Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy feministának ugye nincs sok esélye a pasiknál? Hogy gyógyulhatnék ki a feminizmusból?
Elvárások ma is vannak mindkét nem iránt és még szabályok is.Képzeld nem is olyan rég senki sem választhatott.Ettől jobban érzed magad?Amikor azt mondod sorozatot nézel és azt mondom manipulálnak téged.Képzeld házasságkötésnél a férfi vitte a hozományt és nem a nő.Miért?Továbbmegyek ma váláskor a nő kapja a gyermeket és a lakást.Miért?A férfi aki felé az elvárás a családfenntartás ősidők óta.Miért?A nők se úgy születtek hogy 5-6 gyermekük van de akkor nem is nőknek hívták őket hanem lánynak.És kik hívták így őket?A nők.
Arany pedig a saját kora arisztokrata celebje volt.Lehet akkoriban kevésbé fizették meg őket mint ma de nem volt csóró.Megjegyzem művelt volt de arisztokrata is egyben.
#70: nem szartam a linkedre, hanem elfelejtettem, de most elolvastam a világmegváltó cikkedet.
Mit mondjak? Ez is csaj egy vélemény, nem több, nem szentírás.
A Legyek Ura óta tudjuk, hogy az ember civilizációs korlátok nélkül egy állat, főleg a férfi, nagy cucc. És ez mentség bármire is? "Drágám, megcsaltalak, hiszen férfi vagyok és az ösztöneim (értsd a farkam) irányítanak, az agyamat csak úgy poénból teremtette bele a teremtő a koponyámba."
És ne mondd, hogy ha a civilizáció nem szabna határt az ösztönöknek, akkor (legszívesebben) nem szexelnétek napi 24 órában!
"Ha a nők hagyják, hogy a férfiak férfiak maradjanak, hogy felfedezzék, meghódítsák és elhozzák a végtelent, hogy harcaikat, küzdelmeiket máshol és mással vívják, boldog életet élhetnek mellettük."
Háháháháháhá!!! Fordítás: engedd, hogy a szőrös, mosdatlan férjed a civilizációt figyelmen kívül hagyva (ami ugye nem kenyere) k*rvázzon, heverésszen, sörözzön, amíg ő engedi neked (figyelj, milyen aranyos!), hogy otthont teremts, gyermeket nevelj, szépséget és rendet álmodj a világba, és akkor boldogok lesztek!
És majd még mi, hülye Pénelopék, meg is köszönjük Kalüpszónak, hogy kielégítette a mi Odüsszeuszunkat.
A cikkíróban az a lehetőség még véletlenül sem merül fel, hogy az ember önálló személyiség. Nem, nem, és nem, minden nő ugyanarra vágyik, minden férfi ugyanazt akarja!
Olyan nincs, hogy egy férfi önálló akaratából a vasárnap délutánt inkább a gyerekével töltse, minthogy elmenjen meghódítani az ismeretlent. Ez csak azért lehet mert egy papucs, mert a felesége megparancsolta neki, magától ilyen gondolatokra nem vetemedik a férfiállat. Inkább menjen el motozoni, majd anya mindent megold, a komprumisszum meg papucsoknak való. Pelenkázni, fürdetni, főzni, ilyenekkel bemocskolni a nemes férfikezeket, bármiben is segíteni az asszonyt? Inkább menj el motorozni. Így lesz hosszúéletű a házasság! Gy-e-r-e-k-e-t-n-e-v-e-l-n-i? Ugyan már, az bébiszitter munka. Teszed le azt a babahordozót, de nagyon gyorsan! Ez a nő feladata. Igaz, hogy te mártottad bele anyuci hüvelyébe a lompost, és még élvezted is, de innentől kezdve neked nincs kötelességed azzal a kisbabával szemben, mert az férfiatlan, és te nem erre vágysz, mert macsó vagy.
Meg persze azt is mi mondtuk nektek, hogy szedjétek a szemöldökötöket, mert a "csupaszra-borotvált passzív bájokra" izgulunk. A piperkőcök a mi teremtményeink! Azt viszont elfelejti a cikkíró, hogy a metroszexualitás már jóval Justin Bieber és a női egyenjogúság gondolatának megszületése előtt létezett. De neeeem, a reneszánsz férfinak is kést fogott a kezéhez az elnyomott nő, csak ezért húzott szexi harisnyát és púderezte, parfümözte magát, egyébként exhibicionizmusnak a szikrája nincs a férfiban! (Tudjuk, csak a nemesek csinálták, de csak mert a többinek NEM VOLT PÉNZE RÁ... De ma sem a mezőgazdászok viselnek fültágítót elsősorban)
Magyarán minden a modern amazon hibája! A lényeg, hogy a férfi ne hódoljon be, mert csak úgy lehet önmaga.
