Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy feministának ugye nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy feministának ugye nincs sok esélye a pasiknál? Hogy gyógyulhatnék ki a feminizmusból?

Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 00:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
84%

Te nagyon agyhalott vagy, ugye tudsz róla? Ha bókolok valakinek nem azért van, mert nő, hanem mert tetszik és szeretem és talán szeretném, hogy jól érezze magát, boldog legyen mellettem stb... Ennyi erővel egy nő soha nem mondana semmi jót egy pasira.

Te nem feminista vagy, hanem szimplán idióta, akit messziről elkerülnék...

2013. nov. 4. 09:14
 42/89 A kérdező kommentje:

"A kölcsönös örömszerzés egy kapcsolat fontos része. Sajnos az erre való képtelenség nálam is kizáró ok. Ilyen férfi amilyet keresel nem sok van."

Tudom, elfogadom, de nem tudnám megtenni. Van akinek kigyófóbiája van, nekem orális szex fóbiám van. Nem akarok nagyon naturális lenni, de az, hogy az én bevegyem a számba valamit, amiből pisi szokott kijönni, vagy még "rosszabb" az számomra abszurdum, gusztustalan. Nem az én gondolkodásom a helyes, ezzel is tisztában vagyok, de nem én tehetek róla.

Someone's dream: Tuti, hogy van ennek valamilyen pszichológiai oka, mint mindennek, én ezt nem tagadom. Férfigyűlölő viszont csak kicsit vagyok. Nem a férfiakat gyűlölöm, hanem bizonyos tulajdonságaikat. Mert úgy gondolom, hogy a férfi nem állat, tudjon uralkodni magán, de nagyon sok esetben nem tud, és ezt utálom.

Példa: én meglátok egy szemre való úriembert az utcán, magamban levonom a következtetéseimet, kész. A férfi meglát egy jó nőt az utcán, mit tesz? Gusztustalanul bámulja, folyik a nyála, esetleg füttyöget. Nem mindegyik, de egy része igen. A nőknél általában ilyen nincs. Miért?

2013. nov. 4. 13:57
 43/89 anonim ***** válasza:

# 42:

Azért szeretkezés előtt meg szokták mosni a delikvensek a nemi szervüket, így nem marad pisis...

De mondjuk ez ismerős. Az exem is ilyen volt, pedig ő nem volt feminista... Azt elvárta, hogy én orálisan kényeztessem, de viszonozni már semmi szín alatt nem volt hajlandó.

2013. nov. 4. 14:00
 44/89 anonim ***** válasza:

Abban még nem látok kivetnivalót, hogy nem szereted az orális szexet. Nagy divat ma, de nem lehet kötelezőnek tekinteni. Tény, hogy nem természetes dolog. Ezzel nincs gond.

Azonban a hozzáállásod úgy általában a férfi<->nő kapcsolatokhoz, az semmilyen szinten nincs rendben. Egy nő az nő. Az teljesen normális, ha nőként kezelem. Ha szeretek egy nőt, szívesen mondok neki szépeket, bókolok neki, dicsérem, ha épp van miért, esetleg veszek neki virágot, vagy csokit, vagy tudomén. És megvédelmezem persze, ha van mitől. DE! Ezt nem azért teszem mert nő, hanem azért mert szeretem. Ha látom az utcán, hogy egy nőt épp meg akarnak védeni, valszeg megvédem, de egy férfit is talán megvédenék ha 5-en mennének neki mondjuk. A lényeg: nem azért védelmezem akit szeretek, mert nő, hanem azért mert szeretem és nem akarom, hogy baja essék. Ha ebben kivetni valót látsz, hát tessék.

Másrészt a nők és a férfiak másként gondolkodnak. Általában. Kivételek itt is vannak. Így persze nézeteltérések is vannak. De szerintem ez itt a probléma: neked mint nő, kisebbrendűségi komplexusod van. Ennyi. Ez megmagyaráz mindent. Egyszerűen lealacsonyítónak érzed a léted magát, mert nem fogadod el, hogy az vagy ami: nő.

Pedig ebben nincs semmi rossz. Inkább élvezned kéne megpróbálni a különleges figyelmet és azt, hogy próbálnak megóvni. Szerintem még csak meg sem fordult a fejedben, hogy ezt megpróbáld, ugye? :)

Annak pedig oka van, hogy a világon szinte mindenütt a férfiak uralkodtak a nők felett mindig. Ha az okát nem érted, azon lehet segíteni. Gondolkodj el rajta egy picit objektívan ha lehet.

