Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy zűrbe keveredtem. Mit tegyek? Hogyan rendezzem le magamban?
Tanács kell?
Legközelebb ne idd mgad ERNYEDT részegre! Legközelbb anyit igyál, hogy ha valaki megakar dugni, legalább kiabálni tudj!
Tanács kell?
Ami történt megtörtént.Teljesen mindegy,hogy hogyan,és miért,azon már te sem tudsz változtatni.
A rendőrségre felesleges elmenned,mert semmi nem lesz belőle,és szinte biztos,hogy a rendőr is mondani fog neked 1-2 olyan kritikát amit itt is olvasol...
A barátodnak meg ha nem mondod el mi történt,akkor a kapcsolatod fogja látni a kárát később,mert előbb-utóbb lelkiismeret furdalásod lesz..Így legalább meg tudhatod,hogy mennyire szeret,és tart ki melletted a párod.(tudod jobban rosszban együtt lenni)Ha a vallomásod után elhagyna,akkor legalább tiszta szívvel élheted tovább az életedet,és nem egy csúnya hazugsággal...A döntés a tied!
Én azért érzek "engesztelhetetlen dühöt" mert nem vagy őszinte. Az egész történet úgy ahogy van sántít. A megfogalmazás szinte művészi, és sokan bedőlnek neki. Szerintem Te szórakozol.
"Néhány napja a barátnőim elcsaltak egy házibuliba..." hol a rákba voltak? Ők kísértek haza vérző nunival? Mert az erőszakhoz ez kell.
"ennek ellenére olyat tettem, ami nem ezt igazolja"
Mégis tettél valamit??? Talán bátorítottad? Csak az erenyedt részegség miatt nem emlékszel?
"majdnem kiszaladtam a szobából, de megfogott, és visszarántott. "
Szaladtál vagy elernyedtél?
Áhh.
Tehát szerintetek ha valaki iszik egy buliban, akkor automatikusan megérdemli azt, hogy részeg állapotában megerőszakolják?
Ha ott fekszik ájultan és hárman seggberakják, akkor az ő hibája, megérdemelte, dögöljön meg?
Igen, én időközben eldöntöttem, hogy nem csinálok tovább titkot a dologból... lesz, ami lesz. Az, hogy mit érzek ezek után, más lapra tartozik, valahogy túlélem. Ezek a hozzászólások tanítanak meg arra, hogy ne nagyon várj támaszt másoktól, ha bajod van (ismeretlenül se), mert akkor te vagy a szemét, hazug, perverz, meg sokan mások. Kiszaladtam: értsd egy sík részeg ember látószögéből, akivel a Világ is forog.
Köszönöm a válaszokat!
U.i.: Ha valakinek lefüstöl az agya egy olyan illető miatt, akit nem is ismer, az sürgősen kezeltesse magát.
Nem, nem érdemli meg. Ha viszont ferdít, fimomít, vagy egyenesen hazudik és úgy keres valamiféle önigazolást egy nyilvános fórumon, hogy ne szakíton a barátjával akit szeret... megérdemli, hogy találkozzon egy őszinte válasszal.
Továbbra is, a történet hazug, ferde, nem kerek. Senki nem érdemli meg, hogy megerőszakolják, de a lány itt hazudik.
Miért Te ismered? Te miért hiszel Neki? Azért mert bekapcsolt a "kicsit, védtelent meg kell védeni" ösztönöd?
Nekem más a véleményem. Ezt miért nem lehet elfogadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!