Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudtok ellenállni, hogyan tudtok nemet mondani?
FÉl éve még nem kérdeztem volna ilyet... VOlt tartásom, akaraterőm.
De jött ez a férfi, először szépen, kedvesen, romantikusan, levett a lábamról...Aztán hónapok alatt fokozatosan előbújt belőle az, akiről sajnos már tudom,h önző, csak az számít, ami neki jó.
Nem, már nem vagyunk együtt.Szakítottam, mert csak a kapcsolatunk jó részét akarta a felelősséget nem.
De azóta is tartjuk a kapcsolatot. Keresett, hívogatott, nem hagyott...Nekem meg hiányzott, kicsit megszerettem, beadtam a derekam.
AZóta is, ha neki van rám szüksége mindig keres, ott is vagyok.
Próbál ő is nekem segíteni, de csak akkor,ha neki alkalmas a pillanat,vagy nem terhes a dolog...
De érzelmileg nem támaszom:(
Sőt, kikészülök, mert én már kötődöm.
HOGYAN tudnék elszakadni, ha bizonyos okokból találkoznunk viszont időnként muszáj? :S
Hogyan álljak ellent,ha a lelkem arra vágyik,h az a kedves fiú,akit az elején megismertem, megöleljen?
Dehogy akarok meghülyülni, és bőgni...
Azért kérek még itt is segítséget, mert minnél többször rágom át, beszélem ki, kapok tanácsokat, annál hamarabb jön majd el a pont,h megoldom a dolgot...
De még nem érzem az erőt..
az a baj hogy hiába kérsz akárkitől tanácsot. mondhat bárki bármit neked kell rájönnöd, elérni addig a pontig hogy na oké, befejeztem, elég volt.
addig csak mentegetni fogod..
a helyzet az hogy beleszerettél, vagy belezugtál mind1 is minek nevezem, a lényeg kötődsz hozzá. Te magad irtad: hiába mondok neki nemet a testem lelkem minden porcikája igen-t mond.
Nos, ezt a fajta kötődést a pasi nagyon is megérzi és hidd el tudja ezt ő is, és ki is "fogja" használni, a nemek ellenére menni is fog utánad. Egy tuti nem fog tisztelni mint partnert soha, kapcsolat pedig ebből már nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!