Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy zűrbe keveredtem. Mit tegyek? Hogyan rendezzem le magamban?
Mert az ember addig ártatlan, amíg be nem bizonyodik a bűnössége. Ez nem kommunizmus, hogy addig bűnös valaki, amíg be nem bizonyosodik az ártatlansága.
Egyből nekiestek a lánynak, pedig csak segítséget keresett. Lehet hogy kamu, de amíg ez nem derül ki, addig komolyan kell venni. Vagy ha egy nőismerősöd hozzád fordul ezzel, akkor neki is azt mondod hogy megérdemelte, legközelebb majd jobban vigyáz?
Okos lányank tűnsz. Szépen fogalmazol, ezt írtam. Kerek a történet. Tényleg inteligensnek tűnsz, pont ezért nem értem, mit vársz egy ilyen nyitott fórumtól? Itt válaszoljuk meg, hogy megtartsd-e a gyereket? Vagy milyen terhességi tesztet vegyél? Vagy hogy elmenj-e a rendőrségre? Érthetetlen. Vagy csak az izgat, hogy mi lesz a barátoddal?
A hőzőngő. (az egyik)
Én a helyedben elmondanám a barátomnak vagy az apámnak,hogy mit tettek veled,és ki volt.Tuti ellátnák a baját,legalább is engem tuti nem lehetne megállítani,ha ilyen történne a barátnőmmel/lányommal.De először a rendőrségen kell próbálkozni.
Nekem,pasiként,a legnagyobb traumát jelentené,ha kiderülne,hogy a barátnőm,akit mindennél jobban szeretek,mástól terhes,ezért mindenképp meséld el neki a dolgot,és ne csak akkor derüljön ki,amikor már kerek a hasad.Ha meg elhagy emiatt,akkor nem is igazán szeret és nem törődik veled.
Szia. Hát én először is nagyon sajnálom, ami veled történt. Más részt, a válaszolók közül..pontosítva az "egyik hözöngő" részben igazat írt, hogy ilyenkor a barátnők hol voltak? Ők csaltak el, akkor miért hagytak magadra? Gondolom ez a dolog több, mint fél óra volt. Nem vették észre, hogy nem vagy sehol? És a buli után mi történt?
Különben lehet, hogy tényleg van benne egy kis füllentés, de azért a lényeg még is, csak az, hogy részeg voltál, és rád mászott a pasi. Jobb lesz, ha elmész dokihoz, és anyukádnak is elmondod mi is történt veled. Meg gondolom a barátod is tudta, hogy elmentél ebbe a buliba. Nem kérdezett semmit se, hogy milyen volt a buli vagy valami?
Nem tudom, hogy te ezt a bizonyos dolgot, hogy dolgoztad fel, ez tény nem mindenkinek olyan könnyű. Velem is történt ilyesmi, és a mai napig átkozom azt a napot, és azóta egyáltalán nem voltam házibuliban, és nem is iszom. Maximum csajokkal összeülünk, és ennyi. Így "biztonságban" vagyok. Azért remélem neked is lett belőle egy kis tapasztalatod.
Különben meg nem értem, hogy ha értelmes válaszokat vársz miért csak lehurrogni tudják a másikat.
A mondás úgy tartja: "Fiatal, bolondság." Sok mindenki követ el hülyeséget. Gondolom nincs olyan ember, aki még nem csinált volna, nagy marhaságot. Szerintem más is volt részeg, tudja milyen érzés ez. És a fiú szemszögéből nézve egy undorító dolog volt, hogy kihasználta ezt az alkalmat, hogy a kedves kérdező részeg volt. Szerintem a fiú már az elejétől fogva tudta, hogy mit akar, és nem is ivott annyit.
Viszont a kérdésedre a válasz, nem hiszem, hogy ennyi idő után terhes lehetnél. Gondolom ez múlt hétvégén történhetett, ha viszont azelőtt, akkor érdemes lenne venni egy terhességi tesztet. De okvetlenül mond el anyukádnak, vagy egy olyan személynek, akiben feltétlen megbízol, de azért még is jobb lenne, ha az anyukád lenne. A barátoddal is ülj le beszélgetni, de csak azután, mikor már kiderült, hogy nem vagy terhes.
Remélem tudtam segíteni, és minden rendben lesz, de ha gondolod írhatsz privit, és beszélhetünk ott.
Egy árva szóval sem mondtam olyat, hogy "fáj", amit leírsz, egy csöppet sem, mi több, én is tudom, hogy a részegségnek semmi értelme. Nem készakarva ittam le magam a sárga földig. Sajnos sok esetben csak akkor tudja az ember, hogy hol a határ, ha már átlépte.
Egyébként nagyon lesújtó látni, hogy én kérek segítséget, ti pedig kínosan ügyeltek, hogy véletlenül se tűnjön úgy, mintha egy kicsit is emberszámba vennétek a gaztevő kérdezőt (tisztelet a kivételnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!