Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy feministának ugye nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy feministának ugye nincs sok esélye a pasiknál? Hogy gyógyulhatnék ki a feminizmusból?

Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 00:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 A kérdező kommentje:

Az, hogy valaki felsőbbrendűnek érzi magát, még nem egyenlő a megalázással. Az én önbecsülésem is ott van valahol a Mont Everest csúcsánál, de attól még nem alázok meg másokat, csak nem magasztalom őket.

A megcsalás más tészta, ez a veszély minden hímneműnél fent áll, ilyen esetben repül, ez egyértelmű.

2013. nov. 4. 14:43
 52/89 anonim ***** válasza:

Én van, hogy férfiakat is előreengedek. A széket azért nem húzom ki, de ha ez zavar valakit, azon még lehet segíteni. Amúgy meg az "aranyos vagy", stb... ez szubjektív. Lehet, hogy Ő például annak lát téged, erre már gondoltál? Csak mert Te nem tudod elképzelni, még nem jelenti azt, hogy ő szubjektíven nem érzi ezt.

Próbáld már egy picit a másik szemszögéből nézni.

Egyébként az egyenjogúság már azért is színtiszta hülyeség, mert két dolog amit különbözik, az sosem lesz egyforma. Ezt kéne megérteni...

2013. nov. 4. 14:45
 53/89 anonim ***** válasza:
68%

Mi az, hogy a nemedre célozgató megjegyzés? Olyat azért nem mondok, hogy hűűű de szép a lábad köze. :D

Egyébként meg sajnálom, de az én szememben te távolról se vagy olyan nő, akit értelmesnek hívnék. Semmi realitás alapja nincs a sok marhaságnak amit itt összehordtál. Az intelligenciád érzelmi szinten egy amőbáéval vetekszik, ami nagyon szomorú. Én elhiszem, hogy te most ezt érzed, nem tudom hány éves vagy /nem olvasok el minden hozzászólást/, de hosszú távon nincs olyan pasi a világon aki ezt el fogja viselni.

Herkules pedig alázatos volt, nem felsőbbrendűségi komplexusban szenvedett... Neked nagyon nagy hiányosságaid lehetnek, amiket magaddal szemben se vagy képes elismerni. Értem én hogy kompenzálni kell, de az önteltség marhára nem jó megoldás.

2013. nov. 4. 18:32
 54/89 anonim ***** válasza:

Kérdező az ember főemlős, emlős állat. Hiába próbálod ráerőltetni az elképzeléseidet, állatok vagyunk.

A faj fenn akar maradni, ezért ösztönös az udvarlás. Ez soha nem fog változni 1-2 ezer éven belül (amennyiben nem irtja ki magát a faj).

2013. nov. 4. 19:29
 55/89 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"A megcsalás más tészta, ez a veszély minden hímneműnél fent áll, ilyen esetben repül, ez egyértelmű."

Meg minden nőnél.

2013. nov. 4. 19:29
 56/89 A kérdező kommentje:

Nememre célozgató megjegyzés, ha a külsőmet dicsérgetik vagy becézgetnek. Nem vagyok egy szépség, szóval nem kell tartanom ilyentől, de azért ha megesik, az igencsak fel tud idegesíteni. Bár lehet, hogy ez azért van, mert nem olyanok mondják, akik nekem is tetszenek :D Szakítottam már az udvarlási fázisban lévő kapcsolatot azért, mert le édes kis(!) csillagozott egy hapsi.

Bármily hihetetlen is, az embereket nem futószalagon gyártják, nem mindenki úgy gondolkodik, ahogy te. De nagyon emberi (és főleg nagyon magyar) mentalitás, hogy akinek más elképzelései vannak a dolgokról, az rögtön agyhalott.

A 19. század elején még az is férfipukkasztó volt, ha egy nő biciklizett, sportolt vagy kilátszott a bokája. És ma? Meglepődsz ha látsz egy biciklis nőt, megvisel-e, hogy van női kézilabda válogatott, megbotránkoztat-e, ha valakit miniszoknyában látsz?

