Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy feministának ugye nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy feministának ugye nincs sok esélye a pasiknál? Hogy gyógyulhatnék ki a feminizmusból?

Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 00:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:

# 27:

Ez nem társadalmi válasz. Meg nem a társadalomtól alakultak ki ezek a dolgok így, ahogy vannak, hanem a genetikától. Ennyire egyszerű.

Én nem kezelnélek alárendelt nőként, hanem egyenrangú emberként. De minden nemnek meg van a szerepe az életben, ezt pedig neked kell elfogadnod. Ez alatt nem azt értem, hogy csak a konyhában főzhetsz és takaríthatsz... Hanem azt, hogy tessék már örülni annak, ha kapsz egy rohadt virágot. :D

A virágok a kedvességet szimbolizálják, nem a megalázást. Ugyanígy a bókokkal is ez a helyzet.

Az pedig, hogy nem lehet harcias és amazon... tudod, egy férfi is lehet törékeny néha és határozatlan; ugyanúgy ahogy egy nő is lehet határozott és erős. De amiket te leírtál, hogy téged zavarnak, az már másról szól...

Olvasd el (nem igazán ezoterikus tartalmú a szöveg...):

[link]

2013. nov. 4. 01:47
 32/89 A kérdező kommentje:

Na nem a mónika showban vagyunk, azért nem mondok el mindent, bocsi :D

Mit várok egy kapcsolattól? Nagyon sok mindent, nagyon magasak az elvárásaim, miközben én nyilván a legtöbb ember mércéjét meg se ütöm, ez az én problémám. De nem tudom megfogalmazni pontosan, hogy mit várok egy kapcsolattól. Szerelmet, egyenrangúságot, szabadságot, fensőbb rendűséget, tiszteletet, toleranciát, sok mindent.

2013. nov. 4. 01:57
 33/89 anonim ***** válasza:
Az nem Mónika só, hogy megalázónak tekinted a szexet vagy sem..
2013. nov. 4. 02:02
 34/89 A kérdező kommentje:

31: Nem nagyon hiszek a genetikában.

A férfi elment vadászni, a nő megsütötte, és felszolgálta, ez genetika, mert fizikailag a férfi az erősebb, de az asszony megtagadhatta volna a sütést, pofán verhette volna a mamutszelettel az ősembert.

Az sem genetika, hogy a nők nem szavazhattak évszázadokig, nem hordhattak nadrágot, nem dolgozhattak, stb stb. És akkor ne idegesítsem fel magam történelemórákon?

"De minden nemnek meg van a szerepe az életben, ezt pedig neked kell elfogadnod."

De nincs meg. Vagyis meg van, de az a társadalom műve. Persze, vannak vitathatatlan szerepek, köszönhetően a biológiának, de hogy a nő legyen törékeny, érzékeny, örüljön a virágnak, azt ne írja már elő senki.

UTÁLOM A VIRÁGOT. Jogom van hozzá, miért ne lenne? Mert nő vagyok? Tudom, hogy kedvesség, a bók is az, de a nememnek szól. Nekem azért ne kedveskedjen senki, mert nő vagyok. A nem nem érdem.

2013. nov. 4. 02:13
 35/89 A kérdező kommentje:
31: ha nem túl ezoterikus, akkor majd elolvasom, holnap, de lassan már megyek.
2013. nov. 4. 02:13
 36/89 A kérdező kommentje:
33: A szex nem megalázó. Az orális szex a megalázó, a 69 megalázó. Nem tudok mit tenni ellene, ha egyszer így gondolom, így érzem.
2013. nov. 4. 02:16
 37/89 anonim ***** válasza:
A kölcsönös örömszerzés egy kapcsolat fontos része. Sajnos az erre való képtelenség nálam is kizáró ok. Ilyen férfi amilyet keresel nem sok van.
2013. nov. 4. 02:44
 38/89 anonim ***** válasza:

Hááát, végig olvasva az egészet, télleg nehéz eset vagy :D.

De csak vannak olyan srácok/férfiak, akiknek ez bejön, legalábbis hallani arról, hogy vannak mazochisták.

De! A remény hal meg utoljára: talán idővel változol.

Hogyan? Írtad, hogy "akkor egyből otthagyom", nna, első lépésként ezt kellene legyőzni. Azt, hogy ne menj át egyből totális ellentámadásba, hanem egy kicsit próbálj meg elfogadó lenni. Akkor talán téged is könnyebben elfogadnak. Aztán meg már alakulnak a dolgok.

2013. nov. 4. 07:41
 39/89 anonim ***** válasza:
78%

Nem feminista vagy, hanem férfigyűlölő. Bocsi.

Valahol valami nagyon eltörött benned. A baj viszont az, hogy mivel így hirdeted magad, az emberek veled és hozzád hasonlókkal azonosítják tévesen a feminizmust. Ami a többi feministára nézve viszont sértő.

2013. nov. 4. 08:17
 40/89 anonim ***** válasza:
te vagy az dóri?
2013. nov. 4. 08:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!