Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik egyedülállók aazokhoz szólna a kérdésem. Mit válaszoltok ha megkérdezik, hogy van-e pasid/csajod?
Már nagyon hosszú ideje nincs senkim, de ha találkozom olyanokkal akiknek szinte mindig volt/van, az az első kérdésük kb, hogy: "Na és van barátod?" És olyan gáznak érzem, hogy már régebben is azt mondtam, hogy nincs. Szóval rá lehet jönni arra, hogy azóta sincs...
Ti hogyan építitek le az ilyeneket? Ők kb azért kérdezik meg, hogy eldicsekedjenek azzal, hogy nekik van meg hogy milyen boldogok, és legyintenek, hogy "Majd lesz"...És az a lenéző fej...
erre mi mást lehet mondani ha egyszer nincs csajod?
Vancsajod?
Én a fradinak szurkolok.
"ne is kérdezd. épp most szakítottunk" Ez jó :D
Habár egyszer már mondtam ilyesmit, szóval füllentettem :D
Annyit mondtam, hogy most nincs. Erre elkezdi, hogy "És nem is volt azóta mióta szakítottál XY-nal?" És nem is szeretnél, nem rossz egyedül? (Egy lány kérdezte, akinek van barátja, és én is lány vagyok, szóval nem utalás vagy ilyesmi volt)
"Ők kb azért kérdezik meg, hogy eldicsekedjenek azzal, hogy nekik van meg hogy milyen boldogok"
Ha ezt tényleg így érzed, akkor ezt nyugodtan a szemükbe is mondhatod. Utána pedig felteheted nekik a nyerő kérdést: "Te miért vagy a pároddal? Azért, mert szereted, vagy csak azért, hogy legyen valaki". Ilyen egyszerű. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!