Tudod, változnak az idők, ami ma nonszensz, az holnap már természetes. Mindig voltak gondolkodók, és őket elnyomni akarók.

Az érzelmi szintemről meg egyáltalán semmit sem tudsz, de semmi problémám nincs vele, ha érzéketlennek találsz. Én nem tartom magam annak. Csak tudod, a nő érzelme nem csak a férfiakhoz fűződő viszonyában nyilvánulhat meg. Talán van érzékeny hímsovinszta, mint ahogy érzékeny nősoviniszta is.

Lehet, hogy nem veszem jó néven, ha virágot kapok, viszont lehet, hogy hamarabb segítek egy bajba jutotton, mint a virágnak és bókoknak harsányan örvendező nőszemély. Ezzel nem azt mondom, hogy a férfiak figyelmét kívánó nők feltétlenül rosszak, csak van aki kidomborítja, van aki inkább elmélyíti az érzelmeit. Aztán, hogy ki mit tart érzelmi intelligenciának... Én sokkal jobban örülök a mélyebb meg logikusabb dolgoknak, mint a felszínes, társadalmi csecsebecséknek. A virág is ilyen, nem látom értelmit kitépni a földből, csak, hogy egy nő vigyorogjon. Erről persze a nők is tehetnek.

2013. nov. 4. 19:57
 57/89 anonim ***** válasza:
48%
Te miről beszélsz kérdező?Azért mert a múltat valaki elmondta neked még lehet nem így volt.Mi ez a sületlenség amiket összehordasz hogy a múltban így volt meg úgy.Teljesen el vagy tájolva.Amiket leírsz az egy arisztokrácia által terjesztett maszlag.Régen az egyszerű emberek ugyanígy éltek és mivel a nők több gyermeket szültek egy egyszerű természetes munkamegosztási folyamat alakult ki.Társadalmi normák is folyamatosan változnak.Tulajdonképpen miben merül ki a feminizmus fogalma mikor teljesülnek a feministák vágyai amikor azt mondják most jó nekünk már?És ahogy leírtad az embereket nem futószalagon gyártják pedig a feministák nagyjából egy futószalagot látnak amin nem akarnak dolgozni.
2013. nov. 4. 20:24
 58/89 A kérdező kommentje:

Te biztos jobban tudod, mint a történészek. A 200 éves ember, személyesen? Töknyolc mit mondasz, a nők helyzete javult a 19. század óta. És még javulhat. Amúgy meg nem a munkamegosztásról beszéltem. Tudom, hogy a szegény nők is dolgoztak gyárakban. De szavazati joguk nem volt, bizonyos helyekre nem járhattak, nem volt elfogadott, hogy olyan dolgokat tegyenek, mint ma. Pl. sport, házasság előtti szex, nadrágviselés, dohányzás, stb. Miért?

Na Szendrey Júlia például szembe szállt ezekkel a normákkal, Arany János meg ezért nem bírta a csajt. Miért?

Soha senkinek se lesz semmi teljesen sem jó. Az ember elégedetlen (ha már Aranynál tartottam) "önző falékony húsdarab, miképp a hernyó, telhetetlen, mindig mász előre, s harap". A nő is, férfi is. Elégedettebbek viszont lehetünk.

2013. nov. 4. 20:52
 59/89 anonim ***** válasza:

Engem a miniszoknya a mai napi megbotránkoztat és fog is. A múltkor elmentem egy középiskola előtt és jött szembe egy tizenéves lány. A szoknyája nem ért még combközépig sem. Az első gondolatom az volt, hogy micsoda kis .....

Nem ettől leszel egyenjogú. Ettől csak k*rvás. :D

Egyébként felőlem, ha úgy odavagy a szavazásért, helyettem is szavazhatsz. Sosem szavaztam 18 éves korom óta és nem is fogok. Hazugság az egész. A boka tényleg elég gáz lehetett, erős túlzás, persze. A bicikli is, de hát akkor még viszonylag új dolog volt, nem?

