Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S Hatalmas bajba kevered...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S Hatalmas bajba keveredtem (bővebben lent) Most mi legyen?

Figyelt kérdés
Egy 16 éves gimnazista, kitűnő átlagú, általában pedáns lány vagyok. Komoly vagyok, már-már felnőttes. Két hete a sikeres évvégi vizsgáim megünneplése végett a legjobb barátom hatalmas bulit rendezett, amin embertelenül leittam magam. Találkoztam egy férfivel, akivel aztán egy ágyban kötöttünk ki. Tudta, hogy nem szabad, hogy nem jellemző rám az ilyesmi és, hogy elég sokkal idősebb nálam, de annyira kedves volt, aranyos, jóképű és odaadó... Ma átiratkoztam egy másik iskolába, mert elköltöztünk. Nincs messze a régi iskolám az újtól, csak az utóbbinak nagyobb a "hírneve". Az új osztályfőnököm intézte a beiratkozást, ám ez a tanár éppenséggel a fent említett férfi. 32 éves, nőtlen és ugyanolyan jóképű, mint a bulin. Csak mosolygott rám töretlenül a papírmunka intézése alatt és nem szólt semmit a közös éjszakánkról a szüleim előtt. Biztosan megismert, mert ő nem ivott olyan sokat. Most mit csináljak? Beszéljek vele, vagy hagyjan feledésbe merülni a dolgot? Kérem az esetleges utcasarki munkámra vonatkozó megjegyzéseket mellőzni.
2011. jún. 27. 18:44
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
48%
RÖVIDEN TÖMÖREN: K***A VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. jún. 27. 20:38
 42/54 anonim ***** válasza:

1.Pedofil állat!

2.Ha még1x valaki leírja azt a szót,hogy ribike én megeszem vacsorára!

A ribanc,ribi stb miért nem jó?

Miért kell ezt is becézni?-.-

2011. jún. 27. 20:52
 43/54 anonim ***** válasza:
100%

Inkább hagyjuk, hogy nekem mit kellett, kell a mai napig is elviselnem. Még a végén kiderül, hogy rosszabb. :)

Mondjuk azt nem értem, hogy miért engem támadtál akkor, hogy ócsárollak, mikor nem tettem ilyet. Maximum cinikus voltam. :)

2011. jún. 27. 20:52
 44/54 anonim ***** válasza:

Ez most OFF:

Volt egy csaj egy "faluban", de annak egy feles is elég volt és már be is vette, anno.., azt úgy becézték Ringyó Sztár (a Beatles tag után szabadon)

2011. jún. 27. 21:00
 45/54 anonim válasza:
100%
Ha valóban érett és - állításod szerint- felnőttes lennél, akkor egy ilyen kényes kérdést nem a gyakori kérdéseken tennél fel.
2011. jún. 27. 21:11
 46/54 anonim ***** válasza:
100%
azért ennyire nem kell letámadni, de szó, ami szó, tényleg kicsit könnyűvérű vagy...
2011. jún. 27. 22:13
 47/54 anonim ***** válasza:

1. Miért kell azon veszekedni, hogy kinek van rosszabb élete? Mindjárt sajnállak titeket, komolyan mondom :D

2. Valaki írta, hogy az, hogy a gyerekek sürögnek a ház körül régen természetes volt. Hát igen, de régen nem sok gyerek járt középiskolába...egyetemről meg ne is beszéljünk. Szóval, kedves nagyszájúak, ha ti arra vagytok jók akkor arra....van aki okos és egyetemre megy és tanulnia kell. De igazatok van, valakinek a főzést és a mosogatást is el kell végeznie ;)

2011. jún. 27. 22:20
 48/54 anonim ***** válasza:
Büdös K*rva!
2011. jún. 27. 23:00
 49/54 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Felelőtlen vagy, naív és cseppet sem érett. Ne fogj semmit arra hogy "hamar kellett felnőnöd", mert amit korábban leírtál hogy mit kellett kiállnod, képzeld, én ugyanígy voltam csak épp 6 éven keresztül, mégsem b_szok be egy házibuliba és fekszem le egy pasival, aki MELLESLEG az apám lehetne... Anyád tud róla? Ha már a lelkét kiteszi érted azzal hogy annyit dolgozik, legalább megtisztelted azzal hogy nem titkolózol előtte ilyen dolgokról? Vagy talán abba a buliba is titokban osontál el? Idefigyelj, nem fogok elkezdeni k..vázni (a véleményem mellékes), de azért annyit árulj már el hogy a szűz voltál legalább? Vagy ha nem, akkor a korábbi(ak)ról tudnak otthon? Ez a sok felelőtlen ..... már az agyamra megy komolyan. Ennyi erővel én is ellóghattam volna a diszkóba és odaadhattam volna magam az első pasasnak aki jóképű aranyos és "jó fej" egyben... (jah gondolom milyen jó fej egy 30+os pasi aki megfektet egy részeg tinilányt)

Üdv: Egy veled egykorú.

2011. jún. 27. 23:02
 50/54 A kérdező kommentje:
Nem voltam szűz és? Másfél év után adtam oda magam az előző barátomnak, akit édesanyám ismert, és mielőtt vakaki megkérdezi: nem miattam lett vége, ő csalt meg engem. Ezt nem azért mondom mert sajnálatot várok, hanem mert nem akarom, hogy bárki levonja a "kis k*rva félred*gott" típusú következtetést. Anyukám már tudja a dolgot, és megbeszéltük. Szerintem az vesse az első követ, aki még nem csinált sóha olyan dolgot, amit megbánt utánna.
2011. jún. 28. 12:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!