 24/89 A kérdező kommentje:

"Transzszexuális vagy."

Szecsődi Kari, személyesen xD

2013. nov. 4. 01:31
 25/89 anonim ***** válasza:
# 22: 20-ra ment... úgy néz ki, hogy a moderátorok mégsem alszanak.
2013. nov. 4. 01:32
 26/89 anonim ***** válasza:
Már reménykedtem egy normális nőben! :(
2013. nov. 4. 01:35
 27/89 A kérdező kommentje:

#21: Igen, szerintem is. Kicsit zakkant vagyok, elfogadom :)

"ergo mégis megfelelsz a nemi szerepednek, csak nem szeretnéd kiadni magad. Igaz?" Na látod, de ki határozza meg, hogy mi a szerepem? Mért lenne egy nőnek az a szerepe, hogy "törékeny nő"? Miért nem lehet a nő nemi szerepe az, hogy amazon és határozott? És ha egy férfi törékeny, akkor ő már ki is lépett a nemi szerepéből? Nem igazságtalan ez?

Költői kérdések, tudom rájuk a választ, mármint a társadalom válaszát, csak nem fogadom el, érted? :)

2013. nov. 4. 01:38
 28/89 A kérdező kommentje:

#23 Egyetértünk :)

Ja, azt hittem, hogy kifejezetten velem nem néznél focit. Így oké :D

2013. nov. 4. 01:39
 29/89 anonim ***** válasza:
Eddig mennyire viselték el ezt a barátaid? Mit vársz egy kapcsolattól?
2013. nov. 4. 01:41
 30/89 anonim ***** válasza:
A szexet komolyan kérdeztem. Olvastam elég sok feminista könyvet, és vannak ezekben érdekes nézetek..
2013. nov. 4. 01:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!