Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ebben a helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ebben a helyzetben? Nagyon gáz szituba keveredtem. A többi lent! Ha válaszoltok értelmeset, ha bunkóztok inkább ne írjatok semmit!

Figyelt kérdés

Hát ezt a srácot egy zenei táborban ismertem meg.Nagyon helyes és gitározik no persze én is.Volt a táborban a záró konci és fellépett a bandájával.Én a színpadhoz mentem gratulálni és elkértem az msn címét.Beszélgettünk.

Többnyire én írtam rá a srácra.Jött a karácsony és rám írt...webkamerán keresztül gitározott nekem!Ennél szebb karácsonyi ajándékot!Úgy éreztem több is lehet köztünk,de ő nem lépett én pedig nem mertem....Korábban említett egy lányt hogy tetszik neki.

Eljött az április és találkoztam vele és a barátnőm is velem volt.A barátnőm szerint bejövök neki mert nagyon úgy nézett rám.

Aztán megint beszélgettünk és csak én írtam rá mint mindig.

Egyszer csak elkezdte írni hogy szerelmes,ez most más.Gondoltam úristen elmondom neki hogy én is már 11 hónapja! Ezt le is írtam neki.De amíg szépen ezt leírtam írt még egy üzit amiben ezt írta:nyugi nem beléd xD

Egy világ összeomlott bennem.Én pedig írtam hogy az a srác te vagy!

és most a napjainkban összejött vmi csajjal amit én kétlek mivel háromszor is írtam hogy menjünk el pizzázni.Aztán mire negyedszerre írtam mondta :Ohh már van barátnőm 3 napja szóval ez nem egy randi.

Szóval ez nekem nagyon gyanús.A barátaim időben szóltak nekem:Felejtsd már el!Az a kölök nem érdemel meg téged!

Szerintetek most mit csináljak? A feledést sajnos nem bírom megcsinálni!Sokszor próbáltam.

15/L

2011. jún. 26. 23:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Kapcsolódj ki, foglalkozz a barátaiddal és a tanulással, ha nem tudod őt elfedni. Különben csak sírni fogsz. Vagy ilyen jövőt szeretnél?? Mert én ebben nem segítek. Legyen szép életed! A metál legyen veled!
2011. jún. 26. 23:21
 2/10 anonim ***** válasza:

amúgy a végén azt a pizzás barátnős dolgot én nem értem.

egyet értek az 1. hozzászólóval

Amúgy az a probléma, hogy túl sokára találkoztatok, de az még hagyján veled volt a barátnőd.

2011. jún. 26. 23:32
 3/10 A kérdező kommentje:

a barátnőmmel voltam mivel vásárolni mentünk és a városban találkoztunk vele.

a pizzás rész pedig: Elhívtam pizzázni azt írta:meglátjuk...jött egy másik téma,aztán ő hozta föl hogy akkor hova megyünk pizzázni...aztán mondtam h vmi pizzériába van a város 1000,aztán jött megint egy másik téma és így tovább...és akkor vetette föl hogy van barátnője...

Amúgy köszi a válaszokat :) ;)

2011. jún. 26. 23:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem mi a gond? Még csak nem is hülyít, tök nyíltan mondta, hogy más kell neki, van barátnője és kész. De ha nem is lenne, az is elég egyértelmű, hogy te biztosan nem kellesz neki. Van ilyen, nem a te hibád, megesik, hogy vki nem annyira tetszik.

Ne felejtsd el, tényleg nem fog menni. Lépj túl rajta!

2011. jún. 26. 23:48
 5/10 anonim ***** válasza:
47%
Ahhh én pizzát akarok enni :D
2011. jún. 27. 03:04
 6/10 anonim ***** válasza:

ezt elkúrtad, ugye tudod hogy elkúrtad?

sokáig vártál

2011. júl. 14. 17:39
 7/10 anonim ***** válasza:
A barátaim időben szóltak nekem:Felejtsd már el!Az a kölök nem érdemel meg téged! hát ezen besírtam gééc xDDDDD
2011. júl. 14. 17:39
 8/10 anonim válasza:
az eleje kicsit Camp Rock fílinges... :DDD
2011. júl. 14. 17:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Na akkor zenész tanácsa a zenésznek:) :

A te korodban én is azt hittem, majd' belehalok, hogy úristen nem kellek a srácnak, vagy úristen szakított velem, vagy úristen szakítsak vele?...

ez azért van, mert ebben a korban sem felnőtt nem vagy, sem gyerek.

Gondolj bele...

Mi egy párkapcsolat lényege? Az, hogy a végén házasság legyen belőle, család, gyerekek...

Ezek a kamaszkori kapcsolatok tapasztalatgyűjtésnek nagyon jók, de mivel még önmagadat sem ismered annyira, nem tudod, VALÓJÁBAN hogyan reagálsz bizonyos helyzetekre (mivel még nem élted meg őket), ezért nagy valószínűséggel abból sem születne működőképes család, hogyha ugyanazzal a sráccal maradnál, akivel 15 évesen jöttél össze...

Érted?:)

Pláne, ha egy olyan srácról van szó, aki nem szeretne veled járni, akkor meg min is keseregsz?...

Ez nem olyan ciki dolog, én tudnék neked olyan cikit mesélni, hogy el sem hinnéd...:)

Szóval gondold végig logikusan.

El tudod képzelni, hogy a dolgok jelenlegi állása mellett hosszú távon társad lehet ez a srác?...

Vagy akár rövid távon?

Nem.

Akkor meg?

Ne vedd el az esélyét annak, hogy egy másik srác felfigyeljen rád!

Nekem volt egy vőlegényem, nagyon szerettem, de másfél év jegyben járás és együtt lakás után úgy döntöttem, hogy ez így nem lesz jó és szakítottam vele.

Akkor iszonyú nehéz volt, azt hittem, soha többé semmi esélyem a boldogságra.

Utána még 3 fiúval is összehozott az sors, nagyon örülök, hogy így alakult, rengeteg mindent kaptam így az élettől - amúgy én is zenész vagyok...:)

Pont ezeknek a fiúknak köszönhetően találkoztam olyan zenészekkel, akiknek kamaszként még a lábujja körmét is ereklyeként őrözgettem volna, most pedig a barátaim.:)

Kitartás, tudom, sz.r ez a szöveg, de előtted még az élet, jó esetben sok srácba fogsz még beleszeretni, sokat fogsz még tanulni/tapasztalni az életben, és amikor eljön az ideje, tudni fogod, kit válassz igazi társnak.:)

Na meg olyan szekér után minek futni, ami úgysem vesz fel?...

Lehet, hogy már a jövő héten, lehet csak egy év múlva, de jönni fog olyan srác, akinek tetszeni fogsz, nem is kicsit.:)

Jó zenélést és sok gyakorlást!:)

2011. júl. 14. 18:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,főleg 18:15 ;) :) Öröm volt olvasni :D
2011. júl. 14. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!