Arról már nem szól a fáma, hogy a nőnek mennyi időn keresztül kellett be kellett hódolnia.
De ha már megjelentek ezek az "amazonok", vajon nem lehetséges, hogy volt valami oka, és még sincs CSAK ÉS KIZÁRÓLAG otthonteremtésre, gyereknevelésre, szépség és rend álmodására beprogramozva a női nem?
Nem lehet, hogy a nők rájöttek, hogy van agyuk és önbecsülésük, és személyiségük, és szabad akaratuk?
Ebben viszont egyetértek: "sok fiatal a legtöbb fiatal férfit éretlen, zsenge kisfiúnak tartja, és szenved az udvarlás, a hódítás, az erős férfi hiányától, mégsem tűri sokáig ha egyszer végre ilyenre akad"
Sokat is átkozom ezért nőtársaimat, és magamat is, hiszen, mint mondtam, igazából ezért is tettem fel a kérdést. Miért nem tűröm? De közben már rájöttem, hogy nem ezen az oldalon fogom megtalálni rá a választ, mert túlzottan feminista (vagy nevezz aminek akarsz) vagyok hozzá, hogy elfogadjam a "klasszikus férfi és női szerep" elméleteiteket, és túl "amazon", hogy ezt normális le tudjam reagálni.
"A Legyek Ura óta tudjuk, hogy az ember civilizációs korlátok nélkül egy állat, főleg a férfi, nagy cucc. "
Az egy regény fogyi. :D Nem doku. :D
#71: Komolyan mindjárt megsajnálom az elnyomott férfiakat!
Tökmindegy, hogy manipulál-e a sorozat, tény, hogy a nők nem örökölhettek. Miért?
Talán azért a férfi vitte a hozományt, mert a nőnek nem volt sajátja. "Továbbmegyek ma váláskor a nő kapja a gyermeket és a lakást. Miért?" Háhá, öngól. A feminista a pozitív megkülönböztetést is elveti, én is. Azért mert az anya alkalmasabb a gyereknevelésre és nehezebben tud új lakást előteremteni, mert bénább. A társadalom mondja, nem én.
"A férfi aki felé az elvárás a családfenntartás ősidők óta. Miért?" Öngól 2. Szerintem a nő is ugyanúgy alkalmas fenntartani a családot. Más kérdés, hogy az még az én világomban is ciki, ha egy pasi kitartott. (A magam részéről én fordítva is pofátlanságnak tartom)
Jó, hát én nem tudom mióta számít arisztokratának egy földműves fia... Személyesen is ismerted, de jó neked.
Nekem az élete és a költészete alapján egy szerény, aranyos embernek tűnik (aszongya Petőfinek "olyan ügyetlen vagyok a lírában", egyem meg), aki valamennyire konzervatív, de egyáltalán nem arisztokrata.
Ez a celeb pedig elég degradáló szó, szerintem. "S több a hír-név, mint az érdem" - írja magáról. Lehet egy ilyen embert lecelebezni?
73: Júúújjjj, tényleg? És olyan tökhülyeség az a könyv, Golding is a fogyiságáért miatt kapott Nobelt.
Akkor Zimbardo-féle börtön kísérlet, ha az elég tudományos az ízlésednek :) [link]
a börtönkísérletben a nők is állatok voltak, a halálrasokkolósban is
komolyan kezdesz megbuggyanni :D
Philip Zimbardo grew up in what he describes as a "South Bronx ghetto", and as a boy watched his close friends engage in acts of violence, abuse drugs, and wind up in jail. He grew fascinated by the question of why good people do bad things, and became convinced from a very young age that bad environments tend to poison the people placed into them. Put a good person into an evil situation, and that person will become evil. He later wrote:
To investigate this I created an experiment. We took women students at New York University and made them anonymous. We put them in hoods, put them in the dark, took away their names, gave them numbers, and put them in small groups. And sure enough, within half an hour those sweet women were giving painful electric shocks to other women within an experimental setting... Any situation that makes you anonymous and gives permission for aggression will bring out the beast in most people. That was the start of my interest in showing how easy it is to get good people to do things they say they would never do.
A kérdező kommentje:
#70: nem szartam a linkedre, hanem elfelejtettem, de most elolvastam a világmegváltó cikkedet.
Mit mondjak? Ez is csaj egy vélemény, nem több, nem szentírás.
A Legyek Ura óta tudjuk, hogy az ember civilizációs korlátok nélkül egy állat, főleg a férfi, nagy cucc. És ez mentség bármire is? "Drágám, megcsaltalak, hiszen férfi vagyok és az ösztöneim (értsd a farkam) irányítanak, az agyamat csak úgy poénból teremtette bele a teremtő a koponyámba."
-- Erre épül az aberrált elméd. Orál megalázó, fröcsögnöd nem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!