Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a focista pasikról? Volt már dolgotok velük? Megbízhatóak, tapasztalat?
hát nálunk nagyon nem megbízhatóak. nagyon összeszokott társaság, és mind nagyon vagánynak érzik magukat. hétvégén egytől egyig egy helyen buliznak, és nem szól másról, csak a piáról és csajokról. keresztapám is velük játszik, és tőle hallok rengeteg dolgot. pl. a csapatban, nincs olyan aki ne csalta volna már meg a barátnőjét.
de lehet, hoyg ez pont véletlen...
Én csak ismerős fiúkról tudok nyilatkozni,de az biztos ,hogy kicsit egoisták.Bár van kivétel,mert a fodrászokról is ezt gondolom,de én is az vagyok és nem érzem magam annak:D
Lány vagy?Egy próbát megér:)
Sokan egoisták, valamint ha elértek egy bizonyos szintre (klub, anyagiak), akkor egyesek hajlamosak még jobban elszállni, ill. kihasználják, hogy sok csaj bukik rájuk. Viszont nem minden focista ilyen, a szomszéd srác is az, nagyon rendes, kedves, szerény srác, nem felejtette el a régi barátait, megbecsüli a barátnőjét, és törődik a családjával.
Tanulság: mindenkit egyénileg kell megítélni, nem az alapján, hogy mivel foglalkozik, mert mindenütt vannak kivételek.
Én elég sokat ismerek,és ez az egyik legfőbb oka annak,hogy nem volt és nem is lesz focista pasim :)
Abszolút hűtlenek,VALÓDI érzéseket eddig még nem nagyon váltottak ki belőlük...csalják a barátnőiket,stb... mert "ők megtehetik".... a sok kis tinipi.csa meg odavan értük,és ők ezt kihasználják.
de sosem szerettem általánosítani,ezek csak az én focista ismerőseim... :)
Szánalmas vagy kérdező!!Már egyből közvélemény kutatást csinálsz mert nem írt vissza neked 1 órán belül??:)
Tudom hogy te tetted fel a kérdést akinek nem írt vissza a barátja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!