Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudtok ellenállni, hogyan tudtok nemet mondani?
FÉl éve még nem kérdeztem volna ilyet... VOlt tartásom, akaraterőm.
De jött ez a férfi, először szépen, kedvesen, romantikusan, levett a lábamról...Aztán hónapok alatt fokozatosan előbújt belőle az, akiről sajnos már tudom,h önző, csak az számít, ami neki jó.
Nem, már nem vagyunk együtt.Szakítottam, mert csak a kapcsolatunk jó részét akarta a felelősséget nem.
De azóta is tartjuk a kapcsolatot. Keresett, hívogatott, nem hagyott...Nekem meg hiányzott, kicsit megszerettem, beadtam a derekam.
AZóta is, ha neki van rám szüksége mindig keres, ott is vagyok.
Próbál ő is nekem segíteni, de csak akkor,ha neki alkalmas a pillanat,vagy nem terhes a dolog...
De érzelmileg nem támaszom:(
Sőt, kikészülök, mert én már kötődöm.
HOGYAN tudnék elszakadni, ha bizonyos okokból találkoznunk viszont időnként muszáj? :S
Hogyan álljak ellent,ha a lelkem arra vágyik,h az a kedves fiú,akit az elején megismertem, megöleljen?
Oké, persze..
De nem tudom,h veled volt-e már olyan,h a szád nemet mond, de a tested minden porcikája igent, a lelked meg szinte üvölti,h IGEEEEEEEEEEEEN!
Mindenre... Találkozás, beszélgetés, ha megfogja a kezem, ha szexuálisan közeledik... :(
Nekem ez az első ilyen élményem és mégg nem tudom kezelni:(
Töröld ki a számát és ne beszélj vele többet.
Tedd ki teljesen az életedből. Máshogy nem fog menni.
Az a baj,h nem ennyire egyértelmű...
Nem rossz ember és most nem mentségeket keresek-..Próbál ő törődni velem, de,ha nem szeretsz vkit, tudatosan nem tudod azokat a dolgokat produkálni.
Ha nem vagy szerelmes, nem gondolsz sokat a másikra,nem fog eszedbe jutni,h fel kéne hívni monddjuk...
Vagy pl egy szerelmes ember meglát egy kis hülyeséget a boltban, eszébe jut róla , megveszi ajándékba...De,ha nem szeret, nem fogok eszébe jutni stb...
Kis hülye példák, de erről van szó...
Neki nem fontos,h válaszoljon egy üzenetemre, viszont,ha kell neki vmi azonnal megtalál...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!