22/F

2013. nov. 4. 14:08
 45/89 anonim ***** válasza:

meg akarnak verni* :D nem védeni

Leülök, egyes. :(

2013. nov. 4. 14:09
 46/89 A kérdező kommentje:

Drek:

De én bók alatt kifejezetten a nememre célozgató megjegyzéseket értem. Ha azt mondja, és őszintén gondolja, és nem viszi túlzásba, hogy intelligens vagyok (bár ezzel te nem értenél egyet, de mondták már :D) jó a humorom, a stílusom, vagy valamelyik belső tulajdonságom, akkor azt mondom köszönöm szépen, és belül valóban hálás vagyok.

De nekem ne hazudjon, ne idealizáljon, hogy milyen kedves meg aranyos vagyok, amikor nem is.

És ha én megállom, hogy ne vágjam a szemébe, hogy jaj de szexi vagy úgy széttenném neked a lábam, akkor benne is legyen már méltóság, hogy nem közöli velem, hogy gyönyörű vagyok. (Nem vagyok az, és általában nem kapok ilyen bókokat, csak általánosságban beszélek, nyugi) Mert nem vagyok egy húsárú, de ha ilyeneket mondanak nekem, mindjárt annak érzem magam. Tudom, hogy örömet akar vele szerezni, ha ezt mondja, és a legtöbb nő örülne neki, de nem én.

Megint hülyeségeket beszélek, mondhatod. Kérdezhetnéd, hogy mi köze van a méltóságnak ahhoz, hogy megdícséred valakinek a külsejét. Hát semmi. De én méltóságomon alulinak érezném, hogy ilyet tegyek, eddig "lealacsonyodjak" és elvárom a pasitól is, hogy ő is legyen ilyen arrogáns állat, mert egyenrangúság forevör. Van ebben logika? Nincs, tudom. De ezt érzem. Ezért tettem fel a kérdést.

Nevezz, aminek akarsz. Feminista vagy nem az, én se tudom pontosan behatárolni magam. Bár nem rég valami feminsita csoport besértődött Obamára, mert szépnek nevezett egy politikus csajt, akkor ők mik?

2013. nov. 4. 14:21
 47/89 anonim ***** válasza:

# 46:

Ebben már némi önértékelési zavart is sikerült kiéreznem...

Én nem bírnám megállni azt, hogy egy lánynak, akit szeretek, ne mondjam azt, hogy "Jajj de aranyos és cuki vagy!"... De ha neked mondanám ezt, elkezdenél velem üvöltözni és gyűlölködni...

Hát, sok sikert a pártaláláshoz. Ha véletlenül sikerülne valakit találnod, azt úgyis elég hamar elűznéd magad mellől, ha nem változtatsz.

2013. nov. 4. 14:26
 48/89 A kérdező kommentje:

#43: Tudom én azt, de a tudat. Meg amúgy is a pénisz olyan csúnya, nem arra való az, hogy én bekapjam.

És nem várnám el, sőt, nem is engedném. Mért nyaljon más olyat, amiből pisi jön ki, vagy még rosszabb?

Egyenrangúság, nem nőuralom, mondom sokadszorra.

#44: Na látod, ez a borzasztó.

"Ha szeretek egy nőt, szívesen mondok neki szépeket, bókolok neki, dicsérem" Ez kedves, de én ezt úgy fogom fel, mint pitizést a férfi részéről, és ettől kifordul a belem, neharagudj.

Az nyilván elvárható, hogy ha vernek egy nőt, akkor a férfi megvédi, a fizikai főlényt én nem tagadom. De pl. mi a logikus abban, hogy a nőket előre kell engedni, ki kell nyitni nekik az ajtót, neadjisten kihúzni nekik a széket? Mivel érdemelték ezt ki? Azzal, hogy vaginájuk van?

2013. nov. 4. 14:30
 49/89 A kérdező kommentje:

47: Bőven van önértékelési zavarom, ez nyílt titok.

Na addig élne az a hapsi, amelyik engem le aranyosoz meg lecukiz, brr :D Nem egyébként nem küzdök hangosan ez ellen, csak finoman figyelmeztetem, hogy hékás, ez engem zavarba hoz.

"Ha véletlenül sikerülne valakit találnod, azt úgyis elég hamar elűznéd magad mellől, ha nem változtatsz."

Nekem nem jó a szamár, ha nincs ló. Nagyon körültekintően választanék párt, magyarul egy arrogáns, felsőbrrendűségi komplexusban szenvedő állat lesz a férjem. Én leszek Xéna, ő pedig Herkules.

2013. nov. 4. 14:34
 50/89 anonim ***** válasza:

# 49:

Na akkor az a kandúr fog aztán téged jól megcsalni és megalázni! Biztos hogy ez kell neked?

Huhh pedig a sok hülyeséged ellenére eddig szimpatikus voltál nekem.

2013. nov. 4. 14:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!