Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S Hatalmas bajba kevered...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S Hatalmas bajba keveredtem (bővebben lent) Most mi legyen?

Figyelt kérdés
Egy 16 éves gimnazista, kitűnő átlagú, általában pedáns lány vagyok. Komoly vagyok, már-már felnőttes. Két hete a sikeres évvégi vizsgáim megünneplése végett a legjobb barátom hatalmas bulit rendezett, amin embertelenül leittam magam. Találkoztam egy férfivel, akivel aztán egy ágyban kötöttünk ki. Tudta, hogy nem szabad, hogy nem jellemző rám az ilyesmi és, hogy elég sokkal idősebb nálam, de annyira kedves volt, aranyos, jóképű és odaadó... Ma átiratkoztam egy másik iskolába, mert elköltöztünk. Nincs messze a régi iskolám az újtól, csak az utóbbinak nagyobb a "hírneve". Az új osztályfőnököm intézte a beiratkozást, ám ez a tanár éppenséggel a fent említett férfi. 32 éves, nőtlen és ugyanolyan jóképű, mint a bulin. Csak mosolygott rám töretlenül a papírmunka intézése alatt és nem szólt semmit a közös éjszakánkról a szüleim előtt. Biztosan megismert, mert ő nem ivott olyan sokat. Most mit csináljak? Beszéljek vele, vagy hagyjan feledésbe merülni a dolgot? Kérem az esetleges utcasarki munkámra vonatkozó megjegyzéseket mellőzni.
2011. jún. 27. 18:44
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Mennyi irigy emberke.. XD
2011. jún. 27. 19:12
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
Mitől képzeled te magadat annyira felnőttnek? Még a pedofil jelentésével sem vagy tisztában. Nevetséges, nem vagy több egy beképzelt kislánynál.
2011. jún. 27. 19:13
 23/54 anonim ***** válasza:
100%

"Honnan veszitek, hogy ezek után is kellenék neki, józanon?"

Mi egyértelműen nem ezt mondtuk. De ahogy látom, a te tudatalattid is ezt mondja.:)

24/54 anonim ***** válasza:
100%
19:12 - Tipikus agyhalott. Aki már nem ért egyet ezzel az egésszel, az egész biztosan irigy. Ezt a tinipötsök/ribik szokták alkalmazni. Az vagy? Esetleg gyerekkúró?
 25/54 anonim ***** válasza:
100%
Szegééény... én nevettem ezen a sztorin kicsit (bocsi). Ha velem történne magamon is röhögnék (valószínűleg kínomban xD)...
2011. jún. 27. 19:15
 26/54 A kérdező kommentje:
Kedves Dainn. Mielőt ler*bancoznák (bár már megtetted), gondolj bele kicsit, hogy egy általad leírt kis k*rva hogyan gondoskodna a 6 éves öccséről, miveĺ az anyja heti 5 napban14 órát dolgozik, hogyha az a hobbija, hogy részegen fekszik le minden nap pasikkal? Hogyan főzne, mosna, takarítana meg minden és még tanulna is, mint én, ha nem kellett volna 13 évesen felnőnie egy erőszakos apa miatt? Gondolkozz el egy kicsit mielőtt ócsárolsz.
2011. jún. 27. 19:33
 27/54 anonim ***** válasza:
100%
a szex nincs összefüggésbe azzal,hogy ki milyen tanuló.
2011. jún. 27. 19:37
 28/54 anonim ***** válasza:
Szerintem is beszéld meg vele ha szeretnél még tőle valamit akk azt mond meg neki ha meg nem akkor azt. Volt egy jó éjszakátok aszt ennyi emiatt ne gyötörd magad :) 16/F
2011. jún. 27. 19:38
 29/54 anonim ***** válasza:
Ja és ettől még nem lettél ribi elöző voltam :)
2011. jún. 27. 19:40
 30/54 anonim ***** válasza:
100%
Nee, ne haragudj, nem bírom ezt a "korán kellett felnőnöm" dumát. Sok más embernek is vannak gondjai, akkor ezek szerint nekem 8 évesen kellett felnőnöm, mert 2, bár nem gyógyíthatatlan, de nagyon lassan gyógyuló betegségem van?
2011. jún. 27. 19:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!