Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen dumát tudnék beadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dumát tudnék beadni szüleimnek, hogy ne fogjanak gyanút? Tapasztalat? Ötlet? Bővebben lenn

Figyelt kérdés

Szóval szüleim sajnos elég sokat tartózkodnak itthon, anya 13ig dolgozik csak, faterom már jóval tovább, de mindig napjában többször is hazaugrik 5-10 percre (céges ügyek intézése stb.). Van egy lány akit ők egyáltalán nem ismernek, a lánnyal 4-5 éve ismerjük egymást, és szerdán délelőttre elhívtam hozzánk, hogy kihasználjuk a délelőttöt.

Hogy tudnám megkérni apámat, hogy ne érkezzen haza, nem akarok akció közben lebukni.

Ötletek? Az igazságot nem akarom elmondani

2011. máj. 1. 20:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Csukd be a szobád ajtaját, és kész. Csak nem töri be.
2011. máj. 1. 22:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt tudom mondani, ha elég idős vagy a szexhez, akkor ahhoz is elég komoly hogy elmondd az apádnak, hogy egy lánnyal leszel együtt, és nem szeretnéd, hogy zavarjon bárki is.

A másik: óvszert használj. :D

2011. máj. 1. 22:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Menj te a csajhoz, vagy csináld halkan. De lehet hogy apád nem megy haza pont akkor. Kitudja. Amúgy is, ő is volt fiatal, megértené. És nem fog a szobád előtt hallgatózni.
2011. máj. 1. 23:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mondanod, hogy szexelni hívsz oda egy lányt, csak burkoltan: apám délelőtt beugrik valaki hozzám, ne zavarj már akkor.
2011. máj. 1. 23:39
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
ha már vagytok leglaább 16 éveske,nem hiszem, hogy faterod ezen túrázna. Mondd meg, hogy jön fel egy csaj, ne zavarjon lécci, venni fogja a lapot. Ha ennél kisebb csíra vagy, akkor meg még ne szexelj. Most komolyan, amíg szüleid előtt nem mered felvállani, nem vagy elég érett. Igaz ez a szexre, piálásra, mindenre.
2011. máj. 1. 23:42
 16/16 anonim válasza:
100%
Én megmondtam annakidején faternak, hogy figyu fater van eg ycsaj szeretnék kicsit 2 esbe lenni vele és jólenne ha nem zavarnátok minket . Én ezt mondtam és megértették elmentek vásárolni . Ezért a szüleim elött respect !
2013. júl. 7. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!