Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez jót jelent? Bővebben lenn

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jót jelent? Bővebben lenn

Figyelt kérdés

Szóval, kicsit furán hangzik, de próbáljatok komolyan venni :D

Van egy lány aki már régóta bejön, de ő eléggé zárkózott, visszafogott, nem szokott pasizni, velem is nagyon ritkán beszél. Annyi még, hogy ritkán szokott fenn lenni facebookon.

Mai történet: Kilinkelte az üzenőfalára Rihanna új zenéjét, aminek magyar fordításban a címre, rátaláltunk a szerelemre és a dal további része is hasonlóan szívhez szóló :)

Én belájkoltam, erre ő átírta a linket annyival, hogy beletett egy kacsintós szmájlit.

Ezt mire lehet vélni? Arra amire gondolok? :)

2011. okt. 23. 23:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Facebook nélkül meghalnátok?
2011. okt. 23. 23:07
 2/14 A kérdező kommentje:
Nekem az életem része :)
2011. okt. 23. 23:08
 3/14 anonim ***** válasza:
Most a facebookról van szó? Vagy mitről? mert már nem értem
2011. okt. 23. 23:08
 4/14 anonim ***** válasza:

ez nem jelent semmit szerintem... ez a fészbuk, az internet

valamit elakarsz érni akkor élőben beszélj vele és úgy old meg a dolgot. ne az internetre alapozz :)

2011. okt. 23. 23:12
 5/14 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy szegénykém olyan félénk :)
2011. okt. 23. 23:13
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha nem neked válaszolt, akkor miért gondolod, hogy ez a smiley mégis neked szólt?
2011. okt. 23. 23:13
 7/14 anonim ***** válasza:
és mivan ha félénk? fészbukon akarsz vele összejönni? és élőben nem is lesz kapcsolatod vele?
2011. okt. 23. 23:16
 8/14 anonim ***** válasza:
ott a webcam:))ez a biztonságos szex legújabb alternatívája:))
2011. okt. 23. 23:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem azért mondom de a facebookos ismerkedés az nem a legnyerőbb ha élőben is beszélgetnétek vagy egyéb akkor még úgy tényleg több esély lenne mint így. Én azt tudom mondani hogy próba cseresznye, de ne nyomulj még túl nagyon rá csak óvatosan.
2011. okt. 23. 23:31
 10/14 anonim ***** válasza:

Itt nem a lány a félős hanem TE!!!

Ha tetszik ne gondolkozz, hanem menny oda hozzá...

Ne pedig F@szbookon próbálj vele kapcsolatot létesíteni, tudom hogy internet meg minden, de azért rendesen megb@szni még nem tudod interneten szal oda kéne menni hozzá ha akarsz vmit...

2011. okt. 24. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!