Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S Hatalmas bajba keveredtem (bővebben lent) Most mi legyen?
Szerintem feküdj le még vele egyszer-kétszer, ha annyira kedves, jóképű, meg odaadó.
Egyébként a mosoly alatt arra gondolt, hogy "Na, reméljük sikerül még azért egy-két éjszakára befűznöm ezt a kis ribit!"
Könnyítsd meg a dolgát, és ajánld fel magad önként és dalolva. Egyszer már sikerült, most sem lesz az olyan nehéz!-Tekintve, hogy milyen jóképű.
Először is. Az, hogy "érettebb" vagy a korodnál, nem jelent semmit. Attól még 16 éves maradsz.
Mit szeretnél ettől a férfitól egyáltalán? Kapcsolatot? Mert azt el is felejtheted. Egy felnőtt férfi akkor is egy kislányt fog látni benned. Persze már egy fiatal hölgy vagy, de ilyen korkülönbséggel nincs semmi esély. Nem hinném, hogy akár egy szexen kívül mást is óhajtana tőled az az ember. Ha elég "érett" vagy, ezt fel tudod fogni logikusan.
Daimn..XDDD
Nem Ő a hibás! Hanem az a rohadt alkohol! :)
pfffffff.hát ez gáz.ha bátor vagy akkor beszélsz vele róla,és letisztázod a dolgot.én mondjuk tuti hogy nem merném megcsinálni,mert túl gyáva vagyok hozzá.de ha bátor vagy akkor csak becsülni tudlak,ha nem.....akkor is megértelek.
16/F
A logika amúgy ezt diktálja...
1. Be fog próbálkozni újból, ha
A. igent mondasz, akkor örülni fog, és valószínűleg újból és újból lefekszik majd veled
A2. igent mondasz, de békénhagy, mert rájön, hogy ez visszájára sül el
B. nemet mondasz, akkor szívózni fog veled, és mindig ellenséges lesz, karókat ad, stb
B2. zsarolni fog, hogy lefekszel vele, vagy különben elterjeszti, hogy valóban mekkora kis ribike vagy
Ha nem fog bepróbálkozni, akkor pedig folyamatos terrorban leszel, mi lesz ezután.
Tanúlság : azért, mert valaki aranyos, odaadó, kedves, még nem kell lefeküdni, ergo a világon több millió aranyos, odaadó kedves férfi van. Mindegyikkel lefekszel majd ezek miatt?
aranyos,odaadó,kedves...
és imád leitatott lányokkal szexuális kapcsolatot teremteni!
Ez ám az életpálya!
Egyáltalán védekeztetek? Vagy arra már nem emlékszel?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!