Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jót jelent? Bővebben lenn
Szóval, kicsit furán hangzik, de próbáljatok komolyan venni :D
Van egy lány aki már régóta bejön, de ő eléggé zárkózott, visszafogott, nem szokott pasizni, velem is nagyon ritkán beszél. Annyi még, hogy ritkán szokott fenn lenni facebookon.
Mai történet: Kilinkelte az üzenőfalára Rihanna új zenéjét, aminek magyar fordításban a címre, rátaláltunk a szerelemre és a dal további része is hasonlóan szívhez szóló :)
Én belájkoltam, erre ő átírta a linket annyival, hogy beletett egy kacsintós szmájlit.
Ezt mire lehet vélni? Arra amire gondolok? :)
ez nem jelent semmit szerintem... ez a fészbuk, az internet
valamit elakarsz érni akkor élőben beszélj vele és úgy old meg a dolgot. ne az internetre alapozz :)
Itt nem a lány a félős hanem TE!!!
Ha tetszik ne gondolkozz, hanem menny oda hozzá...
Ne pedig F@szbookon próbálj vele kapcsolatot létesíteni, tudom hogy internet meg minden, de azért rendesen megb@szni még nem tudod interneten szal oda kéne menni hozzá ha akarsz vmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!