Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dumát tudnék beadni szüleimnek, hogy ne fogjanak gyanút? Tapasztalat? Ötlet? Bővebben lenn
Szóval szüleim sajnos elég sokat tartózkodnak itthon, anya 13ig dolgozik csak, faterom már jóval tovább, de mindig napjában többször is hazaugrik 5-10 percre (céges ügyek intézése stb.). Van egy lány akit ők egyáltalán nem ismernek, a lánnyal 4-5 éve ismerjük egymást, és szerdán délelőttre elhívtam hozzánk, hogy kihasználjuk a délelőttöt.
Hogy tudnám megkérni apámat, hogy ne érkezzen haza, nem akarok akció közben lebukni.
Ötletek? Az igazságot nem akarom elmondani
Ha elég érettnek érzed magad, h megdugd a lányt, akkor ahhoz is légy érett, hogy otthon elmondd.
Én egyhamar nem tudnék ismét bízni a gyerekemben, ha ezt eltitkolná, meg hazudozni próbálna.
Én úgy vélem, hogy a szülőknek nem sok köze van, hogy mikor, kivel, hogyan.
Én se vagyok kíváncsi, hogy mikor, hol stb. és szerintem ők is így vannak vele.
Aztán ha valakinek van egy jó ellenérve természetesen írja le
itt nem arról van szó hogy mennyi közük van , semmi tényleg
de amíg ott laksz az Ő lakásukban és azt akarod hogy ne nyissanak rád véletlen , miért olyan nagy gond szólni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!