Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez lenne a NAGY TITOK? (jófiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne a NAGY TITOK? (jófiú vs. Rosszfiú)

Figyelt kérdés

A múltkor olvastam egy hozzászólást egy kérdéshez. A megjegyzés brilliáns volt és arra gondoltam, hogy egy önálló kérdést mindenképpen megér.

Tehát: a közismert, agyonsulykolt elmélet szerint a rosszfiú a vonzó a lányoknak, mert ezt diktálják a gének, a hormonok és a jófiúknak csakis később juthat szerep. Eddig rendben, ezt már tudjuk. Viszont a válasz, amit olvastam, teljesen más oldalról közelíti meg a kérdést.

Szó sincs semmiféle evolúciós maszlagról! A lányok azért kajálják a rosszfiúkat, mert önmagukban ők semmiféle önálló, tartalmas, értelmes élettel nem rendelkeznek. Nincs semmi, ami igazán érdekelné őket, totálisan önállótlanok, a felszínes csillogáson kívül semmi más nincs nekik. Egy ilyen kétes alak pedig színt visz a sivár kis életükbe, megadja nekik az izgalmat azzal, hogy sosem bízhatnak meg benne, mindig lesz valami miatt sírni, a közös életük pedig olyan lesz, mint egy hullámvasút.

Velük ellentétben az a kevés nő, akik igazán értékes emberek, önálló és tartalmas életre is képesek, már nincsenek úgy megszédülve a rosszfiúkért. Tudják jól, hogy a kivagyi stílus, feltűnősködés egy üres személyiséget takar. Az ilyen lányok, nők életük zenitjén, csúcsán is képesek igazi férfiként tekinteni a másik csapatra, akik ugyan nem verik magukat állandóan, de nagyszerű társak a mindennapokban és valójában közel sem unalmasak.

2013. júl. 5. 23:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/142 A kérdező kommentje:
74 %, már bocs, de máshol pont azt mondjátok, hogy gerinctelen féreg dolog leitatni egy csajt, ha le akarunk feküdni vele! Akkor hogy van ez?
2013. júl. 6. 00:09
 22/142 LeftBehind ***** válasza:
100%

17. Én inkább rossz országba születtem,meg sajnos aggyal. Őszinte leszek,bármikor cserélnék velük. Ha valaki felajánlaná,hogy másnapra egy gátlástalan alkoholista hülyegyerek leszek,gondolkodás nélkül belemennék.

19.Csak aki tartós kapcsolatot akar,az bekaphatja

2013. júl. 6. 00:11
 23/142 anonim ***** válasza:
100%
ha megnézem az ismerőseimet és két részre bontom őket, hogy van-e csaja vagy nincs akkor oda jutok, hogy az általam rendes srácnak tartott fiúknak nincs, míg a rosszaknak több is! alapvetően hasonlóan néznek ki, mind sportos, a jók még jobban is keresnek, mégse kellenek a nőknek. bezzeg azok akik folyamatosan félrekú*rnak azért sorbanállnak a nők!
2013. júl. 6. 00:12
 24/142 A kérdező kommentje:
Én sosem értettem egyébként, hogy a nők miért nem képesek ebben a témában igazat mondani? Miért olyan nehéz kimondani, hogy "nagyképű bunkót akarok" és kész?!
2013. júl. 6. 00:17
 25/142 anonim ***** válasza:
50%
én NŐ vagyok ezt vegyétek figyelembe,és írtam az általatok használt jó/rossz fiú kategória álatalában ezt takarja! Nem sírni kell,hogy nincs nő hanem szerezni egyetésdöntsétek el. Milyen kell buta k>rva,akit csak leitattok vagy értelmes nő,akiértszenvedni kell?
2013. júl. 6. 00:20
 26/142 anonim ***** válasza:
egy nő nem mond igazat, de nem is hazudik! hogy miért? mert azt gondolja, hogy az kell neki, de közben mégis másra vágyik. erre a kérdésre annyira válaszolnak egyenesen mint amikor elhívsz randira egy csajt és ha nemet mond, megkérdezed, hogy miért nem, mi a gond? valamit mormol, meg játsza a szépet, a jót, de valós információtartalma nem lesz a mondanivalójának. itt sem merik bevallani, hogy igen szeretik a magabiztosságot, az izgalmat, a drámát, a kiszámíthatatlanságot, ha nekik kell vergődni...
2013. júl. 6. 00:23
 27/142 LeftBehind ***** válasza:
100%
Már hogy érted,hogy "akiért szenvedni kell"? Több mint 100 intenzív-kevésbé intenzív elutasítása után még mi a francot kéne tennem,hogy egyetlen egy normálissal összehozzon az élet? Milyen extra szenvedést dobhat még be úgy őszintén?
2013. júl. 6. 00:24
 28/142 anonim ***** válasza:
28%
Látom elvagytok:) Gondolom ti is utáljátok az általánosítást, nem?
 29/142 anonim ***** válasza:
56%

szerintem csak rossz körökben mozogsz.

gondolom, hogy még 20 alatt vagy, és, ahogy valaki előbb írta, azok az emberek, akikről beszélsz, tényleg csak ilyen fiatal korban valakik úgy általánosságban.

később, bár lehet, hogy lesz pénzük, a társadalomnak egyáltalán nem a tetején lesznek, és félprostikkal vagy másképpen zűrzavaros nőkkel fognak járni. ez egy olyan kör, amibe nem látok bele, és nem is akarok.

ha zavar az ilyen típusú emberek viselkedése, akkor keress más barátokat, mozogj más környezetben. mikor én a te korodban voltam, egyáltalán nem ilyen típusú emberek között mozogtam, és szerencsére azóta sem. az én köreimben nem is létezik ez a "rosszfiú" fogalom, mert valamilyen értelmi és iskolázottsági szint fölött ez nem téma.

30/142 anonim ***** válasza:
61%

és a nagyképűbunkó duma már megint:

A nagyképű bunkók nem abunkóságuk miatt tetszik mindenkinek,hanem a határozottsága/bátorság miatt. Ez egy alap férfi tulajdonság. Az állítólagos jófiúkban pont ez nincs meg! MÉG EGYSZER kihangsúlyozom senki nem örüla bunkósának! a határozottság,bátorság jön be a nőknek.

Vannak értelmesférfiak,akik jóra tudjákhasználni a határozottságot és vannak,akik nem de ez akkor is vonzó. A szerencsétlen,életképtelen balfékek meg sose lesznek azok.Ti mit néztek egy nőben?? A rossz tulajdonságait? Kétlem! Elfogadnátok ti a csalfa nőcskét csak,mert több ..fogott mint kilicset ha jólnéz ki! Ha almátszüreteltek a kukacosat választjátok vagy amelyik finom érett?Ugye,hogy a jótválogatjátok össze és nem a rosszat!

2013. júl. 6. 00:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!