Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez lenne a NAGY TITOK? (jófiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne a NAGY TITOK? (jófiú vs. Rosszfiú)

Figyelt kérdés

A múltkor olvastam egy hozzászólást egy kérdéshez. A megjegyzés brilliáns volt és arra gondoltam, hogy egy önálló kérdést mindenképpen megér.

Tehát: a közismert, agyonsulykolt elmélet szerint a rosszfiú a vonzó a lányoknak, mert ezt diktálják a gének, a hormonok és a jófiúknak csakis később juthat szerep. Eddig rendben, ezt már tudjuk. Viszont a válasz, amit olvastam, teljesen más oldalról közelíti meg a kérdést.

Szó sincs semmiféle evolúciós maszlagról! A lányok azért kajálják a rosszfiúkat, mert önmagukban ők semmiféle önálló, tartalmas, értelmes élettel nem rendelkeznek. Nincs semmi, ami igazán érdekelné őket, totálisan önállótlanok, a felszínes csillogáson kívül semmi más nincs nekik. Egy ilyen kétes alak pedig színt visz a sivár kis életükbe, megadja nekik az izgalmat azzal, hogy sosem bízhatnak meg benne, mindig lesz valami miatt sírni, a közös életük pedig olyan lesz, mint egy hullámvasút.

Velük ellentétben az a kevés nő, akik igazán értékes emberek, önálló és tartalmas életre is képesek, már nincsenek úgy megszédülve a rosszfiúkért. Tudják jól, hogy a kivagyi stílus, feltűnősködés egy üres személyiséget takar. Az ilyen lányok, nők életük zenitjén, csúcsán is képesek igazi férfiként tekinteni a másik csapatra, akik ugyan nem verik magukat állandóan, de nagyszerű társak a mindennapokban és valójában közel sem unalmasak.

2013. júl. 5. 23:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/142 anonim ***** válasza:
100%
Bonyolultak a lányok. A legtöbb nagyon buta higgyétek el! Nem a műveltségre gondolok,hanem a befolyásolhatóságra. Írtam is leitatod és magadévá is teheted...ennyi kellett. Az én ismerőseim között ez nem követendő. A legtöbb lány azt hiszi nagylány attól,hogy megdugja minden híres neves páwa. Ezekkel nem is kell törődni.Ha helyetted a gyilkooló örültet választja akkor az nem a te hibád őfogja megszívni. És a lányok nagyon szeretik,ha azt érezhetik hogy a férfi megvédi őket. Igen hiheti ezt egy party állatról is
2013. júl. 6. 00:43
 52/142 anonim ***** válasza:
71%
Csak a hisztit nem értem? Ha van egy célotok jelen esetben a nőmegszerzése akkor miért nem próbálkoztoka végtelenségig a nők gyűlölése helyett?
2013. júl. 6. 00:46
 53/142 A kérdező kommentje:
Na igen, az "átlagos lány". Ha ilyen egyszerű lenne a világ, akkor nem lennének a kérdések itt az oldalon! Elég lenne csak ránézni egy-egy lányra és mindenki tudná, hogy ő okés-e vagy sem. Nem lennének a nagy pofára esések!
2013. júl. 6. 00:47
 54/142 anonim ***** válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. Nézzétek ezt! Itt is ajó tulajdonsága miatt kell neki a rosszfiú nem a rossz miatt!
2013. júl. 6. 00:48
 55/142 LeftBehind ***** válasza:
100%
54. Te nem érzed a paradoxont? A kérdésben említett srác állítólag - kedves, barátságos, figyelmes,megértő - és ezek mellet kihasználja a nőket....ezek csak szerintem ütik egymást? Talán még a "barátságos" belefér,de a többi tuti nem!
2013. júl. 6. 00:50
 56/142 anonim ***** válasza:
100%
Anas penelope azt sugallja, hogy pusztán a megfelelő viselkedés és életvitel elégséges ahhoz, hogy a férfinak kapcsolata legyen. De ez sajnos nem igaz. Itt jön be a képbe, hogy a buta szolis lánykák és a bölcsészlányok szexuális preferenciái megegyeznek. A viselkedés csak másodlagos tényező a párválasztásban.
2013. júl. 6. 00:53
 57/142 A kérdező kommentje:
54-es, a kihívás miatt kell neki! Tudod te, hány olyan nő van, aki kisírt szemekkel mondogatja magának és másoknak, hogy: "Pedig tudom, hogy ő nem ilyen!"
2013. júl. 6. 00:55
 58/142 anonim ***** válasza:
100%
Igen látszólag! De ha a kérdezőkével figyelmes akkor számára ez egy jó tulajdonság. Szegény kis hülyéje nemlátja,amit mi...majd besz>ja.
2013. júl. 6. 00:55
 59/142 anonim ***** válasza:

Anas penelope válasza: re!

valószínűleg velem lehet a ku*rva nagy baj, hogy nem az ilyen csajokra bukom mégis szívok, vagyis ez már csak múltidő, mert ezzel a témával már csak elméleti szinten foglalkozom, engem többet egy nő se fog madárnak nézni.

pont arról beszéltem, hogy rohadtul nem a szolis, műkörmös lányok azok akik kétszínűek hanem azok akik főiskolára járnak, tanulnak, csinosak de mégse az a gyönyörű kategória, ők is ugyanolyan mocskosul ösztönlények mint a műkörmös-szolis csajok. de még azt is meg merem kockáztatni, hogy egy ilyen buta ku*rvának mondott lányba több empátia szorult, mert ugyan akarva-akaratlanul, de nem folyatja a vérem az "ál kedvességgel". többször egyértelműen rámköszön egy tök idegen csaj a főiskolán, moslyog, szemezünk majd amikor a 3. ilyen alkalomnál odamegyek kinyögi, hogy barátja van! wtf?

férfi-nő kapcsolata leegyszerűsítve: a fa*sznak két vége van, van aki szív és van aki szivat! a nők szívni szeretnek!

2013. júl. 6. 00:57
 60/142 anonim ***** válasza:
100%
Tök mind1,hogy főiskolás vagy hivatásos nem ez dönti el,hogy normális-e egy lány.
2013. júl. 6. 01:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!