Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy feministának ugye nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy feministának ugye nincs sok esélye a pasiknál? Hogy gyógyulhatnék ki a feminizmusból?

Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 00:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 anonim ***** válasza:

Te vagy az én álomnőm!

DE a focit nem nézem veled.

33/F

2013. nov. 4. 01:11
 12/89 anonim ***** válasza:

# 9:

Hát, köszönöm a választ. Biztos, hogy heteroszexuális vagy?

Egyébként egy pszichológus biztos tudna segíteni abban, hogy sikerüljön végre nőként viselkedned. Mert amit leírtál, hát abban semmi nőies nem volt. Szerintem.

2013. nov. 4. 01:12
 13/89 anonim ***** válasza:
Azért a 69 még feministáknak is megy, ugye? Aszexuális kapcsolatot nem vállalok.
2013. nov. 4. 01:12
 14/89 anonim ***** válasza:
A ruháidat pedig külön mosod. A mosógép neked is pont úgy működik mint nekem.
2013. nov. 4. 01:13
 15/89 A kérdező kommentje:

Senkinek sem tetszik, ha megalázzák vagy szolgaként tekintenek rá, másrészt meg velem ilyet nem csinálna senki, mert abban a pillanatban otthagynám.

Azt szeretem, ha egyenrangú félként kezelnek, nem idealizálnak, főleg nem azért mert nő vagyok ("egy tündér vagy" mondja "fene a pofádat tündér neked a jó k... a... - gondolom én), de ugyanakkor nem is tekintenek alsóbbrendűnek.

Én se vágyom rá, hogy uralkodjak a férfiakon (csak egy kicsit :D), nem is szeretem megalázni őket, de bármennyire is tetsszen valaki, az istenért se idealizálnám, főleg nem szembe.

2013. nov. 4. 01:18
 16/89 anonim ***** válasza:

# 15:

Nem felelsz meg akkor sem a nemi szerepednek. Egy férfinak a genetikai kódjában van az, hogy védelmezze a nőket, kedveskedjen nekik és ha úgy tetszik, uralkodjon felettük. Ha ez nem jön be neked, akkor nem lesz nagyon férfi, aki elviseljen téged, max esetleg egy papucs.

2013. nov. 4. 01:20
 17/89 anonim ***** válasza:
Ez már nem feminizmus. Ahol érzelmek vannak ott becézik is egymást.
2013. nov. 4. 01:20
 18/89 A kérdező kommentje:

"Te vagy az én álomnőm!

DE a focit nem nézem veled.

33/F"

Köszönöm! MIÉRT???!?!?!?!?

"Biztos, hogy heteroszexuális vagy?"

Ez is tipikus előítéletesség. Ezermilliárd százalék. Amellett, hogy utálom a férfiakat, imádom őket.

"Egyébként egy pszichológus biztos tudna segíteni abban, hogy sikerüljön végre nőként viselkedned. Mert amit leírtál, hát abban semmi nőies nem volt. Szerintem."

Én alapvetően nőként viselkedem, csak nem szeretem, ha nőként is bánnak velem. Nem minden esetben, de zömében nem. Xénára se mondaná az ember, hogy nem nőies. Mondjuk én nem vagyok olyan kemény. Sőt, igazából egészen törékeny leány vagyok, valahol nagyon mélyen érzékeny is, de ezt egy férfinak nem kell, hogy észre vegye.

2013. nov. 4. 01:25
 19/89 anonim ***** válasza:
Transzszexuális vagy.
2013. nov. 4. 01:29
 20/89 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele, hogy nem TELJESEN felelek meg, végül is feminista vagyok, vagy mi.

"Egy férfinak a genetikai kódjában van az, hogy védelmezze a nőket, kedveskedjen nekik és ha úgy tetszik, uralkodjon felettük."

Nem a védelmezéssel, kedveskedéssel van a baj, hanem azzal, ha azért védelmeznek, kedveskednek, mert nő vagyok. Én is megvédhetek egy férfit bizonyos szituációkban, kedveskedhetek neki, de az nem a nemének fog szólni.

2013. nov. 4. 01:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!