Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyedülállók! Hova jártok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállók! Hova jártok pasizni/csajozni? Kort, nemet is írjatok!

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 19:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
45%

- a lábunkon

- magabiztosan

- sikerrel

mármint az esetek kb 50%-ában:D

2011. máj. 8. 19:32
 2/19 anonim válasza:

Igazabol sehova. A neten probaltam, egyik randi se volt jo, furcsa emberekkel talalkoztam.

Amugy meg mindenhol lehet, ha eleg bator vagy jelet adni es kepes vagy eszre venni a jeleket.

Legegyszerubb, ha barataid mutatnak be embereknek.

24/L

2011. máj. 8. 19:35
 3/19 anonim ***** válasza:

Különösebben sehova, ezzel a céllal.

Buliban, koncerten, kocsmában szoktam találkozni emberekkel :D 22/N

2011. máj. 8. 19:36
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Első:

Te most aztán baromi humorosnak akartál tűnni, de egyszerűen csak buta vagy és képtelen vagy értelmezni egy magyar mondatot. Az áll benne, hogy "hova". Erre nem válasz az, hogy a lábadon.. :))

2011. máj. 8. 19:37
 5/19 anonim ***** válasza:
kivéve ha a lábadon térdel;)
2011. máj. 8. 19:38
 6/19 anonim ***** válasza:

Disznóvágásra!

34

NEM

2011. máj. 8. 19:39
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
amikor egyedülálló voltam, nem mentem sehova konkrétan "pasizni", csak akárhova hívtak barátok, akármilyen program volt, mindig mentem mindenhova. Így volt néhány hihetetlenül jó, és színes hónapom, rengeteg új embert ismertem meg, anélkül, hogy erőltettem volna az ismerkedést, és végül a legközelebbi barátomon keresztül találtam meg a mostani páromat.
 8/19 anonim ***** válasza:
19.39 voltam, ez lemaradt: 22/L
 9/19 A kérdező kommentje:

19:39-en jót vidultam! :D

Igazándiból azért kérdezem, mert van egy ismerősöm, aki azt mondja, hogy a fiataloknak (20-as éveik lején járó korosztály) feltétlenül bulikban kell ismerkedniük.

Sokan meg azt vallják, hogy normális pasit/csajt nem lehet kifogni a diszkóban, klubban, egyéb táncos-zenés mulatságok helyszínén, mert a "normális" csajok/pasik nem bulizósak.

2011. máj. 8. 19:43
 10/19 anonim ***** válasza:

STUDIO DISZKÓSZÍNHÁZ!!!

23/F

NEM!!!!!!

2011. máj. 8. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!