A történelemről pedig annyit, hogy uniformizálva van, meg hihetőnek próbálják beállítani, de az igazság az, hogy a történész sem tudja jobban, mint te vagy én: nem volt ott, ahogy te sem.

Amúgy elolvasnád kérlek, a saját kérdésedet, kérdező?

"Hogy gyógyulhatnék ki a feminizmusból?"

Mi itt páran mondtunk neked ellenérveket, hogy ez miért nem jó, de te rendre elutasítod és vitázol velünk, mint ha nem is ez lenne célod, hanem az, hogy igazold magad. Pedig a kérdésed alapján te is érzed, hogy ez nem járható út.

Egyébként én vallásos személy vagyok és máshogy látom a kérdést:

Isten a férfit férfinak, a nőt nőnek teremtette. Természetüknél fogva mások. Más a szerepük, más a természetük, más a viselkedésük, más a kinézetük és más még a gondolkodásmódjuk is. Mármost még ha élből elutasítod is a bibliai dolgokat, ezzel a kijelentéssel azt hiszem akkor sem tudsz vitára szállni. Értheted akár szimbolikusan is a "teremtette" részt, ha az evolúcióért vagy oda. Egyszerűen egy nőnek nem KELL olyannak lennie, mint egy férfi, mert nő. Ez ilyen egyszerű. Lehet lázadozni ellene, meg sírni, hogy el vagytok nyomva, meg miegymás, de ez baromság. Mert ha már egyenjogúak vagyok, akkor azzal nem csak a jogok járnak ám. Én ha egy nőre nem tekintek nőként, akkor ne várja, hogy figyelembe vegyem, hogy gyengébb, stb. Akkor ugyan azt várom el tőle is, mint egy férfitól. Már csak azért is.

Az az igazság, hogy egy nem létező ellenféllel próbálsz szélmalomharcot vívni, úgy érzem. Senki nem akar neked rosszat azzal, ha szépet mond neked. Te meg megsértődsz rajta. Ami nevetséges. Nekem is mondták már, hogy "jó képű", pedig nem érzem magam annak. Mégsem vertem be senki orrát, pedig nem szeretem ha dicsérgetnek. Több toleranciát kell elsősorban tanulnod és nem folyton azt szajkózni, hogy egyenjogúság így, meg úgy.

Ha így teszel, akkor "kigyógyulhatsz" ebből a hülyeségből.

Senki nem fog megsértődni, ha biciklizel. Ha jól esik, menj szavazni. Hordjál miniszoknyát, amennyire engem érdekel, akár pucéron is rohangálhatsz a Blahán. Az Istenadta jogod. De fölösleges állandóan ezen kattogni. Egy kis kedvességen megsértődni pedig egyenesen nevetséges. Ezt azt hiszem jó, ha megrágod picit.

2013. nov. 4. 21:28
 60/89 anonim ***** válasza:
71%
Bocs de a nők is ugyanúgy választották a királyt Magyarországon a középkorban és királyné is volt.Bizonyos helyekre most sem járhatnak nők és bizonyos helyekre most sem járhatnak férfiak.Hordhattak nadrágot de tudod a többi nő kiközösítette őket.Dohányozhattak is ezt nem tudod honnan veszed.Házasság előtti szex még a vallásos helyeken nemtől függetlenül nem elfogadott.Főleg a zabigyerekek miatt voltak a nők a szempontból nehezebb helyzetben de attól függetlenül csinálták.Sőt kocsmáztak is a nők.Szerintem 4-6 gyermek mellett nyilván szerettek volna a nők focizni egy kicsit,vagy kimenni háborúzni egyet,esetleg egy kiadós futás hogy levezessék a fölös energiáikat.Egy arisztokrata költő celeb nyilván arisztokrata maszlagot hajtogatja.De akkor a feminizmus végső soron egy felsőbbrendűséget hirdető eszme a kisebbségi komplexussal küszködőknek.
2013. nov. 4. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!