Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lenne a NAGY TITOK? (jófiú vs. Rosszfiú)
A múltkor olvastam egy hozzászólást egy kérdéshez. A megjegyzés brilliáns volt és arra gondoltam, hogy egy önálló kérdést mindenképpen megér.
Tehát: a közismert, agyonsulykolt elmélet szerint a rosszfiú a vonzó a lányoknak, mert ezt diktálják a gének, a hormonok és a jófiúknak csakis később juthat szerep. Eddig rendben, ezt már tudjuk. Viszont a válasz, amit olvastam, teljesen más oldalról közelíti meg a kérdést.
Szó sincs semmiféle evolúciós maszlagról! A lányok azért kajálják a rosszfiúkat, mert önmagukban ők semmiféle önálló, tartalmas, értelmes élettel nem rendelkeznek. Nincs semmi, ami igazán érdekelné őket, totálisan önállótlanok, a felszínes csillogáson kívül semmi más nincs nekik. Egy ilyen kétes alak pedig színt visz a sivár kis életükbe, megadja nekik az izgalmat azzal, hogy sosem bízhatnak meg benne, mindig lesz valami miatt sírni, a közös életük pedig olyan lesz, mint egy hullámvasút.
Velük ellentétben az a kevés nő, akik igazán értékes emberek, önálló és tartalmas életre is képesek, már nincsenek úgy megszédülve a rosszfiúkért. Tudják jól, hogy a kivagyi stílus, feltűnősködés egy üres személyiséget takar. Az ilyen lányok, nők életük zenitjén, csúcsán is képesek igazi férfiként tekinteni a másik csapatra, akik ugyan nem verik magukat állandóan, de nagyszerű társak a mindennapokban és valójában közel sem unalmasak.
Nekem is jobban tetszik ez a magyarázat, mint a másik, de;
Minden nőt össze lehet szedni, ha megtudja az ember a gyengéjét. Amelyik sokat beszél az apjáról, akkor az apáskodást kell majmolni, ha a bátyjáról akkor azt, ha a tanulásról akkor meg amazt.
Minden ember sok álarccal bír, így nem okvetlenül képmutató dolog azt tálalni a másik elé, amire szüksége van.
Ha egy fiúnak tiszták a szándékai és barátnőt keresnek, mindegy milyen módon szerzi meg a kiszemeltjét, ha működik úgy is összecsiszolódnak, márpedig a kezdeti érzelmi lángolás sokat segít abban, hogy ez a folyamat kezdetét vegye.
Szóval lehet hitegetni magatokat, hogy nekem a rossz fiúk jönnek be, míg a másik oldal, hogy azért nem áll velem szóba, mert normális vagyok... Mekkora butaság.
Ha tetszik valaki külsőre akkor igényeljük az ismeretséget. Nincs olyan, hogy biztos azért nem, mert nem vagyok elég züllött. Haha.
az értelmesebbjének is a rosszfiú kell, csak nem ugyanaza stílus. ha éppen nem a "kamuráj" gengszter a menő, aki ismeri az összes telepi hmcs-t és a diszkóban az ajtónálló kezet ráz vele, hogy mi van öcsém!
akkor a politikus-hazudógép aki már a diákszervezetből is lopja a lóvét és a hangyafa*sznyi kis hatalmától megrészegülve játsza a nagyot!
a lényeg, hogy soha ne kaphassák meg a férfit egészben! hogy mindig legyen valami tűz. a nőknek az kell, hogy néha-néha fizikálisan vagy mentálisan odabass*zanak nekik, hogy érezzék az alárendeltséget. a kiszámíthatóság és a logika a nők ellensége, abba beleunnak. egy nőnek az a varázslatos ha egyszer jó ge>cin viselkednek vele majd utána jön a lehazudja az égről a csillagokat performansz és így folytatódik a történet, végtelenciklus.
Nekem más a véleményem. Rosszul értelmezitek a rossz/jó fiú dolgot. Igenis mindenki a normális( persze maga számára ?) emebereket kedveli.Általában a férfiak a jó fiú kifejezést magukra használjak,ha nem jutnak éppen puncihoz. Jó fiúk,de miért? Mert bénák,lúzerek,együgyüek és életképtelenek talán a seggüket is anyuci törli.Igen kérem ez nem jön be a nőknek. Akit ti rossz fiúnak gondoltok bulizik party állat verekszik az nem ezek miatt tetszik a lánytársaimnak,hanem mert egyéb dolgokban pl.hogy felszedjen,elintézzen hivatalos dolgokat is jobban teljesít,határozottabb.
Megjegyzés: én olyan férfit találtam magamnak,aki a határozottságát/bátorságát értelmes dolgokba fekteti és nem arra,hogy részegen páwáskodjon,nos talán ezen a téren ilyen lenne az ideális FÉRFI.
Kedves LeftBehind !
Ha mindent megteszel,hogy meglegyenek az alap dolgaid,van életed rendes baráti köröd akkor csak rossz helyen keresgélsz! Az a fiú akirőlbeszélek szó szerint két kezi munkával dolgozik suli mellett. Higyjétek el ezek a partynyomorékok csak 20 éves kor alatt menők.
tegnap 23:55
elintézzen hivatalos dolgokat... ja, mert amúgy aki nem partyállat az nyilván képtelen elintézni hivatalos dolgokat. érdekes, hogy anyuci törli a jófiúk fenekét, míg ha statisztikát vezetnénk arról, hogy a nagy partyállat csajozógépek hány százaléka él otthon anyuval meg apuval, úgy hogy anyu főz-mos-takarít a 25 éves fiára akkor lehet, hogy elvérezne ez a ku*rva értelmes hipotézised.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!