Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy zűrbe keveredtem. Mit tegyek? Hogyan rendezzem le magamban?
Figyelt kérdés
Néhány napja a barátnőim elcsaltak egy házibuliba, ahol többet ittam a kelleténél - bár még tudatában voltam mindennek, ami körülöttem történt. Van barátom, és imádom az életemnél jobban, ennek ellenére olyat tettem, ami nem ezt igazolja:( A bulin lehettünk 25-30-an, és eljött egy olyan srác is, aki régen szemet vetett rám, de én semmit sem akartam tőle. Épp a barátnőimmel próbáltam értelmesen beszélgetni, amikor odajött az a fiú, és elhívott pókerezni a barátaival a nappaliba... ami a hálószoba volt, de ez már túl későn esett le. Azt mondta, feküdjek le, és vetkőztetni kezdett, de én akkori erőmhöz mérten próbáltam elnyomni magamtól. Sikerült is, már majdnem kiszaladtam a szobából, de megfogott, és visszarántott. Aki látta kintről, hogy mi folyik, mind csak röhögött, mert azt hitték, játszik, és már különben is mindenkinek eléggé homályos volt a tekintete. A fiú bezárta az ajtót, letepert, és nem tudtam mit tenni, mert teljesen gyengének éreztem magam. Szóval nyalogatni kezdett, meg hasonlók, a többire pedig már csak foltokban emlékszem, mert kissé ájulás közeli állapotba kerültem. 1-2 nappal az után az éjszakai lidércnyomás után émelyegni kezdtem, és legszívesebben mindent felfaltam volna, amit meglátok. Ez mára nem sokat mérséklődött. Nagyon úgy érzem, hogy terhes vagyok, és nem a barátomtól, mert vele sajnos csak ritkán lehetek együtt. Neki még nem mertem erről beszélni, mert nagyon félek a reakciójától, és a következményektől... mit tegyek? Segítsetek!!!2009. okt. 14. 11:47
51/58 anonim válasza:
Nincs különbség, ugyanis próbált elmenni, és fizikai erőszakkal fogta vissza az erőszaktevő. Lenyomta az ágyra, megerőszakolta, kihasználta mind azt, hogy nő, mind azt, hogy ittas volt. Ettől még nem érdemelte meg, és ettől még az erőszak megtörtént. Az csak a férfifejekben létezik, hogy az ittas nő szabad préda, és azt lehet tenni vele, amit akarnak.
52/58 anonim válasza:
A részeg nő ugyanúgy tud sikoltozni, ugyanúgy tud rúgni, ugyanúgy tud harapni. Az, hogy VALAKIVEL, pl veled megtörténtek dolgok, nem kell kivetíteni hogy minden nő aki utólag panaszkodik valamely szex miatt azt megerőszakolták. Nem így történik az erőszak. Társaságban nem, nyílván ha kettesben vannak valami elszigetelt helyen akkor lehet erőszak verekedés nélkül, egyébként esélytelen.
53/58 anonim válasza:
Ha elájult, hogy tud sikoltozni? A részeg állapotnak pont az a lényege, hogy az ember kidől.
54/58 anonim válasza:
remélem a negatív hozzászólókat is jól seggbedugják, vagy más lyukat tömnek be rajtuk és ők is hasonló szép dolgokat fognak kapni.
55/58 anonim válasza:
Értem, tehát ha én még sosem ájultam el az azt jelenti, hogy sosem voltam részeg? Grat. Tényleg, megvilágosodtam, seggbekúrást mindenkinek... hülyék vagytok még mindig, az a baj. Ezt a lányt nem erőszakolta meg senki, ne keverjük az erőszakot az utólagos megbánással. Teljesen más.
56/58 anonim válasza:
Ha ez erőszak lett volna a lány másnap magától ment volna a yardra. Ez csak szépítgeti, bemeséli magának, idealizálja, hogy miért kefélt félre.
57/58 anonim válasza:
Értem, tehát mert te még sosem ájultál el részegen, az azt jelenti, hogy mással sem fordulhat ez elő? Az a baj, hogy hülye vagy. A lány kiszolgáltatott helyzetét kihasználta az erőszaktevő, de persze magyar módra itt mindenki az áldozatra támad, mert ugye arra könnyebb rámondani, hogy az ő hibája. Remélem, majd megtörténik egy ilyen egy közeli nőismerősöddel, meglátjuk, akkor mekkora lesz a szád.
58/58 Synesztro válasza:
Nézd, én 24/F vagyok. Elvált, sok mindent megtapasztalt, és bátran állíthatom, hogy beszélj a barátoddal, őszintén, miután felkerested a rendőrséget! Ez nem vicc. Nekem a volt nejem járt hasonlóképpen. Egy szakképesítést adó oktatási képzésen vett részt. 1 házaspár vezette, a férfi 32 éves, a nejem 24 volt akkor, ennek 3 éve. Késő estig tartott egy oktatás, és a fickó felajánlotta, hogy hazahozza. Félúton a srác lassított, és félreállt, azt mondta a nejemnek hogy úgy érzi gáz van a kocsival.Sötét volt. A nejem egyszer csak a tarkóján érezte a kezét, és belenyomta az ölébe, amit már kigombolt, és elővett, majd ha nem megy a szép szó alapon, megütötte a nejem, és elkezdte letépni róla a ruhát. Ő megütötte, kiugrott a kocsiból, és elszaladt, majd megállított egy szembejövőt, de addigra a srác gázt adott, és elhajtott. A nejem elmondta, hogy a srácnak a hirtelen meglepetése miatt, sikerült vele bekapatnia egy másodpercre, mire a nejem felfogta hogy mi is történt vele. Az esetet jelentettük, a rendőrség nyomozást rendelt el, az ügy kibukott, a fickót otthagyta a felesége. de megértettem, és soha nem ítéltem el ez miatt a nejem, hogy akkor ez megtörtént. Fel sem hoztam ezt többé. Viszont, nem értelek meg affelől, hogy miért a párod nélkül mentél el, ha a barátnőid ott voltak miért nem figyeltek rád? és a párod nélkül miért öntöttél fel a garatra??? Ezek hatalmas hibák!Örülj hogy már bocs, de megúsztad ennyivel! Rosszabb esetben ilyenkor el is rabolhatnak, vagy egy kocsi hátsóülésén, egy egész csapat megerőszakolhatott volna. Ez hatalmas butaság volt! A tünetekről annyit, hogy egy terhességi tesztet minimum megérne a dolog! remélem hogy rendeződik az életed, és túl tudtok jutni a pároddal, ezen a mély szakadékon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!