Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S Hatalmas bajba kevered...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S Hatalmas bajba keveredtem (bővebben lent) Most mi legyen?

Figyelt kérdés
Egy 16 éves gimnazista, kitűnő átlagú, általában pedáns lány vagyok. Komoly vagyok, már-már felnőttes. Két hete a sikeres évvégi vizsgáim megünneplése végett a legjobb barátom hatalmas bulit rendezett, amin embertelenül leittam magam. Találkoztam egy férfivel, akivel aztán egy ágyban kötöttünk ki. Tudta, hogy nem szabad, hogy nem jellemző rám az ilyesmi és, hogy elég sokkal idősebb nálam, de annyira kedves volt, aranyos, jóképű és odaadó... Ma átiratkoztam egy másik iskolába, mert elköltöztünk. Nincs messze a régi iskolám az újtól, csak az utóbbinak nagyobb a "hírneve". Az új osztályfőnököm intézte a beiratkozást, ám ez a tanár éppenséggel a fent említett férfi. 32 éves, nőtlen és ugyanolyan jóképű, mint a bulin. Csak mosolygott rám töretlenül a papírmunka intézése alatt és nem szólt semmit a közös éjszakánkról a szüleim előtt. Biztosan megismert, mert ő nem ivott olyan sokat. Most mit csináljak? Beszéljek vele, vagy hagyjan feledésbe merülni a dolgot? Kérem az esetleges utcasarki munkámra vonatkozó megjegyzéseket mellőzni.
2011. jún. 27. 18:44
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%
örülj,hogy nem lettél terhes.és hagyd a f@szba mert ha kiderül akkor őt b@sszák meg.
2011. jún. 27. 18:55
 12/54 anonim ***** válasza:
32* éves
2011. jún. 27. 18:56
 13/54 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele! Jófej ember lehet a tanár úr, de te sem vagy semmi. Ilyen egy kedves aranyos férfi?
2011. jún. 27. 18:57
 14/54 anonim ***** válasza:
100%
Jaa persze, az alkohol! Rögtön bocsánatot is kérek abban az esetben, ha a pia a levegőben terjedve a bőrén át szívódott fel, és nem ő döntött úgy, hogy leissza magát a g.cibe! :-) (Szó szerint! :P)
2011. jún. 27. 18:57
 15/54 anonim ***** válasza:
100%
Na ezt utálom én a tinikben nagyon. Azt gondolják, felnőttek, értelmesek és bölcsek (néhányan), de nem tudják látni a következményét a tetteiknek.
2011. jún. 27. 19:03
 16/54 anonim ***** válasza:
100%

Mo'nnyuk nekem már volt olyan élményem, hogy azt hittem legalább 18-19, és kiderült h. 16. Magas volt karcsú, gyönyörű és kívánatos (és vörös). És keményen "kacsintgatott" rám, és józan is volt. :)

De azért ez nagy gáz, főleg neki, ha tudta hogy 16 vagy és "tanár ember létére" lefeküdt veled. Főleg egy részeg kiscsajjal.

Ne csinálj semmit, ne beszélj vele erről..sztem

Mondjuk nem tudni mi az ő hozzáállása.

Felejtsd el úgymond, gondold mindig azt hogy:

- volt egy jó éjszakád öregem.. XD

A törvény szerint ő nem kezdhet ki a tanítványával, tehát ha a tanáriban elterjed, kirúgják. Mondjuk ártani se akarj neki. De a józan ész szerint ő sem akarhat neked.

Bár ki tudja még mi lesz ebből, nagy titkos románc..

Az a 2 év semmi..

:)

Amúgy nekem ez egy kicsit fake egyébként.

32F

2011. jún. 27. 19:07
 17/54 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok! Nagyon felnőttes lehetsz...

A pasi pedig egy pedofil állat..és nehogy azt gondold, hogy ezt csak veled csinálja meg.

2011. jún. 27. 19:07
 18/54 A kérdező kommentje:
A kedves emberek... Igen is védekeztünk. Ő pedig nem pedofil vagy ilyesmi, a dugáshoz 2 ember kell. Szerintem beszélni fogok vele... Honnan veszitek, hogy ezek után is kellenék neki, józanon? Amúgy ő a haverom egyij legjobb barátja rajtam kívül.
2011. jún. 27. 19:08
 19/54 anonim ***** válasza:
100%

Mégis milyen válaszokat vártál? "Ügyes vagy"?:D:D:D

Hülye cafka.

2011. jún. 27. 19:10
 20/54 anonim ***** válasza:
Rövid a hajad?
2011. jún. 27. 19:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!