Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S Hatalmas bajba kevered...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S Hatalmas bajba keveredtem (bővebben lent) Most mi legyen?

Figyelt kérdés
Egy 16 éves gimnazista, kitűnő átlagú, általában pedáns lány vagyok. Komoly vagyok, már-már felnőttes. Két hete a sikeres évvégi vizsgáim megünneplése végett a legjobb barátom hatalmas bulit rendezett, amin embertelenül leittam magam. Találkoztam egy férfivel, akivel aztán egy ágyban kötöttünk ki. Tudta, hogy nem szabad, hogy nem jellemző rám az ilyesmi és, hogy elég sokkal idősebb nálam, de annyira kedves volt, aranyos, jóképű és odaadó... Ma átiratkoztam egy másik iskolába, mert elköltöztünk. Nincs messze a régi iskolám az újtól, csak az utóbbinak nagyobb a "hírneve". Az új osztályfőnököm intézte a beiratkozást, ám ez a tanár éppenséggel a fent említett férfi. 32 éves, nőtlen és ugyanolyan jóképű, mint a bulin. Csak mosolygott rám töretlenül a papírmunka intézése alatt és nem szólt semmit a közös éjszakánkról a szüleim előtt. Biztosan megismert, mert ő nem ivott olyan sokat. Most mit csináljak? Beszéljek vele, vagy hagyjan feledésbe merülni a dolgot? Kérem az esetleges utcasarki munkámra vonatkozó megjegyzéseket mellőzni.
2011. jún. 27. 18:44
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

Az "agyhalott" vagyok. Amúgy már egyszer írtam (32F).

Azokra gondoltam akik dobálóznak itt a ku.rva szóval.

Az a helyzet, hogy 2 db éléletkoron kívül semmit nem tudunk.

Nem ismerjük a helyzetet, a szereplőket.

És lehet nem is igaz az egész sztori.

Ha meg igaz, az a férfi felelőtlen az biztos.

És a kiscsaj is.

De még ettől sem dőlt össze a világ. És lesz még rá példa.

Az gázabb mikor egy házas pasas kikezd valami 20-on évessel, közben meg ott a családja. És ilyen van több.

De jellemző ez a rögtön ítélkezés mentalitás is.

Meg különben is, egy d.gás nem a világ.

Szép az élet. Remélem mindkettőjüknek jó volt.

:D

2011. jún. 27. 19:45
 32/54 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Bár én még nem vagyok 32, de irigylem a pasit. Értelmes, jó csaj lehetsz, én folytatnám veled. Lehet el is vennélek a helyében.
2011. jún. 27. 19:50
 33/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen... Én nem azt mondtam, hogy bárki rákontrázzon a nehéz életemre, csak azért, hogy biztosísam: sosem drogozta, cigiztem, vagy álltam a sarkon.
2011. jún. 27. 20:08
 34/54 anonim ***** válasza:
29%
heti 5 napban 14 órát? nincs meg a napi 3 óra.. mennyit is dolgozik anyád? jah és ez a "korán fel kellett nőnöm" duma szar., 5 nap 14 óra..az lószar, én Anyum meg barátnőm anyuja sokkal többet dolgozik még is nevelt, jah és h az a hobbija h részegen pasikkal fekszik le? TE mit csináltál? jó jegyek meg ez meg az miatt ne hidd már magad érettebbnek meg felnőttesebbnek mert megbizonyosodott most róla Mindenki, hogy te csak egy hülye kis k***a vagy és az is maradsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
2011. jún. 27. 20:09
 35/54 A kérdező kommentje:
Édesanyám 5 napot dolgozik egy héten és egy munkanapja 14 órábóĺ áll. bocs ha nem volt érthető számodra.
2011. jún. 27. 20:15
 36/54 anonim ***** válasza:
Kérlek mondd el, hogy nézel ki!
2011. jún. 27. 20:15
 37/54 A kérdező kommentje:
Szeretném ha senki sem szidná az anyukámat és értelmezné a leírtakat, mielőtt leszid.
2011. jún. 27. 20:17
 38/54 A kérdező kommentje:
168 cm vagyok, 46kg-al, hosszú, barna hakal. Miért kérdezte bárki is?
2011. jún. 27. 20:20
 39/54 anonim ***** válasza:
65%

Jaj hagyjuk már ezt. BÁRKI el tudja végezni az otthoni feladatokat. Ehhez nem kell felnőttnek lenni. Ahhoz már annál inkább, hogy JÓZAN döntéseket hozz MINDEN esetben, na ahhoz már annál inkább! Te ezen elbuktál.

Viszont a szövegértéssel meg hatalmas problémáid vannak, ahhoz képest, hogy milyen felnőtt vagy. Sehol nem mondtam, hogy ribanc lennél, csak a nagyonjóképű nagyonkedves nagyonodaadó pedofilod gondolatait fordítottam le neked. Nem tetszik? Ez van, talán nem kellett volna odadobnod magad.

A nagyon nehéz életedhez, meg a "koránkellettfelnőnöm" szövegedhez még annyit, hogy régen a korod(korunk) béliek ugyanúgy sürögtek-forogtak a ház körül, és dolgoztak. Csak a mai elkényelmesedett világban van az, hogy a fiatalok segge alá tolnak mindent a szülők, és semmiért nem kell megküzdeniük. Szóval mondhatjuk, hogy semmi különleges nincsen abban, hogy házimunkát végzel. Ennyi.

2011. jún. 27. 20:25
 40/54 A kérdező kommentje:
És neked el kellett viselned 4 évig, hogy elötted üsse valaki az anyádat elég gyakran? Aztán téged is? Kétlem a dolgot, amúgy én nem ezért mondtam a dolgot és meg is becsülöm azokat akik még régen éltek, amikor megdolgoztak mindenért az emberek... ez nem is vitattam. Amúgy elötted mondták jó páran ezt a jelzőt
2011. jún. 27. 20:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!