Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik egyedülállók aazokhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik egyedülállók aazokhoz szólna a kérdésem. Mit válaszoltok ha megkérdezik, hogy van-e pasid/csajod?

Figyelt kérdés

Már nagyon hosszú ideje nincs senkim, de ha találkozom olyanokkal akiknek szinte mindig volt/van, az az első kérdésük kb, hogy: "Na és van barátod?" És olyan gáznak érzem, hogy már régebben is azt mondtam, hogy nincs. Szóval rá lehet jönni arra, hogy azóta sincs...

Ti hogyan építitek le az ilyeneket? Ők kb azért kérdezik meg, hogy eldicsekedjenek azzal, hogy nekik van meg hogy milyen boldogok, és legyintenek, hogy "Majd lesz"...És az a lenéző fej...

2010. okt. 11. 21:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az utolsó két mondattal a kérdés leírásában. Fel tudnám rúgni azokat, akik lenézően csak annyit mondanak, hogy majd lesz idővel... Pfff, nagyon megértik.. :) Jah és am nem vagyok agresszív csak már bosszantóak ezek a megnyilvánulások. :D
2010. okt. 11. 22:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Azt mondom, hogy nincs. Csak sajnos ilyenkor tovább fárasztanak "miért/mióta nincs?", stb kérdésekkel.

21F

2010. okt. 11. 22:01
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát én is utálom amikor ezt megkérdezik. :(

Épp elég baj nekem hogy nincs, már 2 éve(!!) az élet meg csak elszáll felettem....

21/F

2010. okt. 11. 22:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Az igazat, csakis a színtiszta igazat...
2010. okt. 11. 22:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy szimpla "nincs"-csel elintézem. Ha meg rákérdez, akkor megszívja, mert fél órán keresztül ecsetlegetem neki az okait... Nem szégyellem, hogy nincs barátnőm, és nem irigylek mást, akinek van. El vagyok én így is :)
2010. okt. 11. 22:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Legtöbbször azt, hogy "miért érdekel ez téged?" Ha normális meg tudja indokolni, akkor válaszolok.

Ha meg azt mondom, hogy NINCS, mint ahogy ezt korábban előttem leírta valaki, jönnek a hülye kérdések, hogy "miért nincs?" mióta nincs?" stb.

Persze ezt mindig azok kérdezik meg, akik ezzel akarnak felvágni. Általában rövid időn belül egyedül is maradnak és utána meg sírnak. Ilyenkor olyan elégedettség tölt el, és megkérdezem, hogy miért nincs senkid

2010. okt. 12. 04:24
 17/17 anonim ***** válasza:

engem iszonyat ölnek vele a munkahelyemen, lánynak még nem is annyira "ciki" mint fiúnak

gyűlölöm meghallgatni h: 22 évesen már volt 231213 bnőm és meghúztam a fél világot, v apám: 21 évesen én már téged neveltelek ,v mért nézed a csajokat? jah tuti rájuk vered otthon stb...

én sajnálom h nem azt mondtam h most szakítottam de nem gondoltam h ezt fogom minden nap hallgatni

kitartást a kérdezőnek :)

22f

2010. okt. 12. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!